Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 532 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jak to się stało, ze taki beznadziejny i brzydki aktor jest na pierwszym miejscu! Po prostu nie mogę w to uwieżyć. Rozumiem K. Reeves, albo Ch. Bale, ale on! Mam nadzieję, że to się zmieni. Odpisujcie szybko i piszcie własne zdanie. ;)

okulary91

Ja też nie mogę w to uwierzyć!!!!!!!!!!!!
Przecierz on jest taki brzydki, jak bezdomny wygląda.

Viki_9

chyba przy ocenie nie bierze sie pod uwage wygladu... :|

dziecinada.

Viki_9

Nie chcesz to nie wierz, proste chyba? A zresztą czemu aż tak bardzo obchodzi Cię kto jest na pierwszym miejscu, a poza tym jest cała masa ludzi, która podziwia Depp'a za jega talent i jedna czy dwie idiotki, które oglądają tylko bajeczki tego nie zmieni. I całe szczęście:-)

okulary91

-------------------------Nuuuu uuudnyyyyyyy teeeeeeemaaaaaaaaat!---------- ------

Tender_L

Chciałabym widzieć wasze ryje lol2 ! Gdyby któreś z was miało 10% urody, 10% talentu albo 10% dorobku (w sensie $) Johnnego Depp'a - nie wypisywalibyście takich prostactw bez konkretnych argumentów - tylko zachwycali się - sobą przed lustrem, swoimi zdolnościami, zawartościa portfela. Pewnie takie nędzne w logike posty jak wasze (2 pierwsze) sprawia, że reżyserzy nie będą angażować Depp'a, a fani stwierdzą: faktycznie - on jest do dupy ... Ta - idiotyzm w najczystszej postaci ! On jest brzydki, gupi i pokazał mi język - cos jak dzieciaki z podstawówy !
Żal mi antyfanów kina, którzy chca przekazac rzesza swoje idiotyczne poglądy - albo z racji tego, że faktycznie są ślepymi idiotami albo żeby mieć zdanie odbiegajace od reszty i tym samym zabłysnąć ;P

PS. Wygląda jak bezdomny? A co powinien mieć prezencje w stylu Dody-Elektrody(płeć nie ma znaczenia i kraj pochodzenia też)? Opływac brokatem, złotem, z włoskami na żel, w ciuchach od Armaniego? Inny styl - niekonwencjonalny, ale jak ktos lubi przeciętnośc to proszę ...
Aha ! Nooo bardzo bym chciała zobaczyć wasze ryje ;P

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
MADLEN

Buahahaha no przecież z tego można komedie zrobić...Viki prezentuje się jak typowa pinda mająca srake zamiast mózgu... jeszcze ostatnio śmieszyły mnie oceny aktorów przez wygląd...ale teraz to co innego... przecież to trzeba być tak prostym , tak głupim , tak zidiociałym żeby napisać coś takiego jak Viki. a co do założycielki tematu...oczywiście .. reeves na 1 miejsce ! w szczególności za matriksy i konstantin ;p... krew może człowieka zalać

Spoxmadlen - aż miło czytać Twoją wypowiedź ;b pozdrawiam !

tyler_4

Hoho, już temat nie jest nudny. Mocne słowa ludzie! Gdybym miałą oceniać aktorów wg kryteriow postawionych przez dwie pierwsze użytkowniczki, to uuuuuuuuuu, postawiłabym po jedynce kilku moim ulubionym aktorom.
Aha, życzę Wam mieć takich brzydali jak Depp!
pozdro dla zdrowomyślących

okulary91

A ciekawa jestem ile filmów z nim oglądałyście?! Gdybyście miały chociaż 0,0000001 procent talentu ile Depp, byłybyście chyba najszczęśliwsze na świecie!

Skylaria

dla mnie Depp jest przystojny-ale zgadzam się z poprzednikami- nie o wygląd tu chodzi, tylko o kunszt aktorski, osobowość i o to "Coś" Aha i do SPOXMADLEN - słuchaj rozumiem, że Cie jej wypowiedź zezłościłą( mnie również) ale sorry- skoro uważasz, że to 12letnie dziecko to nie najeżdżaj na nią tak, bo ma prawo jeszcze gadać głupoty :] A Ty burzysz się tak jakby ci matkę siekierą zabiła ;o Spokojnie, to tylko forum internetowe, nie wiesz, że większość wiary tutaj wpisuje takie tematy właśnie, żeby sprowokować innych, do takich wypowiedzi, jak Ty właśnie dałaś... W tym momencie to tylko Ty dajesz o sobie takie świadectwo, rzucając w tą panienkę takimi a nie innymi epitetami... Spoko, lusss wkurzyła Cię, miałaś prawo napisać, że się nie zgadzasz...ale dałaś tutaj popis tylko swojej właśnie dziecinności, że tak na to reagujesz... to tak na przyszłość, zanim znów"ktoś tak bardzo Cię wkur*i " :o

Groszuuua

To dziwne, z ektos mnie zablokował - co ja tam napisałam :P Nie pamiętam - serio serio. Moze masz racje - cały ten net to jedna wielka zasłona dymna ... Kazdy jest jest kim byc chce ... Książę żebrakiem, żebrak księciem :) Ale sa tacy jak Pacino, Hwan czy Depp właśnie, których będę bronić ... Wiesz co - czasem odpowiedź ostra jak świeżo wyszlifowany nóż może popsuc humor :) Moze komus kiedys popsuje :D Komus kto zasłuzył !
PS. Będe sie pilnowac :D

MADLEN

co do tego wygladu zebraka to oczywiscie argument z ulicy ale mowiac szczerze to mi sie duuuzo bardziej podobalo poprzednie zdjecie Deppa na jego prezentacji a poza tym to juz nie bede go wybraniac bo to co bym napisala to bylaby zlagodzona wypowiedz SPOXMADLEN ;) a plagiatow chyba nie lubimy :D