Ja sam od bardzo wielu osób słyszałem że jestem podobny do Deppa.
Tylko, że mam teraz dłuższe włosy od Johna.
Także drogie panie kwestia odszukania mężczyzny marzeń i nawet w kraju "nad Wisłą się znajdzie":)
Życzę szczęścia.
I pozdrawiam wszystkie fanki i fanów ów aktora:)
ale tu liczy sie tez charakter, nie znam depp'a osobiscie ale ze wszytskich wywiadow jakie z nim obejrzalam wynika ze jest zabawny, kochany, skromny i w ogole idealny:D
PS:chetnie cie poznam:)
Mylisz się.
Ja go znam i Cię zbałamucił, jadłem z nim beczkę soli, stary dobry Janek:d hahaha(Żarty, żarty)
Wybacz musiałem to powiedzieć, bo czasem mnie bawi zbyt emocjonalne podejście do sprawy.
Przepraszam, jeżeli Ciebie uraziłem i już biegne by wyklarować mą wypowiedź.
Nie no wiesz szanuje twoją słabość do aktora(tak, dobrego aktora)
ale nie radziłbym Ci wysnuwać osądów po jego kreacji medialnej.
Wielokrotnie oświadczał, że wizerunek serwowany przez różnej maści media jest zupełnie różny od prawdziwego.
Doradzam odrobinę dystansu do osoby Johnego Deppa.
Zarazem bardzo się cieszę, że są ludzie, którzy lubią tą kreację równie mocno jak ja.
Pozdrawiam Cię cieplutko.
P.S. Właśnie mnie poznajesz:)
Skrzętnie ukrywanego przez aktora
Sorry za błedy w składni, ale wróciłęm chwilę temu z imprezy na której doceniałem walory smakowe ulubionego napoju Jack'a Sparrowa z kolą i plastrem pomarańczy:p Mniami to było
Primo:No mi się Depp nie podoba, inaczej bym miał chłopaka a nie dziewczynę:)
Secundo: Jestem podobny do deppa w Las Vegas Parano(^_^)
nie chce się czepiać ale jest coś takiego jak "przesadyzm"?? chciałabym zobaczyć twoją fotkę:D...osobiście dla mnie Depp to wzór męskiej urody.
Tak, jest coś takiego jak przesadyzm:D
Musisz spuścić wodze swej wyobraźni.
Pozdrawia Cie w takim razie twój "nie wzór urody".
Ja mam zęby naturalne, a nie sztuczne jak niektórzy aktorzy.
P.S. Dla mnie J.D. Jest po prostu świetnym aktorem, ale moja dziewczyna też w pierwszej kolejności patrzy na jego aparycję.
Może to już taka przypadłość kobiet:)
Pozdrawiam
napise-cos-na-serio-jak-napraw ie-klawiature-bo-piszac-za-pom oca-"kopiuj"-i-"wklej"-strasni e-sie-mecze
napise-cos-na-serio-jak-napraw ie-klawiature-bo-piszac-za-pom oca-"kopiuj"-i-"wklej"-strasni e-sie-mecze
Prawdę mówiąc to, Depp nie zachowywał się normalnie od rozwodu rodziców do momentu, aż się ożenił się z Vanessa Paradis. Ja jestem po części zrozumieć co on przeżył, jednak byłem silniejszy psychicznie i nie zabrałem się za sprawy typu palenie, narkotyki itp. Ale też moja sytuacja jest trochę inna i łagodniejsza. Nie będe opisywać się bo szkoda pisać.
P.S A co do urody, to zapuściłem kiedyś długie włosy i mówili, że jestem podobny do Reevesa :P Mówię serio, żeby nikt nie myślał sobie, jakiś głupot :P.
a jakże pan podobny do deppa jest wołany? (znaczy się jak masz na imię, bo też znam jednego, co to się uważa za podobnego do deppa, a in ril to różnie bywa;) )
a jakże pan podobny do deppa jest wołany? (znaczy się jak masz na imię, bo też znam jednego, co to się uważa za podobnego do deppa, a in ril to różnie bywa;) )