Nie cierpie go, bo moja żona go uwielbia. Normalnie jestem zazdrosny. A co najlepsze moja 1,5 roczna córka też się cieszy na jego widok jak jest w jakiejś gazecie. Chyba mam przerąbane.
Nie powinieneś się martwić, widać mają dobry gust kobitki :-) To dobrze o nich świadczy (o Tobie też) :-)
Hej nie ma się czym martwić :) każdemu chyba imponuje ktos sławny a twojej żonie Johnny Depp... po prostu lubi jego sposób gry i zachowanie, ale na pewno kocha ciebie :) nie ma sie czym przejmowac...
Hahaha:) nie no rozumiem Cie,tylko rozsmieszyl mnie sposob,jakim wyraziles swoj żal i to ostatnie zdanie "chyba mam przerąbane":) nie martw sie- żona na pewno Cię kocha.To takie normalne,ze kobietom podobaja sie slawni i przystojni faceci,wiec luz..odnoś sie do tego z dystansem:) pozdrawiam
Rzeczywiscie powinienieś sie martwic, bo jestem pewna, ze ona cię zdardza z Johnny'm. A chodzą też plotki, że Depp chce rzucić swoja zonę dla twojej zony:D:D...masz powody do zazdrosci...:Pozdrawiam:*
No to ja zazdroszcze Twpjej żonie :P. jeśli lubi Ciebie i Johnnego to musicie miec coś wspólnego :P. A tak na seri to nie masz się czym martwić, bo w Johnnym kocha się co najmniej połowa żeńskiej części świata :]. Pozdrawiam :*