Co się dzieje z tym forum? Wchodząc tu miaąłm nadzieję na jakąś miłą pogawędkę na temat tego jakże dobrego aktora, a pierwsze tematy jakie rzucają się w oczy to jakaś kompletna siekanina: "Co byście zrobiły, gdybyście spotkały go na żywo?" , Kto jest lepszy - Johnny czy może Wentworth (chyba tak to się pisze) Miller, a może Bruse Willis? No i to "Kocham go" . Przecież to ręce opadają.
Naprawdę nie chcę nikogo obrażać, a już zwłaszcza fanek ale jaki sens ma zaśmiecanie tego forum takimi bzdurami? Czy na prawe uważacie, że kogoś interesuje jak gorącymi uczuciami go darzycie albo co byście z nim zrobiły gdybyście mogły z nim spędzić noc?
Poczytaj sobie te tematy najpierw, a zobaczysz jakim cieszą się zainteresowaniem :}
Poza tym takich prób wprowadzenia porządku, jak Twoja było już na tym forum 4657623565361614. Tak więc proponuję...... ZJEŚĆ TRAWNIK!
Trzeba się przyzwyczaić do faktu, że forum to forum, czyli nie, jak się powszechnie uważa, miejsce do ciekawych dyskusji, tylko zbiorowisko idiotów, popaprańców i głupich, załamujących tekstów.
Myszy mają kopyta
Witam na tym bezwartościowym forum!!!
Jeżlei chciałe|aś dowiedzieć się czegoś nowego to nie zawiedziesz się: poznasz patusie która należy do AA; w jakiej pozycji seksualnej FA(nimfoma)NKI Johnny'ego, by go zgwałciły; czy Vanessa rzuci Johnny'ego; że Johnny ma zielone oczy.
CZyż jest cos bardziej edukującego!
Pozdrawiam, domarka:*
Domarka, zawiodłam się.
Nie ma żadnej wzmianki o tak beznadziejnym, złośliwym i lubującym kisiel użytkowniku jak JA?
;(
<popełnia harakiri>
wydaje mi sie ze na takim forum nie uniknie sie glupich tematow, ktore niestety sa czesto dosc zalosne, ale coz zrobic. pozdrawiam