Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jak to możliwe, że tak niesamowicie uzdolniony i utalenteoany aktor jak Johnny nie dostał jeszcze oscara??!! Przeciez wszystkie jego role były tak rewelacyjnie zgrane?!! A kiedy patrzyłam jakie nagrody zdobył to i tak nie było ich zbyt wiele:( Dlaczego??!!

domarka

Też zadaje sobie to pytanie. Czemu Johnny Depp nie dostanie Oskara???

domarka

moim zdaniem jest też wysoce niesprawiedliwe, że był tylko dwa razy nominowany do Oscara i ani razu nie zdobył tej nagrody. czasami sie zastanawiam co za idioci są w tej komisji.

domarka

no ja tak samo nie mogę się nadziwić!
Johnny chyba jednak nie potrzebuje tych nagród, myslę, że jak widzi rzesze fanów i to takich prawdziwych, to rozumie ile dla nas znaczą jego rolę. przynajmniej mam taką nadzieję, bo dla mnie jest to naprawdę znakomity aktor!

domarka

Myślę, że otrzyma Oscara, po zakończeniu trylogii Piratów, tak jak Peter Jackson, za trylogię Władcy Pierścieni. A poza tym on sam w wywiadach mówi, że go nie obchodzą teho typu nagrody =)

Ciara

noooo:P jeju,tez bym bardzo chciala ,aby dostal tę nagrode,bylabym z niego taka dumna:D haha, a najbardziej mi sie podobał jego tekst,jak dostał swoja gwiazdę na Chodniku Sławy w Hollywood: "to dziwactwo". urocze:)

użytkownik usunięty
domarka

Dokładnie, też sie zastanawiałam, dostał dużo nominacji ale nie otrzymał jeszcze Oscara!!:( żenada, przecież jest takim dobrym aktorem czy oni w tej komisji go nie zauważają (albo nie chcą zauwazać?). Moze Johnn'owi na tym nie zależy... oby:)

domarka

czytałam w jego biografii, że jemu na tym nie zależy, ale na pewno byłby mile zaskoczony gdyby dostał tego oskara. Z oburzeniem stwierdzam, że w tym roku nie jest on nominowany do oscara