Iluvatar wszyscy wiedzą, że jesteś prowokatorem. Miałam przyjemność obejrzenia kilku Twoich komentarzy na innych forach. Widze, że teraz przeniosłeś się tu.
Pewnie spodziewasz się, że zostaniesz zaatakowany przez wianuszek jego fanek ? Rozumiem, że to da ci satysfakcje. Ech...szkoda gadać.
Co do samego komentarza to biorąc pod uwagę fakt, że masz Deppa w ulubionych sam koment traci wiarygodność, nie uważasz ??
Nie jestem fanką która zakochuje się w aktorze, ani nie lubi go tylko dlatego bo jest przystojny. Uważam że jest bardzo dobrym aktorem, ale skoro go nie lubisz to twoja sprawa nie wszyscy muszą go uwielbiać.
Taki zły i oceniasz go na „8”? To ciekawe…
Czyli jednak opinia „Biety” [nie wiem jak się odmienia „bietaaa” ;)]potwierdza się. Witamy w gronie odwiedzających to forum nowego prowokatora…
Pozdrawiam
From Hell
zawsze znajdzie sie jakis gnojek co wszysto musi obsmarować ( Ivatar)
he? nie przejmujcie sie nim :)
A kto tu się przejmuje? Przynajmniej mamy co robić :) Co do naszego prowokatora to chyba nie uraczy nas odpowiedzią. Tacy osobnicy jak on są tylko do tworzenia tego typu tematów.
Chociaż im dłużej się nad tym zastanawiam tym bardziej składniam się do twierdzenia pewnej osoby, że tacy ludzie jednak są na niektórych forach potrzebni. Dzięki nim jest jakieś urozmaicenie. Szybko by się nam znudziło czytając ciągle takie same komentarze. A tak można się oburzać, wyżyć lub zwyczajnie polemizować :P
Ps: Tak, From Hell to się tak odmienia xD Miałam mieć w nicku po prostu Bieta ale się okazało, że już zajęte ^^
pozdro
on nie jest nowym prowokatorem
http://www.filmweb.pl/UserTopics?id=293205&category=11&type=0 [www.filmweb.pl/UserTopi ...]
sądzac z linku Belinea, Iluvator ma po prostu kompleksy. Daje mu 8 pkt a w kółko pisze ciągle i to samo że kiepski itd. Może się musi wyżyć. O nikim tyle nie zabierał głosu co o Johnnym Deppie. Może ty się w nim po prostu zakochałeś?
Takie komentarze juz mnie nudzą... Wchodzi tu jakis koles, ktory w ulubionych ma Johnnego i pisze, ze Johnny jest beznadziejnym aktorem a do tego ocenia go na 8!! Wez sie puknij w głowe człowieku!! Albo napisz o co Ci tak naprawde chodzi??...
belinea zauważyła bardzo ciekawą rzecz.otóz nasz prowokator czepia sie wielu aktorów, a najbardziej upodobał sobie johnnego...co jakiś czas podkręca atmosferę na naszym forum.jakieś kompleksy?
poprostu go ignorujmy i tyle - było tu juz kilku takich - po jakimś czasie im sie odechciało:)
i tyle
pozdrawiam fanów Johnnego :)
Cały czas piszecie by gościa ignorować, a się rozpisaliście ;) Hehe. Ale nie neguje - Iluvator nie wie już czego ma się czepiać.
i to było taaaaakie http://www.ebaumsworld.com/forumfun/negative.jpg, [www.ebaumsworld.com/for ...] forumowy trollu
http://www.ebaumsworld.com/forumfun/negative.jpg [www.ebaumsworld.com/for ...] (link się nie udał ;)
A ja jestem ciekawa jak Belinea dostała się do listy tematów Iluvatara, cooo? Może mi to ktoś wyjaśnić? Bo zdaje się, że tylko on powinien mieć do nich dostęp, albo ja o czymś nie wiem...?
Dobre Belineo... XD Hehehehe... tylko na razie nie potrzebne, ale kto wie? Kiedyś może zacznie być... ^_^
no .. no no no własnie narazie nie potrzebne :)
ale nieźle ci wyszło :)
masz punkcik u mnie :)
( nie rób tak więcej)
:)
Uważam jednak, że dla zdemaskowania prowokatora nie potrzeba używać aż takich środków. I wcale nie pogratuluję Ci sprytu, bo jak widać przez takie postępowanie nie ma tu prywatności:/
Może i tak, ale ja uważam, że Belinea jest na tyle rozsądną osobą, iż nie będzie tego wykorzystywać w innych sytuacjach. Takie moje zdanie.
Po pierwsze- to nie ja wymyśliłam
Po drugie- na innych, tradycyjnych forach istnieje opcja "znajdź wszystkie posty użytkownika"
bahahhaha! już wiem o co wam wszystkim chodzi. Po prostu, gdy tam klikacie, to wyświetlają się wam się wasze profile. Sama sprawdziłam i wyświetlił sie mój, to po prostu wyszło z "rozerwanego" linka.
GDYBY DEPP WYGLĄDAŁ JAK TA KALEKA Z TWOJEGO ZDJĘCIA TO BYŁBY SUPER? CO Z TEGO ŻE JEST PRYZSTOJNY? TO NIC NIE ZNACZY:p ON ZAGRAŁ W TYLU ŚWIETNYCH FILMACH WIĘC NIE MÓW ŻE JEST PRZEREKLAMOWANY. pRZEREKLAMOWANE TO JEST TOKIO FOTEL
Coś w tym jest, że jest przystojny. W końcu 50% jego fanek to nastolatki, które rajcuje wyłącznie jego uroda. Ale ja nie dam sobie wmówić, że lubię go tylko za piękne oczy koloru czekolady i cudowne kości policzkowe :P Nie! Depp jest genialnym aktorem i nie pozwolę by powiedziano inaczej, chyba, że poprze się to odpowiednimi argumentami, ale takie nie istnieją jak dotychczas.
Swoją drogą to ciekawe, że ma swoje lata a nastolatki się w nim kochają :D Ale to pewnie przez jego wizerunek "złego chłopaka" :D Ja go uwielbiam za niesamowity i niepowtarzalny talent aktorski, bo nie widziłam jeszcze by ktoś grał równie dobrze jak on :D Niewielu aktorów potrafi być innym człowiekiem w każdym filmie, ale Depp potrafi i to sprawia, że ma tyle fanów.