Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 436 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Czy on w każdym filmie musi byc taki ładny .. ?

wiem

pavel13

oho jakies 'rozdowjenie jazni'
buahahahahahaahahaha

sanczopansa

znowu, kiedy udasz sie do tego lekarza

pavel13

przebiles heavy_metala wiesniaku,jeszcze maly kroczek i dorownasz lifeowi.
peace buraku:)

Kevin sam w domu to rewelacyjny film, ogladalem go chyba z 10 razy i za kazdym razem super.
a jeszcze dalas jeden za Karol:czlowiek, ktory zostal papiezem, dlaczego, przeciez to swietny film?

użytkownik usunięty
Addia

Polecam w tym temacie Las Vegas Parano, sama jeszcze nie oglądałam, ale...zresztą sama zobacz.

Addia

Tak, jest cudowny.

Marcinekk

cos o tym wiesz;)

użytkownik usunięty
pavel13

Oj, wie.

ocena 1/10 to tylko przykrywka.

użytkownik usunięty
pavel13

Nie patrzyłam na to z tej perspektywy.

Addia

Nie. Obejrzyj Edwarda Nożycorękiego.

napruto

mam pytanie: za co tak bardzo lubisz hejwiego?

pavel13

A nie wiem. Nudziło mi się to razem trolli zwalczaliśmy.

napruto

tylko, ze on sam jest trollem.

pavel13

Nie był, ale masz rację był. Wszystko zaczęło się kiedy na forum On pisał coś o tej podróbce. Patrzyłem się co podróba w temacie wypisuje, aż i mnie ona zaczęła żenować i wkurzać, to napisałem jej i life'owi, żeby się od niego odwalili. Zaczęła się zimna wojna. Heavy wielokrotnie pisał do adminów o tych trollach (ja też), ale oni w ogóle nic nie robili w tej sytuacji. W końcu heavy się wkurzył i sam przeszedł na trollną stronę mocy. Założył konto "admini to spermojady", ponieważ admini mieli life'a i innych trolli głęboko w dupie. Zbanowali w końcu to konto heavyego o spermojadach jak i zwykłe, ale on zakładał wciąż inne. W końcu nałożyli mu blokadę IP. Później napisał on list z przeprosinami do Xzara i ten odblokował jego IP. Link do tego listu jest na moim blogu.

napruto

widzialem ten list, zalozyl konto admini to spermojady, na ktorym tutaj na forum deppa zalozyl kila tematow(chyba wiesz o co mi chodzi), tematow bylo 4 lub 5.w 3 tematach obrazal on konkretnych uzytkownikow w jednym lifa i w 2 mnie!
ale co ja mu takiego zrobilem?
tak, smialem sie z tematow zakladanych przez falszywego hejwiego, a ty uwazasz, ze to nie bylo smieszne?wg.mnie bylo
wydaje mi sie, ze hejwi sam sprowokowal ta sytuacje, takimi tekstami typu:kurde bele, ja piernicze etc.ale tez wielokrotnie obrazal on innych uzytkownikow, uzywal wulgaryzmow itd.
to tyle na jego temat;)

a tak poza tym, to napisales:"nie był, ale masz rację był", to nie ma sensu, chodzilo ci chyba o nie jest, ale byl;)

pavel13

Chciałem, żeby brzmiało tak bardziej zaskakująco ;D

pavel13

Tu chyba biega o to że zamieściłeś go w top3 największych idiotów na tym forum.

neo_angin

napewno nie, bo to bylo juz po tym, jak konto admini to... zostalo zbanowane i hejwi tez juz wtedy chyba mial bana.
musze przyznac, ze teraz ten ranking wygladalby zapelnie inaczej(top idiotow);)

pavel13

Sanczopasna na 1?

neo_angin

dokladnie, SANCZOPASNA;)ciesze sie, ze sie zgadzamy.

Addia

http://www.kashvet.org/oasis/wp-content/uploads/2007/06/Monster-LateralView.jpg

tu też nie wyszedł najładniej...

napruto

haha