Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

"Dark shadows" kolejnym gwoździem do trumny kariery johnnego;/
http://www.rottentomatoes.com/m/dark-shadows-2010/

użytkownik usunięty
Hascosept

dlaczego ..?

slabe recenzje, depp nie wybil sie z fatum slabych filmow ostatnich lat
mialem duzo wieksze oczekiwania co do tego filmu

użytkownik usunięty
Hascosept

ale czekaj , czekaj przeleciałam te recenzje, fakt większość raczej na nie, ale są też takie i przychylne filmowi i tym bardziej Deppowi, w jakiejś która mi bardziej utkwiła w pamięci było coś w stylu że film to raczej popis Deppa wyłącznie. Jakoś tak było napisane.

Co do recenzji i komentarzy jest też wiele takich w necie że jest to iście Burtonowski film, dla to mnie tam jest atut akurat.

Miałeś dużo większe oczekiwania co do filmu,no zaraz zaraz ty swoją opinię tylko opierasz na tych recenzjach ? nie lepiej coś samemu obejrzeć i ocenić?

jasne ze sam obczaje ale juz na start wiem ze film nie bedzie niczym spektakularnym a szczerze sie na to nastawilem
recenzje calkiem niezle odzwierciedlaja wartosc filmow w wiekszosci przypadkow

użytkownik usunięty
Hascosept

w większości przypadków, ale nie w 100 procentach i nie we wszystkich...

niczym spektakularnym ? hymm toż to nie Avatar jakiś, to nie jest film gdzie mamy się nastawiać na coś spektakularnego, ma po prostu dawać rozrywkę i dać porcję ekscentrycznego burtonowskiego poczucia humoru, no i chyba o to chodzi, ja tam sie od tak razu nie uprzedzam, recenzje recenzjami, ale warto tez mieć swoje zdanie i od razu się tak nie ustosunkowywać zbyt pejoratywnie i zbyt szybko jeśli chodzi o filmy.

Co do kariery Deppa nie martw się, jakoś sobie ten aktor poradzi nie będzie klepać "biedy filmowej" :)

wg mnie ostatnie lata to taka wlasnie bieda niestety

użytkownik usunięty
Hascosept

dlaczego...?

slabe filmy imo
granie w tasiemcu(piraci planowane 5 czesci jesli sie nie myle), koszmarnie slaby turysta, kiepska alicja, slaby dziennik i parnassus, dosc niezly tylko golibroda a wrogow publicznych nie widzialem jeszcze

Hascosept

sześć.

użytkownik usunięty
Hascosept

czy słabe, dla ciebie słabe a dla kogoś wręcz przeciwnie

w piratach spisał się świetnie, Alicja wcale nie jest az taka kiepska, nie wyobrażam sobie kogoś innego w roli Szalonego Kapelusznika, co do Golibrody tez dobra rola, co do filmu wrogowie publiczni - nie wypowiem się bo akurat takie filmy mnie nie fascynują.

Fakt jest taki że ma jeszcze dosyć ciekawe propozycje filmowe w przyszłości jak np In Hand of Dante czy Diamond Dead ( więc z tej perspektywny na "biedę filmową" raczej narzekać nie będzie ). Poza tym zawsze ma w zanadrzu Burtona. ;P

no niestety ale to ze ma w zanadrzu burtona to wychodzi aktualnie na minus
nigdy nie robil swietnych filmow a teraz zaczyna coraz slabsze krecic

użytkownik usunięty
Hascosept

jak to aktualnie na minus?, oczywiście że nie, ich współpraca jest najbardziej znaną obecnie jesli chodzi świat filmowy, Almodovar ma swoją muze Penelope Cruz, a Burton ma Deppa jako muze i całkiem ta współpraca im nieźle wychodzi.
widocznie nie lubisz jego filmów, ale są tacy którzy uwielbiają czy Sok z żuka czy Edwarda Nożycorękiego.

a i owszem nie przepadam

użytkownik usunięty
Hascosept

no to ty nie, a ktoś i owszem...tak.

Hascosept

pewnie bajeczka,jak przewidywałam.
<zła>.

Hascosept

Yeah. Czyli mi się spodoba. Zawsze mam odmienne zdanie i lubię to co dziwne.

Hascosept

Dużo tych gwoździ będzie potrzebował. ; )

użytkownik usunięty
Troublesome

Dobre ;) Ale ja i tak obejrzę ten film tylko dla E.Green.

użytkownik usunięty

właśnie, szkoda mi jedynie tej aktorki

Troublesome

hehehehehehehe.
10/10.

użytkownik usunięty
Hascosept

na IMDb jest trochę lepiej 7.0 ale za pewne przy większej ilości głosów ocena spadnie

użytkownik usunięty
Hascosept

i tak rozbije bank. jak wszystko ostatnio u Bartona. Alicja (dla mnie średnia) zarobiła ponad miliard.

I to mnie właśnie dziwi.Widzowie byli nieświadomi,na co idą.Rozumiem,że film ma swoich fanów,ale dla mnie musieliby dopłacić i to sporo,żebym jeszcze raz miała to obejrzeć.

użytkownik usunięty
Mad_Lover

rozumiem, że są jego fanami ci ludzie i w ogóle, ale żeby aż miliard? dla mnie to kosmiczne pieniądze, nawet jak na film.

Zwłaszcza taki...można powiedzieć"film".
hehe

użytkownik usunięty
Mad_Lover

pomysł był ogólnie dla mnie ciekawy, ale tak jakoś.. no nie porwało mnie.

Najbardziej to chyba Helenka porwała mnie w tym filmie.Jej wielki łeb przynajmniej spowodował szerkoki usmiech na twarzy.....hahahahaha.

użytkownik usunięty
Mad_Lover

ogólnie Helenę najbardziej lubię i cenię z tej całej trójcy.

Hascosept

znowu brak warsztatu zasloniety homoseksualnym makijazem.

revirdixat

myslisz ze ten czas kiedy cie nie bylo zaleczyl rany i mozesz juz swobodnie sie tu wypowiadac

aew4334555

jakie rany?

revirdixat

szefie wbijaj na INNE niezle jaja:D

revirdixat

homofobia nie zna granic>u ciebie wszyscy to homosie i homosiowe malowanki na gębie.Idź....

Deppomaniaczka

chodz na nietykalnych. niezly cyrk.

revirdixat

Wy spicie czasami?ulotniłam sie,bo puszy,a w cudze rozmowy sie nie ciskam,jak niektórzy.Zaraz obadam

revirdixat

który temat,bo nie chce mi sie latać?