Ja obejrzałam 24,i ciągle szukam kolejnych
ja 26 wliczajac dokument lost in la mancha i gnijaca panne mloda:)tez staram sie obejrzc reszte imam nadzieje,ze niedlugo mi sie to uda!
Johnnym interesuje sie od jakiegos miesiaca i udalo mi sie obejrzec narazie tylko (w porownaniu do Was ;p) 15 filmow, ale ciagle poszukuje nowych.
;)
Ja nie oglądałam tylko 21 Jump Street [widziałam zaledwie 7 odcinków]. Pozostałe filmy miałam przyjemność zobaczyć=)
ja widziałam dopiero 20 ;(;(;( ale poszukuję wciąż kolejnych! i się nie poddaję:)
oh From Hell jak ja Ci zazdroszczę...też bym tak chciała...
liczby nie potrafie podac,ale moze jaki film ogladaliscie najwiecej razy?ja jezdzca bez glowy,okolo 15 razy...i jeszcze mam niedosyt.hmmm................
Ja obejrzałam...hmmm...zaraz policze
(chwile później)
tak...obejrzałam 15 filmów...jak większość ^^ Gdybym mogła oczywiście zobaczyłabym więcej ale jakoś nie mam takiej możliwości.
pozdr.
Ja też sporo ich zaliczyłam. Raczej nie zdołam sobie w tej chwili przypomniec dokladnie ILE ale napewno było tego sporo.
Pozdro !
i zapraszam do mnie na bloga
Ja jednak chyba najwięcej razy widziałam piratów [ znam na pamięć w 3 językach:P] ale tylko dlatego, że jedynym odtwarzaczem u mnie w domu było dvd, a ten film było najłatwiej zdobyć [większość starszych filmów Johnny’ego było na VHS], późnij Edward – koło 80 razy, Jeździec koło 70, Benny & Joon z 50.
Oj zdrowo jestem „puknięta”, ale tak to jest jak całej rodzinie chce się pokazać dobre filmy.
PS. Zapraszam na troszkę odświeżoną stronę www.depp4ever.za.pl =)
Pozdrawiam
From Hell
obejrzałam 28 + pare odcinków 21 jump street
najbardziej załuję, że nie widziłam The Libertine, a tak pragnę to zobaczyć;(
no ja dałem rade 32 ale z dokumentami : Lost in La Mancha, L.A. Without a Map, the Source, Breakfast With Hunter, no i z Gnijącą Panną młodą :)
ja widziałm 20, ale jestem jeszcze szczęśliwą posiadaczką 5 filmów z Johnnym, których jeszcze nie widziałam- ale mam zamiar to jak najszybciej nadrobić :)
pozdrowienia :)
gdyby troche wiecej filmów z nim puszczali to byłoby dobrze.Na przykład te dokumentalne albo 21 Jump Street przecież to jest serial i mogli by go puszczać pare razy w tygodniu,takie badziewie czasem puszczają to już lepiej by mogli to puścić,bardziej im by sie chyba opłacało:)))
ja widziałem tylko Dziewiąte wrota , Sleepy Hollow, Piratów z Karaibów,Charliego i fabrykę czekolady, Donniego Brasco i Sekretne okno. Właśnie próbuję ściągnąć sobie Eda Wooda. Aż wstyd że go jeszcze nie widziałem
Je...je...jeeee....17 stuknęlo :D
PS: Marcin a wiesz, że ja też w tym momencie próbuje sciagnac Ed Wooda? Mam juz 50% :3 a-ha a-ha!
za dużo kawy ^^
pozdr.
;)
Ja widziałem narazie 17 + Gnijąca panna młoda ;)
Dopero dzisiaj jak sobie przeglądałem filmografię zauważyłem, ze to Johnny grał główną rolę w "Hotelu w kurorcie". Normalnie szok! Jak byłem mały to bardzo bardzo często oglądałem ten film :D
Niestety, ja dopiero kilka... "Piratów z Karaibów", "Don Juana DeMarco", "Eda Wood'a", "Marzyciela", "Charlie i Fabryka Czekolady"...
To chyba na tyle. Dlatego wciąż się dokształcam z tej dziedziny xD
samych filmów, nie licząc programów, dokumentów z jego udziałem to wychodzi że oglądałam 28. Kiepawo :S ...