Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jak myślicie co by było gdyby role Jacka Sparrowa zagrał ktoś inny film był by lepszy?

Captain_Jack_Sparrow

o na pewno nie! pierwotnie rola sparrowa miala byc taka zwyczajna, troche nudna. to johnny stworzył postać którą znamy i uwielbiamy. bez niego ten film nie osiagnąłby takiego sukcesu.

Captain_Jack_Sparrow

o na pewno nie! pierwotnie rola sparrowa miala byc taka zwyczajna, troche nudna. to johnny stworzył postać którą znamy i uwielbiamy. bez niego ten film nie osiagnąłby takiego sukcesu.

Captain_Jack_Sparrow

Nie wiem czy film byłby lepszy ale filmweb napewno

Captain_Jack_Sparrow

Nie wiem czy film byłby lepszy ale filmweb napewno

Captain_Jack_Sparrow

Gdyby role jacka zagral ktos inny niz Johnny film nie byl by lepszy, Johnny wspaniale wcielil sie w role, zmienil ja bo rola bylaby nudna gdyby nie johnny i przede wszystki Johnny i tlyko ona pasuje to tej roli patrzac na inne gwiazdy nikt mi nie przychodzi na mysl kto by mogl jeszcze zagrac jacka tak ja Johnny poprostu takiej gwiazdy nie ma!!

Captain_Jack_Sparrow

a gówno prawda! skąd wiecie że na przykład Gary Oldman nie zagrałby Jacka lepiej? albo ktokolwiek inny... nawet jakiś debiutant...

jasnowidzi??

Captain_Jack_Sparrow

Myśle że jednak film nie byłby lepszy...Johnny zagrał Jacka super i wątpie w to że ktoś inny lepiej by go zagrał.