Ja mam 29 i polecam sprawdzić Rozpustnika, Alicję i Zanim Zapadnie noc (gdzie grał min. transseksualistę).
Oczywiście obiektywnie. Nicholson, Pacino, Day-Lewis. Hopkins, De Niro (Bardziej za to co kiedyś sobą reprezentował. Tak obiektywnie to Depp powinien być ok. 20-30 miejsca ale to mój ulubiony aktor.
wow, ja mam o 1000 mniej, ale staram sie oceniac kazdy obejrzany film, chyba, ze juz go nie pamietam, albo tytul zapomne
Niekoniecznie polecam w ten sposób tylko oglądać.
Jeżeli już to lepiej oglądać według dobrego rankingu.
Jest o niebo lepszy od filmwebowego.]
moj ranking i tak jest najlepszy;)
a tak na powaznie, to ten ranking na fw. nie jest taki zly, np. z pierwszej 10, obejrzalem 8 filmow(niedlugo bedzie 10) i najnizsza ocena to 7, a pozniej 9 i 10.
A jesli chodzi o pozostale filmy z top 100, to tez chyba nie ma oceny nizszej niz 7.
Oczywiscie, ze brakuje tam kilku swietnych filmow, ale te, ktore sa nie sa zle.
Hehe liczba wszystkich świetnych powstałych produkcji znacznie produkcji znacznie przekracza 100, gwarantuje ci:P
Nie mam w sumie uprzedzeń po prostu aktualnie nie mam nastroju. Jak się utrzymają jeszcze przez jakiś czas to pewnie oglądnę.
Że tam są. Nie oglądałem to nie wiem czy zasługują. Po prostu za większością razy jak przeglądałem ranking to jakoś nawet nie zauważyłem.
no to sama widzisz, ze nie warto tego ogladac.
a tak poza tym, to kilka swietnych filmow ocenilas na 1, np.
Kevin sam w domu
Powrot do przyszlosci
Park Jurajski.
to chyba te najlepsze
Obejrzeć warto, by dowiedzieć się z czym to się je.
A jeśli chodzi o :
Kevin sam w domu - zdania nie zmienię, w moich oczach jest nędzny,
Park Jurajski - zrewiduję moje poglądy,
Powrót do przyszłości - wiem, że jest dobry, ale ja się na nim strasznie nudziłam.