Jak to możliwe, że tak niesamowicie uzdolniony i utalenteoany aktor jak Johnny nie dostał jeszcze oscara??!! Przeciez wszystkie jego role były tak rewelacyjnie zgrane?!! A kiedy patrzyłam jakie nagrody zdobył to i tak nie było ich zbyt wiele:( Dlaczego??!!
moim zdaniem jest też wysoce niesprawiedliwe, że był tylko dwa razy nominowany do Oscara i ani razu nie zdobył tej nagrody. czasami sie zastanawiam co za idioci są w tej komisji.
no ja tak samo nie mogę się nadziwić!
Johnny chyba jednak nie potrzebuje tych nagród, myslę, że jak widzi rzesze fanów i to takich prawdziwych, to rozumie ile dla nas znaczą jego rolę. przynajmniej mam taką nadzieję, bo dla mnie jest to naprawdę znakomity aktor!
Myślę, że otrzyma Oscara, po zakończeniu trylogii Piratów, tak jak Peter Jackson, za trylogię Władcy Pierścieni. A poza tym on sam w wywiadach mówi, że go nie obchodzą teho typu nagrody =)
noooo:P jeju,tez bym bardzo chciala ,aby dostal tę nagrode,bylabym z niego taka dumna:D haha, a najbardziej mi sie podobał jego tekst,jak dostał swoja gwiazdę na Chodniku Sławy w Hollywood: "to dziwactwo". urocze:)
Dokładnie, też sie zastanawiałam, dostał dużo nominacji ale nie otrzymał jeszcze Oscara!!:( żenada, przecież jest takim dobrym aktorem czy oni w tej komisji go nie zauważają (albo nie chcą zauwazać?). Moze Johnn'owi na tym nie zależy... oby:)