Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

http://www.idontlikeyouinthatway.com/2006/09/johnny-depp-is-cool.html [www.idontlikeyouinthatw...]

Adick

Szacunek wobec fanów to jest to. Widać, że z Johnny'ego porządny gość.

Adick

Kurcze nie jestem zbyt dobra z angielskiego:/:(. Mógłby mi ktoś streścić o co chodzi w tym artykule?

patrycja6660

Podczas przerwy na planie POTC3 do Johnny'ego podeszła pewna dziewczyna, poprosiła o autograf no i to co mamy na zdjęciu. W porównaniu z wieloma innymi kasowymi gwiazdami Johnny nie zachowuje się wobec jego fanów po chamsku. Autor artykułu radzi gwiazdom, by brały przykład z Johnny'ego.

Adick

świetny gość....wyobrazacie sobie zeby zrobił cos takiego Brad Pitt?

polip

I właśnie między innymi dlatego go uwielbiam!Bo jak mozna go po prostu nie lubić??

polip

Widzę, że niektóre osoby nie potrafią już wychwalać Johnny'ego, nie czepiając się przy tym Brada Pitta. Swoją drogą nawet nie widzę powodu, by ich porównywać.
Ja Deppa bardzo lubię i podziwiam, uważam, że jest jednym z najlepszych aktorów, ale wkurza mnie takie zjeżdżanie Pitta(który jest naprawdę dobrym aktorem) i to jeszcze przez kogoś, kto daje 1 jemu czy Morganowi Freemanowi, a 10 Orlando Bloomowi.

A co do tematu, fajne zdjęcie, miły gest ze strony Depp'a:-)

Adick

http://www.youtube.com/watch?v=QvTbO_Ku4H0 [www.youtube.com/watch?v...] :D

Semprini

Ojej, ale kochany z niego gość. Nie jestem jakąś rozhisteryzowaną piszczącą fanką, ale na miejscu tej dziewczyny chybabym się posrała ze szczęcia. Hmm przepraszam za nieeleganckkie słownictwo.
BTW chciałabym mieć jego kapelusz :D

Adick

jak widać na załączonym obrazku Johnny Depp doskonale wie jak traktować swoich fanów :) i robi to nie tylko ze świetnym wyczuciem, ale także z humorem :) Brawo Johnny!

Adick

Dzięki za wytłumaczenie:) Johnny jest super, z klasą facet. I z poczuciem humoru;)

Adick

Popieram wszystkich, którzy uważają że Johnny jest the best. To co zrobił najlepiej o tym świadczy. Nie jest napuszonym pawianem, któremu sława u derzyła do głowy i dlatego go lubię ;D

Karola

Johnny nie jest cool , Johnny to jest Ciul

Karola

Karola

Pignon

Podpisuje się pod wszystkimi tutaj postami oprócz 3 ostatnich:) Johnny jak widac traktuje swoich fanów z szacunkiem. Na filmiku widac jak przytula jedną z dziewczyn, jeszcze nie widziałam żeby żaden inny aktor lub aktorka robili coś podobnego. Nie krytykuje tutaj Brada Pitta bo on też jest bardzo dobrym aktorem, ale wole jednak Johnnego. POzdrawiam i zapraszam do mnie:)

Pignon

terefere -_-

Pignon

terefere -_- Johnny jest absolutely superfantabulous

Tender_L

jak sam sie wypowiedzial.....ze aktor bez widza nie miałby dla kogo byc aktorem.. dlaego wlasnie ceni sobie fanów i zawsze pragnie ich bawic rozweselac nie nudzic...
ah ten Johnny :)

Adick

To jest dopiero super koleś! To miłe z jego strony xD