Kevin sam w domu to rewelacyjny film, ogladalem go chyba z 10 razy i za kazdym razem super.
a jeszcze dalas jeden za Karol:czlowiek, ktory zostal papiezem, dlaczego, przeciez to swietny film?
Polecam w tym temacie Las Vegas Parano, sama jeszcze nie oglądałam, ale...zresztą sama zobacz.
Nie był, ale masz rację był. Wszystko zaczęło się kiedy na forum On pisał coś o tej podróbce. Patrzyłem się co podróba w temacie wypisuje, aż i mnie ona zaczęła żenować i wkurzać, to napisałem jej i life'owi, żeby się od niego odwalili. Zaczęła się zimna wojna. Heavy wielokrotnie pisał do adminów o tych trollach (ja też), ale oni w ogóle nic nie robili w tej sytuacji. W końcu heavy się wkurzył i sam przeszedł na trollną stronę mocy. Założył konto "admini to spermojady", ponieważ admini mieli life'a i innych trolli głęboko w dupie. Zbanowali w końcu to konto heavyego o spermojadach jak i zwykłe, ale on zakładał wciąż inne. W końcu nałożyli mu blokadę IP. Później napisał on list z przeprosinami do Xzara i ten odblokował jego IP. Link do tego listu jest na moim blogu.
widzialem ten list, zalozyl konto admini to spermojady, na ktorym tutaj na forum deppa zalozyl kila tematow(chyba wiesz o co mi chodzi), tematow bylo 4 lub 5.w 3 tematach obrazal on konkretnych uzytkownikow w jednym lifa i w 2 mnie!
ale co ja mu takiego zrobilem?
tak, smialem sie z tematow zakladanych przez falszywego hejwiego, a ty uwazasz, ze to nie bylo smieszne?wg.mnie bylo
wydaje mi sie, ze hejwi sam sprowokowal ta sytuacje, takimi tekstami typu:kurde bele, ja piernicze etc.ale tez wielokrotnie obrazal on innych uzytkownikow, uzywal wulgaryzmow itd.
to tyle na jego temat;)
a tak poza tym, to napisales:"nie był, ale masz rację był", to nie ma sensu, chodzilo ci chyba o nie jest, ale byl;)
napewno nie, bo to bylo juz po tym, jak konto admini to... zostalo zbanowane i hejwi tez juz wtedy chyba mial bana.
musze przyznac, ze teraz ten ranking wygladalby zapelnie inaczej(top idiotow);)
http://www.kashvet.org/oasis/wp-content/uploads/2007/06/Monster-LateralView.jpg
tu też nie wyszedł najładniej...