Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 452 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jak tak patrzę to niektore z was mają odchyly na jego punkcie, naprawdę.Jak ktoś coś napisze nie pochwalającego , to rzucacie się jak hieny , jakby ten ktoś był ćwokiem i debilem, a jak napisane jest coś dobrego to tylko pochwalacie. Jednym z filmów jakie oglądałam z nim , to piraci oczywiście. Za pierwszym spodobała mi się gra Deppa, ale póżniej irytowała mnie: ta mimika , te gesty ,sposób mówienia . jakby był podpity, nie miałyście takiego odczucia?

Ogólnie należy duchowo do epoki romantycznych buntowników - powinien żyć za czasów Lorda Byrona i Shelleya.

użytkownik usunięty
The_Godmother

widac ze wiesz malo na ten temat...wlasnie o to chodzilo ze mowil jak pijamy (czyli tez ja pobity i nacpany) bo to pirat i zawsze byl troszke pijany, wtedy tak juz bylo. poza tym jesli oceniesz go (jego gre) na podstawie jednego z jego najslabszych filmow (gral tam genialnie i podnosil poziom tego filmu) bo nie grywa on w filmach komercyjnych i o tak plytkiej tresci i znaczeniu. wiec moze obejrzyj inne filmy z nim w roli (zazwyczaj) głownej. bo umiecie ktytykowac tylko jego najgorsze filmy, a sprobujcie powiedziec cos sensownego i negatywnego o jego dobrych rolach...;/

a ty jak tak mało wiesz o mnie to nie mów mi co oglądałam a co nie . oglądałam dużo filmów z deppem , o czym swiadczy druga częśc mojej wypowiedzi - nie oceniam go tylko po tym filmie . Wyraziłam opinię ne temat piratów.

Pozdrawiam

The_Godmother

Dobrze wszyscy wysluchaliśmy opinii ! Ale jak można być spokojnym jeżeli ktoś wyraża swoją niechęć do aktora w taki sposób?? Ty przynajmniej zachowalaś kulturę...(patrz temat psychola89) a inni niestety nie są wychowani jak należy...tak więc oko za oko