jak po premierze "na końcu świata" wyrosną nawe F A N K I Johnnego jak grzyby po deszczu. Co z tego,że będzie to 2 lub 3 film w którym go widziały? I w dodatku taki AMBITNY
hmmm...ale zauważ że niektóre z tych fanek mogą dojść do wniosku że skoro świetnie prezentuje sie w piratach to może obejrzą z nim inne filmy, może im sie spodobają, zobaczą w tych filmach coś lepszego niż tylko rozrywke i przeżucą sie pęłną parą na ambitniejsze filmy i tak zmienią troche swój pogląd na świat a przy okazji obejrzą sporo świetnych filmów
przykład:ja ;)
Kolejny przykład ja... chociaż nie pamiętam do końca, jak to było... wiem, że jakoś tak w ogoóle zaczęło się moje zainteresowanie filmem...
Szkoda tylko że założyciel tematu nie raczył nam odpowiedzieć :/
Całkowicie zgadzam się z Agą,ponieważ ze mną też tak było!:)
Po pierwszej części "Piratów..." zwróciłam na niego uwagę,ale potem poznawałam kolejne filmy i tak wszystko się zaczęło:)
Teraz nie jestem fanką Jacka Sparrowa tylko Johnnego Deppa:)
ja rowniez w ten sposob poznalam deppa i az boje sie pomyslec co by bylo gdyby on nie zagral w piratach i nigdy bym go nie poznala. obejrzalam juz wiekszosc jego filmow i zamierzam obejrzec reszte. jest moim ulubionym aktorem glownie ze wzgledu na te wlsnie ambitne filmy ale te jak wiadomo sa malo popularne wiec gdyby nie piraci to nie zobaczylabym ich. tak wiec mysle ze nie mozna potepiac ludzi ktorzy znaja deppa tylko z piratow pod warunkiem ze beda chcieli go tak naprawde poznac (oczywiscie jako aktora a nie osobiscie) no ale zawsze znajda sie tacy ktorzy zamiast okreslenia swietny aktor wybiora raczej boski albo ciacho ale ja mysle ze oni rownie szybko o nim zapomna np jak wejdzie kolejny film z zakoscielnym czy tego typu "zajebistym aktorem".
ha! ja mam na koncie 29 filmów
ps.o! dużo osób mnie popiera....napisałam coś mądrego? (joke) tylko odrazu mnie nie zjedźcie po tej wypowiedzi o_O to było pytanie na które nie oczekuje odpowiedzi #_#
ja też jestem takim przykładem :) nie miałam, co robić więc poszłam do kina na drugą część piratów, potem obejrzałam pierwszą i tak sie posypało :P teraz jestem po obejrzeniu jego kolejnego filmu - "blow" , jest naprawdę świetny... w sumie obejrzałam już 13 produkcji z jego udziałem... jest znakomitym aktorem i potrafi wcielić się w każdą rolę, a poza tym jest baaardzo przystojny i ma cudownie ułożone kości policzkowe :P po prostu: miodzio :) pozdrawiam ;*