To głupie pytanie, ale czy ten aktor ma 48 lat ? Naprawdę nie wiem jak wam, ale mi on na tyle nie wygląda. Normalnie musiałem aż nowy temat założyć, bo nie dowierzam ! Czyżby to była zasługa botoksu ?
Było już coś takiego:
http://www.filmweb.pl/person/Johnny+Depp-29/discussion/Botox-1681405
Sorry, nie wiedziałem :/ Po prostu gdy oglądałem film Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach to ciekawiło mnie jedno, ile on ma lat. Ponieważ od pierwszej części filmu do tej najnowszej prawię wcale się nie zmienił ! Może to zasługa botoksu, lub jakiś ziółek, mógł mieć też jakieś zabiegi chirurgiczne... no ale dobra, skoro jest już taki temat to w nim się udzielę.
tym bardziej, że w Piratach ma na sobie kupę charakteryzacji, a w Rum Diary gra "swoją twarzą".
Może ma w genach zakodowany młody wygląd. To się zdarza, że niektórzy wygladają zawsze na jakieś 10 lat mniej.
Danny Depp http://www.johnnydepp-zone.com/boards/viewtopic.php?f=7&t=50142 to ten brodaty łysy koleś wyglądajacy troche jak świety mikołaj.
Miałem tu nie pisać, ale widzę że dużo osób się już w tym temacie udzieliło, a to że jest to mój temat, to niby czemu sam miałbym nic nie napisać. Co do tego filmu Run Dairy to rzeczywiście, wygląda inaczej (brak długich włosów, brudki i w ogolę) ale jednak nie na te 48 lat, które ma. Może wyglądać na co najwyżej 40-stkę. Ciekawe, co ci aktorzy mogą jeszcze stosować (nie licząc botoksu i operacji plastycznych) ?
wydaje mi się, że jednak indianskie geny robią swoje ;) bo jednak jak sie blizej przyjrzec, to widac jakie ma zmarszczki na czole, wkolo oczu, czy jak wygladaja dlonie. moze po prostu sie ladnie starzeje.Clooney tez mlodziej wyglada niz na prawde jest. :)
Masz racje czytałem na Wikipedii, że ma indiańskie korzenie. Jego dziadek pochodził z jakiegoś tam plemienia, ale jakoś nie chce mi się wierzyć, że to miało by jakiś wielki wpływ na to jak się starzeje. Aktor jest sławny, lubiany (kochany) przez kobiety, więc nic w tym dziwnego, że chce dobrze wyglądać.
Może terapia komórkami macieżystymi, albo jakaś kuracja genowa, ale nie wiem, czy tego typu rzeczy znajdują zastosowania w medycynie estetycznej.
Gdzieś słyszałem w telewizji że Depp jest mistrzem botoxu i bardzo umijętnie to ukrywa ale kto to tam wie.
Albooo może po prostu sobie soc wstrzykuje to tu to tam, ale nie za dużo, żeby nie wyglądać dziwnie... no i po sekrecie. tak samo wyzej wspomniany Leto czy chociażby Keanu Reeves, z ktorym powstaja nawet memy, ze jest niesmiertelny, wampir itd. :D z reszta co mnie obchodzi jaka Depp ma twarz.
nie od dziś wiadomo , on zawsze wyglądał na pare lat mniej
w Don juan de Marco zagrał gdy miał 31 lat a grał tam 21 latka
a w piratach to tapeta dużo dała
indiańskie korzenie też
ale botoks ? nie wydaje mi się żeby go stosował
jak mówiłam on zawsze wyglądał młodziej o kilka lat
Ja myśle ze wiekszość aktorów stosuje różne zabiegi w końcu oni pracują tą twarzą, a mając takie pieniądze jak oni mają moga sobie pozwolic na to zeby wyglądać o 10 lat młodziej.
właśnie, pracują twarzą. Hollywood to nie Polska, gdzie filmy robi się pod piękną i młodą Trzebiatowską. tam Meryl Streep bez operacji gra w genialnych filmach i nie wymagają od niej operacji. chyba, że preferujesz granie w stylu Nicole Kidman, która ma już chyba tak dobrych chirurgów, że po zmianie całej swojej twarzy, nadal może poruszać powiekami.
Hmm wszystko ma swoje granice, sa tacy co polecieli za daleko zobacz Micky Rourke i wymieniona przez ciebie Nicole Kidman niektórym to wychodzi lepiej innym gorzej. Ale mając tyle czasu i pieniędzy co aktorzy można się zająć sobą, i nie mowie tu tylko o operacjach plastycznych ale tez innych zabiegach upiększających, oni mają od tego ludzi.
Ja wcale się nie czepiam jego młodego wyglądu, bo w jego wieku sam chciałbym tak dobrze wyglądać. Jest to jednak rzadkością aby aktor, który ma 48 lat na karku tak dobrze wyglądał. Może rzeczywiście natura obdarzyła go tak młodym wyglądem.
Kolejne 10 lat i będzie widać istotne zmiany w jego wyglądzie, w Rum diary juz widać ze powoli nie da sie ukryć upływu czasu, ale i tak fajnie by było mieć twarz Johnnego Deppa.