Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Uważam, żw jest on jednym z najlepszych aktorów. Każdy jego film jest bardzo dobry. On i keanu reeves to moi ulubieni aktorzy:) Wydaje mi się, ale to tylko moja interpretacja, że krytykują go wszyscy mężczyżni, którym natura o urodzie zapomniła.

szympans91

No widzisz i tu sie mylisz. Nie wiem czy dane Ci było zobaczyć jeden temat w którym ktoś napisał mniej więcej tak"JAK DLA MNIE(uwazam że bardzo istotne słowo często tego ludzie nie zaznaczają że jest to ich zdanie a nie ze narzucają swoje zdanie) jest on beznadziejnym aktorem" i tu nagle posypał sie grad fanek Pana Johnny Deppa: jesteś idiotą, jesteś beznadziejny, zapewne masz 13 lat(jak by wiem miał coś tu do rzeczy), jesteś skończonym bezmózgim palantem..itp...itd...a co sie bedą patyczkować z osoba która napisała na ich pięknego, przystojnego, jak ze uroczego, miłego(jakby któraś z nim rozmawiała;p), fantastycznego, fenomenalnego....aktora. Dla większosci jak ktoś jest ładny/przystojny to już jest dobrym aktorem.aktorką a dlaczego? "o matko jaki on miał w tym filmie piękny uśmiech, a wiedzieliscie jak ona sie pieknie uśmiecha....." ja akurat lubie w grze Deppa tą minimalistykę natomiast moja koleżanka twierdzi, zegra tak samo w każdym filmie rusza tak samo palcami u rąk robi te same miny i wiecznie gra jak by chciał sie jak najmniej spocić. Pooglądałam z nim filmy i faktycznie tak jest tylko w jednych filmach robi to intensywniej a w innych mniej ale ciagle gra tak samo (nie mówi o Piratach...gdzie po raz pierwszy zauważyłam ze gra ciałem). Zapewne zaraz pojawią sie napisy jaka to jestem niepowazna ale mam to gdzieś;] wolno jest mieć swoje zdanie. Więc jak widzisz nie tylko chłopcy o braku urody krytykują Johnna ja również uważam, ze jest słabym aktorem co nie zmienia faktu, że ta minimalistyka baardzo mi się podoba...

szympans91

Pozdro dla Ciebie za to, że lubisz Keanu Reevesa :)))
On jest moim ulubionym aktorem. Zapraszam do siebie na bolga, gdzie jest dział poświęcony jego osobie.