Jakiś taki bez wyrazu i charyzmy,cicha myszka,kaszka z mleczkiem taka,Na czym polega fenomen tego gościa?:Emisją myśli rozdaje orgazmy czy co bo nie rozumiem a może pożary wznieca tak wszystkich rozpala jak jakiś Bóg,Mesjasz normalnie,brzydka chłopaczyna nie jest ale to tyle nie ma jakichś nadzwyczajnych zdolności wywoływania we mnie uczuć(jakichkolwiek) taki przeciętniak aktorski wielu mogłoby zagrać to samo co on i dla mnie nie będzie różnicy,pijaczynę zgrywa marnie a i męża stanu mu nie przyjdzie zagrać więc w czym tkwi sekret tego pana?
jak mozna pisac ze depp jest bez wyrazu i charyzmy?! to wlasnie jego najbardziej charakterystyczne cechy! no coz ale o gustach sie nie dyskutuje
Johnny Depp cicha myszka? xD
Nie, niestety nie rozdaje orgazmów emisją myśli, ale świetnie wciela się w bochaterów i miło się na niego patrzy:P. Brzydka chłopczyna? Ciemny facet, ciemne włosy, szczuply... ja takich panów lubię.
Aktor jest super i nie każdy moglby zagrac to samo co on bo kazdy ma jakis specyficzny wyraz twarzy wogule grania. Przeciętny aktor? Nie to troche uraża jego gre. Przynajmniej dobry aktor.
No cóż...ja mam zupełnie odmienne zdanie. Uważam wręcz Johnny'ego za aktora niesamowicie charyzmatycznego. Nieiwelu jest takich aktorów jego pokolenia. No i potrafi się dostosować do niemal każdej roli. W każdym repertuarze może się sprawdzić. Zwykle w rolach outsiderów...ale cóz takie życie.
Przestańcie gadać o jego wyglądzie, wy małe brukselki z oczami.
Ja bym bardzo chętnie się dowiedziała, kto wg założycielki tematu wcieliłby się lepiej w role, które grał Depp? Z chęcią bym poznała takiego aktorzynę z równie wielką charyzmą i talentem.
Do gosik_z...charyzmę miał "hitler" albo Kloss Kapitan DEPP nie ma charyzmy i ikry gra(czasami)charakterystycznie ale nie charyzmatycznie on nie zagra jak dla mnie nawet spektakularnie bo nie ma pary do tego
Do Shrew...czytaj ze zrozumieniem
Do Melody_Jodie...nie w każdej papieża nie zagra murzyna ze zlotem w zębach tez.
Zamknięty w szufladzie z napisem zniewieściali dziwacy sam sie tam zamkną sam sie ogranicza,określa,pozbawia innych ról nawet jeśli zdarzało mu sie grywać kogoś innego niż faceta z nożyczkami czy pirata to jak dla mnie zawsze był przezroczysty i pospolity jak woda z kranu.
To kto według ciebie ma charyzmę jeśli nie depp. A skad wiesz czy nie zagrał by papieża. W czasach średniowiecza papieże byli różni czasem to byli nawet mordercy.
a ja bym sie naprawde nie zdziwila gdyby zagral murzyna. mysle ze kto jak kto ale on to swoimi rolami naprawde udowodnil ze charkateryzacja potrafi zdzialac cuda. no a jesli ktos uwaza ze jest malo charyzmatyczny to mi nie pozostaje nic innego tylko wybuchnac smiechem (i tak tez zrobilam) no bo trudno dyskutowac z takim argumentem :D no i tez trudno wymagac obiektywnej oceny od kogos kto zna deppa tylko z piratow, edwarda i moze jeszcze gora 3 innych filmow. bo dla kogos kto widzial zdecydowana wiekszosc jego filmow jest zupelnie oczywistym ze jego talentu nie trzeba nikomu udowadniac, bo to sie albo widzi albo mimo wszystko sie uwaza ze on talentu nie ma nawet gdyby caly swaiat twierdzil ze ma. szufladkowanie go tez jest troche dziwne poniewaz oprucz tzw. outsiderow gral i role tzw. zwyklych ludzi choc w jego wykonaniu byli to ludzie niezwylki :P ma w swym dorobku tak wiele i tak zroznicowanych rol ze chyba rzeczywiscie jeszcze tylko brakuje duchownego i murzyna :D
co do cichej myszki - slyszalam juz wiele beznadziejnych opini na temat deppa ale z tak bezsensownym okresleniem sie jeszcze nie spotakalm :D chyba po prostu pomylilas autorow.
Przyznaj się, autorko tematu, że nie widziałaś z nim więcej niż może 2 - 3 filmy... :]
A jeśli się mylę to wymień jakie.
Depp nie jest charyzmatyczny?? Może napisz najpierw, co to znaczy wg. Ciebie "charyzmatyczny aktor"? Bo dając za przykład Hitlera, wydaje mi się, że masz trochę wypaczoną terminologię tej cechy...
To jest moje zdanie ludki nic więcej moje własne personalne odczucia przelane na klawiaturę wobec pana który nie wzbudza ich we mnie zbyt wiele ale nie podważam tu jego umiejętności aktorskich widziałam z nim 9 filmów i ciągle nic więc nie znacie mnie lepiej niż ja siebie nie jestem maniaczką filmową ale nie potrzebuje prawa jazdy by umieć jezdzić samochodem tak samo też nie potrzebuje znać jego całej filmografii od deski do deski by móc powiedzieć parę zdań o tym co widzę oglądając to samo widzimy co innego i to jest ta różnica między nami więc nie napinajcie sie zbytnio to tylko forum.
Rozumiem, że to Twoja subiektywna opinia i raczej nie ulegnie ona zmianie, jednak jak słusznie zauważyłaś - jest to forum(dodam że dyskusyjne), więc nic chyba nie stoi na przeszkodzie, aby o Twojej niechęci do tego aktora podyskutować?!
Napisz co Ci się w nim, a raczej w jego grze konkretnie nie podoba... Bo określenia typu "cicha myszka,kaszka z mleczkiem taka," niezbyt obrazują sedno sprawy. Z brakiem charyzmy się oczywiście nie zgadzam.