Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
SAMIRA_2

ja 26 wliczajac dokument lost in la mancha i gnijaca panne mloda:)tez staram sie obejrzc reszte imam nadzieje,ze niedlugo mi sie to uda!

nomiczek

Johnnym interesuje sie od jakiegos miesiaca i udalo mi sie obejrzec narazie tylko (w porownaniu do Was ;p) 15 filmow, ale ciagle poszukuje nowych.
;)

użytkownik usunięty
So_be_it_

Ja nie oglądałam tylko 21 Jump Street [widziałam zaledwie 7 odcinków]. Pozostałe filmy miałam przyjemność zobaczyć=)

SAMIRA_2

ja widziałam dopiero 20 ;(;(;( ale poszukuję wciąż kolejnych! i się nie poddaję:)
oh From Hell jak ja Ci zazdroszczę...też bym tak chciała...

F_L

ja obejrzałąm dosyć żeby powiedzieć że Johny jest ok aktorem

poz.:)

HAL1996

Na razie 15, ale ta liczba ciągle rośnie :)

SAMIRA_2

Eeeee... a ja dopiero 19 ;/ Trza nadrobic sraty ;D Pozdrawiam :*

Angel_a

liczby nie potrafie podac,ale moze jaki film ogladaliscie najwiecej razy?ja jezdzca bez glowy,okolo 15 razy...i jeszcze mam niedosyt.hmmm................

nosferatu

Ja obejrzałam...hmmm...zaraz policze
(chwile później)
tak...obejrzałam 15 filmów...jak większość ^^ Gdybym mogła oczywiście zobaczyłabym więcej ale jakoś nie mam takiej możliwości.
pozdr.

bietaaa

Ja też sporo ich zaliczyłam. Raczej nie zdołam sobie w tej chwili przypomniec dokladnie ILE ale napewno było tego sporo.
Pozdro !
i zapraszam do mnie na bloga

użytkownik usunięty
nosferatu

Ja jednak chyba najwięcej razy widziałam piratów [ znam na pamięć w 3 językach:P] ale tylko dlatego, że jedynym odtwarzaczem u mnie w domu było dvd, a ten film było najłatwiej zdobyć [większość starszych filmów Johnny’ego było na VHS], późnij Edward – koło 80 razy, Jeździec koło 70, Benny & Joon z 50.
Oj zdrowo jestem „puknięta”, ale tak to jest jak całej rodzinie chce się pokazać dobre filmy.
PS. Zapraszam na troszkę odświeżoną stronę www.depp4ever.za.pl =)
Pozdrawiam
From Hell

SAMIRA_2

obejrzałam 28 + pare odcinków 21 jump street
najbardziej załuję, że nie widziłam The Libertine, a tak pragnę to zobaczyć;(

aMel1a

no ja dałem rade 32 ale z dokumentami : Lost in La Mancha, L.A. Without a Map, the Source, Breakfast With Hunter, no i z Gnijącą Panną młodą :)

SAMIRA_2

ja widziałm 20, ale jestem jeszcze szczęśliwą posiadaczką 5 filmów z Johnnym, których jeszcze nie widziałam- ale mam zamiar to jak najszybciej nadrobić :)

pozdrowienia :)

SAMIRA_2

gdyby troche wiecej filmów z nim puszczali to byłoby dobrze.Na przykład te dokumentalne albo 21 Jump Street przecież to jest serial i mogli by go puszczać pare razy w tygodniu,takie badziewie czasem puszczają to już lepiej by mogli to puścić,bardziej im by sie chyba opłacało:)))

SAMIRA_2

ja widziałem tylko Dziewiąte wrota , Sleepy Hollow, Piratów z Karaibów,Charliego i fabrykę czekolady, Donniego Brasco i Sekretne okno. Właśnie próbuję ściągnąć sobie Eda Wooda. Aż wstyd że go jeszcze nie widziałem

_Donnie_

Je...je...jeeee....17 stuknęlo :D
PS: Marcin a wiesz, że ja też w tym momencie próbuje sciagnac Ed Wooda? Mam juz 50% :3 a-ha a-ha!
za dużo kawy ^^
pozdr.
;)

_Donnie_

Ja widziałem narazie 17 + Gnijąca panna młoda ;)
Dopero dzisiaj jak sobie przeglądałem filmografię zauważyłem, ze to Johnny grał główną rolę w "Hotelu w kurorcie". Normalnie szok! Jak byłem mały to bardzo bardzo często oglądałem ten film :D

SAMIRA_2

Ja obejrzałam 35 ;)) i czekam teraz z utesknieniem na Rozpustnika ;)

SAMIRA_2

Niestety, ja dopiero kilka... "Piratów z Karaibów", "Don Juana DeMarco", "Eda Wood'a", "Marzyciela", "Charlie i Fabryka Czekolady"...
To chyba na tyle. Dlatego wciąż się dokształcam z tej dziedziny xD

justkona

ja niewiele.
jak dotychczas 21.
mała liczba, ale ciągle rośnie :)

zarowa

samych filmów, nie licząc programów, dokumentów z jego udziałem to wychodzi że oglądałam 28. Kiepawo :S ...

SAMIRA_2

29 i już mi sie skończyly pomysły gdzie szukać kolejnych:(