Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Sto lat dla Ciebie królu kina :) szczescia, szalenstwa, badz nadal taki jaki jestes (imprezy itd ) jeszcze więcej niezapomnianych ról, wszystkiego czego pragniesz , dzieki za to co zrobiłeś dla widzów ;) i oscara koniecznie zyczymy Ci

Pchela13_filmaniak

Królu kina? Uuuuu ostro się zamarzyłaś

Pchela13_filmaniak

Teoretyczne Oscar by się przydał, ale praktycznie to i tak wiemy, że Johnny jest świetnym aktorem ;)

Pchela13_filmaniak

stalker........

Pchela13_filmaniak

sto lat Johnny !!!!!! :*

Cuala_ nie psuj nastroju -.-

panna_sekretnego_okna

kiedy ja po prostu pytam, czym poza twarzą ów kolega zasłużył na tytuł tak lekko mu nadany. niech mi ktos wytłumaczy fenomen tego pana :(

użytkownik usunięty
Cuala_

jest niewytłumaczalny. Dlatego to fenomen.

dokładnie , jak ktoś tego nie widzi no to strata dla tego kogoś :D

Pchela13_filmaniak

Nadal uważam ze nazywanie kogoś, kto potrafi grać jedynie wieczne dziecko królem kina to spore nadużycie. Hej, przyznajmy w końcu, to nie jest wspaniały aktor, role który bierze są wybitnie ograniczone a to co tak bardzo przysparza mu fanów to (w minimalnym stopniu) dorobek filmowy, ale przede wszystkim uroda na co dowodem jest przewaga panien w głoszeniu peanów na jego cześć. I pewnie dlatego, nie dostał jeszcze oskara, w jury na szczęście nie zasiadają rozmarzone nastolatki.

Cuala_

jego fenomen? Bo to Johnny Depp tyle w temacie :)

panna_sekretnego_okna

lol,swietna wypowiedz.

aew4334555

nie mam zamiaru się rozpisywać lol bo nie ma sensu lol pooglądaj filmy z tym aktorem, jego wywiady, cytaty to zrozumiesz lol papa lol

panna_sekretnego_okna

lol,kolejna swietna wypowiedz..

aew4334555

co nie? lol

panna_sekretnego_okna

zeby nie byc goloslownym
a)filmy z jego udzialem to nic specjalnego
b)wywiady z nim to w ogole nic specjalnego
c)cytay lol,co za badziew z ciebie..

aew4334555

cóż za bogate słownictwo godne samego trolla. Nie mam ochoty z tobą dłużej dyskutować, argumentów żadnych mi nie przedstawiłeś więc żegnam

panna_sekretnego_okna

mam ci tu wiersze cytowac czy co?bo nie do konca rozumiem gadke w stylu 'bogate slownictwo'-krotko i na temat.mloda.
nara

aew4334555

jakim trzeba być idiotą żeby nie zauważyć że 'lol' w MOICH komentarzach to coś w rodzaju parodii TWOJEGO słownictwa na poziomie dziesięciolatka który myśli że to jest trendy

panna_sekretnego_okna

idz juz sobie.

panna_sekretnego_okna

do tego do wielkoropka nie dodal jednej kropki nie? lol

Sparow5

z tym wielokropkiem to walnąłeś :D

Sparow5

ona jest glupsza niz myslalem.^

aew4334555

sa takie rzeczy, ze sie nawet fizjologom nawet nie śniły

Sparow5

oj sa panie kolego,w rzeczy samej sa...

aew4334555

nie trza wychodzic z domciu, zeby je zobaczyc

Cuala_

http://www.filmweb.pl/person/Johnny+Depp-29/discussion/paradoks+Deppa+%28a+zaraz em+klucz+do+sukcesu%29-1938184

tu wytłumaczyłem co ja myślę o fenomenie jeśli Cię to interesuje

Pchela13_filmaniak

Wszystkiego najlepszego i zdecydowanie Oscara - jeden z najlepszych aktorów świata (piszę tak, żeby Cuala skończyła pisać bo dla mnie też jest królem kina)

lemur44

fanka piratów z karaibów i gladiatora na pewno ma racje, w tym momencie moje argumenty są inwalidzkie

Cuala_

Piraci z karaibów - jedynie sentyment, ale co masz do gladiatora?

lemur44

Najlepszego ^^

Cuala_

I czemy oceniasz płeć po nicku? Konto założyła koleżanka, ja je tylko przejąłem jak jej się znudziło...

Cuala_

Możesz się nie zgadzać,ale akurat Sparrow to wielki fenomen.Postać rozpoznawalna od ludzi w wieku 10 do 60.Cos innego w kinie przygodowym-mam tu na myśli doskonały humor,a nie tylko lanie się po pirackich ryjach,szukanie skarbów i itp,przejedzonych wątków.Depp zrobił ofiarę losu(ale do czasu),która mnie powaliła(obejrzałam potc dopiero w 2009 roku).Do tego te bezpłciowe ruchy...ponadto strachliwy,szarmancki,charyzmatyczny samolub,a czasem bardzo zdecydowany-wszystkie te cechy w jednym facecie-miszczostwo.!Oscar byłby zasłużony.

Deppomaniaczka

coż czasami nie warto sie kłocic jak ktoś nie rozumie to trudno , szkoda :( naszczescie pare milionów ludzi na świecie nie myli sie i nie probuje sie klocic ze Johnny Depp to straszny aktor :) wiec daj sobie juz spokoj Cuala_ nic tutaj nie ugrasz

Pchela13_filmaniak

ja się nie kłócę,podsumowałam tylko kapitański profil:).Choć dla mnie rola Deppa nr.1 to zawsze będzie Mort.Genialna!
A że siadają na kolesia,to już norma.Szczerze mówiąc mam na to...wiesz,co.
hehe

Deppomaniaczka

ale ja nie mowilam do Cb Deppomaniaczka :D tylko do Cuala_ no coś Ty !! bronisz Deppa to jakbym mogła ;]

Pchela13_filmaniak

ale strzała była do mnie,więc wiesz...
nie bronię Deppa,bronię jego roli.Depp za niektóre występki ma u mnie pozamiatane!

Pchela13_filmaniak

STO LAAAT !!! w tym samym dniu urodziny obchodzi tez Natalie Portman, Miroslav Klose i Michael J. Fox :)

kazkas

Ciekawe,czy razem popili?hehe

Deppomaniaczka

Moze... :D

Pchela13_filmaniak

Najlepszego Johnny !
Jestes cudowny i rob dalej to, co robisz, bysmy mogli to podziwiac.

użytkownik usunięty
Pchela13_filmaniak

Najlepszego!

Pchela13_filmaniak

krolu kina?jasna dupa,ale sie pozmienialo..

aew4334555

Proszę nie dupczyć...to bardzo brzydko!Zapoznaj się z regulaminem dotyczącym nieokrzesanego słownictwa,bo będzie ban!
Uważaj lepiej<grozi palcem>!!!

użytkownik usunięty
aew4334555

wczoraj tu był zlot czerwonych serduszek, któremu przewodniczyła prezez Deppomaniaczka.

domyslam sie ze forum zostalo opanowane przez male dziewczynki.
panna z sekretnego okna to jakas porazka,lolownik.

użytkownik usunięty
aew4334555

imprezka urodzinowa z udziałem małych dziewczynek z czerwonymi balonikami w kształcie serduszek.
Panna z seketnego okna najwyraźniej nie jest przyzwyczajona, że ktoś chwali jej wypowiedzi........haha

Ja miałam srebrny balonik z facjatą Johnny'ego,bo jako przewodnicząca musiałam się wyróżniać,prawda?
Ale po bibie napadły mnie małolaty i mi go odebrały<płacze>

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

i ty masz być Panią Prezes? Dajesz sobie odebrać sztandar i jeszcze beczysz.

Nie miałam szans,ich było z 15-ście.Rzuciły się na mnie jak w futbolu amerykańskim.Jak już za mnie zlazły,zaczęły między sobą szarpać się za kołtuny o ten balon.Nie wiem,która zwyciężyła,bo nie widziałam przez tuman kurzu,który utworzyły:)
A mama mi mówiła:'nie bierz balonika na podwórko"...