Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Może i dla niektórych to świetny aktor, ale dla mnie nir bardzo :-/ wolę inntych, ten nie bardzo przypadł mi so gustu, każdy ma inny gust < nie bulwersować się > jest z 100 innnych lepszych katorów.

brewka10

Świetne argumenty! Normalnie ściskam rąsie, powaliłaś mnie na kolana. Co prawda połowy tekstu nie rozumiem, ale i tak you are the winner!
W dodatku patrząc na Twoich ocenionych na 10 aktorów <liczyłam, że zobaczę tę setkę, ale niestety jest tylko dwóch :/> - niesamowity gust, wow heja!
Tyle chciałam powiedzieć
Pozdrówcia
Rośnij bujnie, zdrowo i niech często Cię podlewają, bo lubię jeść rzodkiewki.

użytkownik usunięty
Cyanide

No co jest? ma sie chyba prawo do własnego zdania chyba nie!!! czy pozbawiasz go już tu każdego?...no i napisała co myślała to daje ci prawo do takiego prześmiewczego tonu..zrobiła ci coś?!!! co za pojebane forum.

Jak nie rozumiesz co ja piszę to się nie odzywaj.
Pisałam to już kiedyś, ale powtórze raz jeszcze: pokaż mi prawo, które zabrania mi wyśmiewania się z debilizmu itp itd?
Mądrala się znalazła od siedmiu boleści.

użytkownik usunięty
Cyanide

Dzielna obrończyni praw średniego aktora pręży klatę spokojnie bo poszczysz rajty.Siedzi od rana i wyplenia debilizmy taka praca,no co zrobić bujnym życiem towarzyskim pewno to sie nie poszczyci więc co??? siedzi i sie jopi w monitor w końcu każdy orze jak może a że może nie wiele to co pozostaje >>>> 24/7 Johnny Depp

ciekawe skad takie wnioski?

to forum schodzi na... no nie chcę obrażać psów...

Fajnie, że opisałaś swoje życie. Niestety mnie to nie interesuje.
<nie próbuj być fajna, bo Ci to nie wychodzi na dobre- wręcz przeciwnie>.

ihefihff
rgihi

brewka10

Yyyy,tak masz prawo do własnego zdania ale twoje argumenty są po prostu zajebiste;]
Co nie podoba ci sie w jego grze??Kto jest dla ciebie lepszym aktorem??Jaki masz gust jesli chodzi o gre aktorska??
To sa tylko czyste pytania bez zadnej ironii:)Po prostu nic nie zargumentowałas a chciałabym wiedziec.
Ale każdy ma swój gust i o nic sie rzucac nie będę:]
Pozdrawiam Cię;]

brewka10

wiesz co... naprawde, pomyślałam ,ze ok.. juz nie ważne w jakiej formie to ejst napisane, nie wazne argumenty, nie będę tu pisac, bo po co?
ale z ciekawosci weszłam na twój profil i... MACIEJ ZAKOSCILNY : 10??????
#&)$($(_@_@*&%#@##@$@$@^%@&^@!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
dobra troche mi lepiej
ale ja pier*& ele, kurde Johnny Depp twoim zdniame na tyle nie zasługuje, a ten koleś tak?
matko po prostu żal.
ulubione filmy: shrek 2(czy tam jeden), zakręcony piątek i costam w tym stylu jeszcze umieścilas.. rozumiem , że możesz lubić komedię, ale przynajmniej dla mnie ulubiony film ,to taki film, który najbardziej na mnie wpłynął, zachwycił mnie itp , a shrek mógł mnie tylko rozbawic...

martini215

Hm... może mogłabym się z tobą zgodzić... Ok szanuje zdanie, ale czekam na jakieś wyjaśnienie (czyt. argumenty). A tak to nawet ten mój komentarz jest zbędny, bo to chyba strata czasu odpisywać na tego typu komentarz. I nie pisz, że się bulwersuję ;P

Pozdrawiam i życze pisania w przyszłości uzasadniena swoich decyzji/upodobań. :*

Annouche

Do wszystkich mądrych dam tego forum, które mają wyjątkowo kwitnące życie towarzyskie i wpadają tylko czasami na grono Deppa, aby napisać krytycznego posta, tym samym popierając internetowe głupoty!

Ja mam zamiar się naśmiewać. To jest STRASZNIE głupi temat, niepotrzebny, niewnoszący nic, zasmiecający forum, załamujący, tragiczny, nieuargumentowany, napisany zapewne przez kogoś, kto, zobaczywszy kilka niepochlebnych wypowiedzi na swój temat, więcej już tu nie zajrzy. Co za debilizm! Po co to? Tego typu zdania nie wyraża się w nowym temacie, obfitym w różnego rodzaju błędy na dodatek, lecz albo w inteligentnej wypowiedzi, udowadniając swą rację lub też nigdzie. Jakiej odpowiedzi oczekiwała założycielka, ciekawa jestem?

Joł, hejka, ehej, 876! Pozdrawiam wszystkie lepsze ode mnie, szczególnie rezonerę - zazdroszczę błyskotliwości, bogatego słownictwa i, co najważniejsze, RACJI ;*

Annouche

gdzie post gdzie post gdzie post?

jkewdhukwehrjkwerf

brewka10

może jakaś argumentacja by się przydała?

brewka10

Hahaha.... Nie no, pewnie, że każdy ma inny gust, tylko dziwi mnie jak można dać zakościelnemu 10, a Johnny'emy 1...

Sara_Kellerman

to rzeczywiście dość śmieszne ;) ...nawet bardzo

Lady_Maroon

bardzo bardzo bardzo!
--------------------