Czy tylko mi sie tak wydaje czy wam tez że Johnny jest niezmiały....?
ogladałm dzisiaj z 5 wywiadów z nim i zdaje mi sie że jest niesmiały !!!
ale to dziwne że taki świetny aktor taki sławny jest niesmiały
a może to tyka ja mam jakies zaburzenia ?
Gdzie oglądałaś te wywiady???!!!:)
Może nie tyle jest nieśmiały, co skromny, albo- normalny.
Woda sodowa nie uderzyła mu do głowy, mimo, że jest znakomity i o wiele lepszy od takiego Orlando Blooma, który zadziera nosa.
Nie traktuje ludzi jak śmieci, ma normalną rodzinę, trójkę dzieci...ma gdzieś to, co mówią inni i mieszka we Francji:D
Ale wcześniej na pewno nie był nieśmiały:) Jego zona wyciągnęła go z nałogów i trochę ujarzmiła( dlatego tak bardzo ją kocha:/)
Nie wydaje mi się, żeby był nieśmiały, bo nie grłał by tak dobrze:)
Jest po prostu spoko kolesiem!!!:)
Johnny sam o sobie mówi, że jest nieśmiały... mówi, że nie przepada za wystąpieniemi publicznymi, gdzie ma dać przemowe... już nie pamiętam w jakim wywiadzie to mówił, ale brzmiało to mniej więcej tak: Kiedy zostałem nominowany do nagrody za Edwarda Nozycorękiego modliłem się, żebym to ja nie dostał tego wyróznienia, na szczęście nagrodę otrzymał Malkovich ( nie pamiętam jak się pisze jego nazwisko) i to on musiał powiedzieć kilka słów...
hehe a jak pytano go w związku z tą nieśmiałościa jak może grać w fimlmach to odpowiedział, że jest to zupełnie co innego (co fakt to fakt nie gra w teatrze przed publicznością:P)... hihihi PozDro:D:D
Ludzie kurede ona nie ma 3 dzieci tylko 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co wy za piedoły tu wypisujecie !!!!!!!
Lili Rose i Jacka .....
przeczytajcie biografile a potem zabierajzcie głos ..... na jego temat....
oczywiście, że mają 2... Depp często mówi w wymiadach, że chaiłby mieć setke dzieci(ale ma poczucie humoru:))