http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f4dzzv81X9w
widze że twoja bezgraniczna miłość do Deppa i tego forum kwitnie
choć w sumie to mogła by już sobie przekwitnąć...
głowa mnie boli, jak czytam powtarzający się post, masz na to jakieś lekarstwo ?
Chodzi Ci o to, że ja w każdym temacie który umieszczam na forum Depp'a piszę jedno i to samo, czyli tematy zawierające "bezgraniczną miłość do Deppa". Czy może o to, że temat z linkiem do tego teledysku już tu był?
PS. Weź Stoperan, zwykle pomaga.
bierzesz stoperan na ból głowy :) raczej nie skorzystam z twojej rady misiaczku
chodzi mi i o jedno i o drugie ;)
http://www.filmweb.pl/person/Johnny+Depp-29/discussion/powiadam+wam+%3A+mam+co%C 5%9B+nowego+do+pos%C5%82uchania+i+obejrzenia+%3AD-1901584#post_7463783
http://www.filmweb.pl/person/Johnny+Depp-29/discussion/Paul+McCartney%2C+Johnny+ Depp+i+Natalie+Portman-1901871#post_7466000
czy naprawdę musisz misiaczku zakładać 3-ci taki sam temat, a nie po prostu udzielić sie w którymś z powyższych....♥
Ciekawe,jaki Ty zaprezentujesz image w jego wieku?Pewnie wyglądać bedziesz na 20.
Kosmici żyją 200 lat,wiec później się starzeją,prawda?
Żartowałam,będziesz starym,zdziadziałym grzybkiem
a ty jesteś wygolony i lalusiowaty niczym beliber Bieber i zasługujesz na " bezgraniczny szacunek " nas wszystkich i pokłony.
jest to ostatni mój post na tym forum. stało się to, czego się spodziewałam. nie ma tu już ani jednej normalnej osoby. wszyscy jesteście jakimiś chorymi pokemonami i psychofanami. i ty do nich należysz Deppomaniaczko. nawet ja w stosunku do Michelle Williams potrafię zachować się w miarę obiektywnie, ale wy nie wiecie pewnie o czym ja teraz piszę w ogóle.
Depp nie jest żadnym rewelacyjnym aktorem i to jest fakt (nie, niczego mu nie zazdroszczę. w ogóle mi się nie podoba, więc na pewno nie urody. ma kupę kasy, a nic z nią nie robi, więc jego szczodrości też mu nie zazdroszczę. aktorsko też mnie nie powala, więc też nie. popularności tym bardziej.) gdyby chociaż filmy wybierał porządniejsze.. ale Alicja w krainie czarów (5/10, w ogóle mnie to nie porwało, ewentualnie Helena), co to w ma być?
napiszę wprost: Jesteście chore. ile wy macie lat? jeśli biorąc pod uwagę to, że ja mam prawie 16, to wy jakieś 13, 12?
Nie wiem,o co Ci chodzi?.Normalnie mu odpisałam,że widzieli już teledysk.
I co mi tu z alicją wyjeżdzasz?Co to ma do tematu?
Dobrze,że widzisz mój wpis,a nie widzisz durnych wypowiedzi słowianina.Przynajmniej ma wsparcie.
nie chcę cię obrażać, ale tym wpisem zachowałaś się trochę jak antypsychofan, taki psycho-hejter ( jeśli w ogóle wiesz co mam na myśli).
ps. dobrze że to ostatni twój wpis tutaj , bo wiesz ktoś mógłby takie ciągłe hejtowanie na forum aktora którego raczej nie lubisz odebrać za objaw jakiejś choroby psychicznej czy cos w tym stylu...
Z wyrazami szacunku i podziwu, pozdrawiam oraz łaczę się w bólu ze wszystkimi że odchodzisz , RIP [ * ], wspólnie odśpiewamy Ci requiem na twoją cześć.
Hmm... Skoro masz 16 lat - to z filmografii Deppa możesz sobie pozwolić, wyłącznie na filmy typu Alicja w krainie czarów. ; P Teraz poważnie. Również nie przepadam za baśniowym światem Burtona i nie lubię większości filmów tego reżysera. Lecz bądźmy szczerzy... kto jak kto, ale Johnny dobiera sobie bardzo ciekawe role. Nie jestem entuzjastą jego kreacji po roku 2004. Kolejni Piraci, trochę Burtona etc, ale stwierdzeniem "gdyby chociaż filmy wybierał porządniejsze", strzelasz sobie w stopę. Role, które wybiera to jego decyzja, nie ma nic z przymusu. Jeżeli sprawia mu to radość - proszę bardzo. Robi to dla siebie - nie dla Ciebie.
A jeżeli denerwują Ciebie jego fani - to ich ignoruj, zachowujesz się jakbyś miała 16 lat.. ahh... no właśnie. ; D joke
Po 2004-Charlie jest nawet nawet.Za 1 razem też mi nie leżał,ale po ponownym obejrzeniu ciut zyskał,no i jest jakby nie było pouczającym filmem dla dzieciaków.
Sweeney jest bardzo dobry,wrogowie też da się obejrzeć(choć Depp nie pasuje mi do tej roli)...no i dziennik,który mi sie podobał.
Reszta....
Miło,że jest ktoś,kogo też deko drażni klimat Burtona,w końcu nie jestem sama.
Public Enemies i The Rum Diary - to jedne z moich ulubionych filmów ostatnich lat, aczkolwiek nic wspaniałego w nich nie ma. Tak jest, do Wrogów publicznych trochę nie pasuje, ale w Dzienniku jest rewelacyjny.
Może nie sam Depp rewelacyjny(albo już sie przyzwyczaiłam do niego na ekranie,dlatego jego gra jest juz mi znana),ale film lekko się oglądało.Delikatny humor,bez zbytniego naciągania,popadanie w tarapaty,no i hitler za 1-szym miejscu:]
Padłam!
Co do wrogów uważam,że wybierajac aktora do niektórych filmów powinno się w niektórych przypadkach brac pod uwage wygląd fizyczny.Depp nie ma twarzy gangstera,dlatego nie do końca trafiony wybór.
Swenney Ci się nie podobał?Dla mnie rewela scenariusz,tylko musicalu nie moge przeboleć.
Sweeney'a nie mam ocenionego, oglądałem go kiedyś z koleżanką i chyba nie dokończyłem. W każdym razie leży na dysku i jeszcze w tym miesiącu mam w planie obejrzeć w całości. Z tego co pamiętam - to również zniesmaczył mnie sam musical. Szkoda, bo film bardzo klimatyczny.