Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
249 402 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Czy tylko mi sie tak wydaje czy wam tez że Johnny jest niezmiały....?
ogladałm dzisiaj z 5 wywiadów z nim i zdaje mi sie że jest niesmiały !!!
ale to dziwne że taki świetny aktor taki sławny jest niesmiały
a może to tyka ja mam jakies zaburzenia ?

szubi_3

Gdzie oglądałaś te wywiady???!!!:)
Może nie tyle jest nieśmiały, co skromny, albo- normalny.
Woda sodowa nie uderzyła mu do głowy, mimo, że jest znakomity i o wiele lepszy od takiego Orlando Blooma, który zadziera nosa.
Nie traktuje ludzi jak śmieci, ma normalną rodzinę, trójkę dzieci...ma gdzieś to, co mówią inni i mieszka we Francji:D
Ale wcześniej na pewno nie był nieśmiały:) Jego zona wyciągnęła go z nałogów i trochę ujarzmiła( dlatego tak bardzo ją kocha:/)
Nie wydaje mi się, żeby był nieśmiały, bo nie grłał by tak dobrze:)
Jest po prostu spoko kolesiem!!!:)

użytkownik usunięty
Mery_4

Johnny sam o sobie mówi, że jest nieśmiały... mówi, że nie przepada za wystąpieniemi publicznymi, gdzie ma dać przemowe... już nie pamiętam w jakim wywiadzie to mówił, ale brzmiało to mniej więcej tak: Kiedy zostałem nominowany do nagrody za Edwarda Nozycorękiego modliłem się, żebym to ja nie dostał tego wyróznienia, na szczęście nagrodę otrzymał Malkovich ( nie pamiętam jak się pisze jego nazwisko) i to on musiał powiedzieć kilka słów...
hehe a jak pytano go w związku z tą nieśmiałościa jak może grać w fimlmach to odpowiedział, że jest to zupełnie co innego (co fakt to fakt nie gra w teatrze przed publicznością:P)... hihihi PozDro:D:D

szubi_3

Ludzie kurede ona nie ma 3 dzieci tylko 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co wy za piedoły tu wypisujecie !!!!!!!
Lili Rose i Jacka .....
przeczytajcie biografile a potem zabierajzcie głos ..... na jego temat....

użytkownik usunięty
Chantal

oczywiście, że mają 2... Depp często mówi w wymiadach, że chaiłby mieć setke dzieci(ale ma poczucie humoru:))

Upsss...rzeczywiście, ma 2, pomyliło mi sie po prostu, wybaczcie. P.s, nie najeżdżaj tak na mnie!:)