Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 304 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Oł noł

użytkownik usunięty

Oł noł :((( on spadł był na 13 miejsce! Cierpię z tego powodu...No zróbcie coś, no!!!

Lady_From_Burton_World

A ja jestem pierwsza na trzeciej stronie, tyle wam powiem.

użytkownik usunięty
Gehenn

Paskuda! Paskuda!

Świetny temat o dupach dupy rzadzą xD
nie moge z wami ^^ xD brawa !! heh...

BK_201

Jednym słowem dupny temat.:))))

użytkownik usunięty
MorganaBlackcat

Właśnie... zdupcyliście mój temat ;////

;p

No nie, żeby tak zadupcic temat to normalnie na stryczek xD
nie ładnie nununu xD

BK_201

A Wy dalej, tylko dupcyć i dupcyć. Patologia normalnie.

helpmechill

Jokerina zaintrygował mnie Twój nick. Nie wiedziałam, że z Jokera też się da zrobić kobietę.

Patologia to ja mam na drugie.

użytkownik usunięty
Astartte

szara, byłaś do bierzmowania? ;]

HAHA! Ja byłem bierzmowany przy chrzcie!
IN YOUR FACE gimnazjalni pseudokatecheci aka pedoholicy!

helpmechill

T.K wątpisz w moją głęboką pobożność? Bozia mi świadkiem, że się bierzmowałam. To jest sakrament oficjalnego, ostatecznego zerwania z kościołem, bardzo potrzebny.
Katecheci to ZUO, ale niegroźne, bo głupiutkie.

Astartte

Ojj, nie wszyscy.
Chociaż są tacy, którzy noszą obcisłe, seksowne wdzianka i robią perfekcyjne biczfejsy. Takich, a właściwie takie, kocham najbardziej.

Gehenn

O nie padłam heh... temat zmienił sie na bierzmowanie :D nice...
Koniec tamatu o dupach wkońcu... xD ^^
Astartte mam nadzeje, ze dobrze napisałam ;) - widzisz najwyrazniej jakoś można xD

BK_201

O dobrze sie składa, że jest o bierzmowaniu, bo ja akurat staram się znaleźć na religię żywot patrona z bierzmowania, a ponieważ ja nie wiem jakie imię wziąć na bierzmowanie, bo znając naszego księdza to z 10 lat sobie jeszcze poczekam, no to pod wpływem chwili wymyśliłam sobie, że wezmę sobie imię STEFANIA xD Tylko, że nie moge znaleźć tego cholernego żywotu!!!!!

Coco_Choco

Na bierzmowanie można sobie nawet wziąć na imię Kwadrat, bo był św. Kwadrat. Konkretne imię. Miałabyś szacunek ludzi ulicy :>

Astartte

Stefania fajne imie ;))
Poważnie można sobie wziaść Kwadrat? Jakbym wiedziała o tym wcześniej to bym se wzieła xDD ja se aktualnie wziełam Matylda ^^ heh
w dzisiejszych czasach to można mieć berzmowanie nawet gdy da sie w łape ksiedzowi i tyle... x))

BK_201

Rozważałam imię Matylda;) no i jeszcze Marianna teraz zastanowię się nad Kwadratem;p myślałam jeszcze nad imieniem Seksburda czy jakoś tak(patronka prostytutek)^^ no cóż... jeszcze będę myśleć;p

użytkownik usunięty
Coco_Choco

Gdybym jeszcze raz mogła przystąpić do bierzmowania to zamiast dennej Dominiki wybrałabym np. św. Marilyn... (no wiecie Monroe, Manson... takie i dla chłopaczka i dla dziewczynki, bardzo religijne postacie, których święte życie na ziemi trzeba uznać za całkowicie wyzute z grzechu....)

No ja niestety nie miałem zbytnio wyboru mając niepełny rok na koncie. W duszy krzyczałem, ryczałem i śpiewałem "BAZYL!!!", ale dali mi jakiegoś słabego Andrzeja... :(

Marilyn... Jest święta Marilyn? No to chyba jednak wezmę Marilyn;) a może Johnny...?

Coco_Choco

Teraz też bym się zastanawiała nad Matyldą. Ogólnie pomyślałabym nad czymś oryginalniejszym... a mam Izabela. No, ale mogłam mieć gorszy gust.

Bazyl? ;)
http://www.miejski.pl/slowo-Bazyl

Astartte

Chodziło mi to bardziej o imię Bazyliusz, powszechnie znane jako Bazyli.
http://www.imionarium.pl/?imie=129

helpmechill

Gdybym była odważniejsza...
Albo, żeby ksiądz był bardziej postępowy...
To bym sobie wzięła Fryderyka ;p

Piękny skrót i w ogóle...jest Św. Freddie co nie?
Albo Tim... wmówiłabym księdzu, ze to żeńskie ;p

A tak mam Anna. Proste takie.

Lady_From_Burton_World

Ale masz za to przepiękny nowy avatar :)))

Lady_From_Burton_World

Ja też chciałabym sobie wziąć Tim... albo Johnny;)) myślałam też nad Lechem;p(nie ze względu na prezydenta)
Dziewczyna może wziąć sobie imię męskie, bo jak stwierdziła moja ketechetka bierzemy patrona, a nie imię...

Ja chce jakieś oryginalne imię i biorę Stefania^^, bo Stefki nikt nie bierze... no albo Marilyn, a większość moich znajomych bierze sobie Maria albo Magdalena, itp...

Coco_Choco

Morgana- dziękuje ;)

Stefania...ładnie. U nas był wysyp Agnieszek, Ań tez było dużo...ale Fredki żadnej. I to mnie gnębi, ale cóż... przepadło. Mogę się tak nazywać co najwyżej w pamiętniku ;pp.
Ja wzięłam Anna, bo mi się wydawało takie poważne i w sumie nadal mi się podoba, tylko jest mało oryginalnie.
Ale Twoja katechetka chyba jest w porządku z tego co piszesz. Nasza jest taka trochę...dziwna.

Lady_From_Burton_World

Anna też ładne imię, takie proste.

No moja katechetka jest raczej w porządku, ale często mamy odmienne poglądy... Dla niej wszystko obraca sie wokół Boga, wiary, nawet na lekcjach WDŻ, gdzie powinna być troche bardziej obiektywna... Kiedyś na przykład powiedziała nam, że faceci mają o jedno żebro mniej(bo przecież Ewa powstała z żebra Adama....) a to jest bzdura;p No ale ogólnie jest chyba spoko.

Coco_Choco

Ja miałam sobie wziaść Anna, ale uznałam, że jak moje pierwsze i drugie imie jest na M to trzecie też sobie dam na M ;)

BK_201

Dzięki, twój tez jest cudny ;). John i Marilyn...marzenie ;p. Mam to zdjęcie na komputerze i takie samo w oryginale...Deppem zastąpili chyba Bogarta?

Annę wzięłam właśnie dlatego, ze jest takie proste i pasuje do pierwszego, które jest dość oryginalne (podobno).

Lady_From_Burton_World

Ojej, a ja mogłam sobie wziąć Stanley, John, Jack, Anthony, Al, Stephen...
O ja nieszczęsna... za późno.
xd

użytkownik usunięty

... I tym samym ten zdupczony temat stał się uświęcony ;P

To może wróćmy do meritum sprawy:
Johnny znów spadł! - Nie do wiary!

A tam, nie do wiary!
Niedługo znowu będzie na szóstym miejscu, mówię ja wam.
Jest już na dziesiątym.

Gehenn

eee tam nie az takie nie dowiary ^^ ciekawa jestem kiedy wkoncu spadnie na 100 xDD

BK_201

Na 100? PoKeMoNy do tego nie dopuszczą...

Coco_Choco

No tak PoKeMoNy moga do tego nie dopuścić, ale ja sądze, że któregoś pięknego dnia złamią sie i przestana dawać mu 10 spadnie szybciej niż, borowy wychleje wódke. ^^
No, ale mogę sie mylić nigdy nic nie wiadomo z tymi pokemonami xD