Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Ten aktor jest stanowczo przereklamowany!!! Może i aktorem jest dobrym ale nie na top 10! Dobrze gra swoje role ale prawda jest taka że jest ograniczony do pewnych ról, w porównaniu do np. Daniela Day-Lewisa jest o wiele gorszy! Większość filmów w których miałem okazje go zobaczyć to też dość specyficzne kino, nie najwyższych lotów. Powiela też pewne schematy wypracowane we wcześniejszych filmach (produkcje z Burtonem). Taka wysoka pozycja to chyba zasługa fanek bo prawda jest taka, że wymieniony Day-Lewis, Clint Eastwood, Tom Hanks czy Dustin Hoffman są lepsi a znajdują się niżej!

damianekwojcik

zapracował na tę pozycję to niech ma. :)a na ''poważnie'' to może i masz trochę racji. sama nie wiem...

użytkownik usunięty
gosia2326

I* co z tego

Ja nie uważam że jest przereklamowany. Johnny potrafi się sprawdzić w każdej roli, nie ma dla niego rzeczy niemożliwych. Osobiście bardzo go lubię w filmach Burtona, ale przecież to nie jedyne, w których grał.

Kasiulek__

Jednym słowem wakacje się zaczęły ........................:)))

MorganaBlackcat

No właśnie wakacje!!! A ja wogóle ich nie czuję... Nie wiem może to przez pogodę... :/

Coco_Choco

I czemu tu się dziwić ? Toż na zewnatrz pogoda jak w listopadzie, to dzieci
zamiast sie dotleniac przed monitorem siedzą.

Mada_gringo

mi ta pogoda odpowiada. powyżej 25 stopni nie jestem w stanie normalnie funkcjonować.

gosia2326

ojojoj. Pozdrowienia dla wszystkich:)))

użytkownik usunięty
PannaMartyna

U mnie leje deszcz ;(

damianekwojcik

Danielowi Day Lewisowi mógłby buty czyścić