Witam. Z góry zakładam, że nie jestem pewien czy w tym filmie grał Johnny Depp, bo pamiętam to wszystko jak przez mgłę. Nie interesowałem się wtedy nawet kinem. Po prostu przeglądałem, co w TV i zatrzymałem się na jednym momencie, który skończyłem oglądać jak reklamę dali... Tak mi się przypomniało i skojarzyło z Deppem, a film chciałbym obejrzeć. No wiec, koleś był ubrany jak model(na niebieskawo jakoś) był nieźle naćpany albo pijany i wlazł do jakiejś dyskoteki, baru czy klubu. Miasto wyglądało jak Los Angeles. Tylko tyle pamiętam. Mało, ale ktoś może wie?
wg mnie jedyny film, ktory ma sie jakos do Twojego opisu to "las vegas parano". sprawdz w galerii. nie jestem przekonana, co do tego, ze byl ubrany jak model, na niebieskawo, ale reszta pasuje.
Do filmu Blow podchodziłem 3 raz i nie dałem rady do końca obejrzeć :/// Ale nie wydaje mi się, żeby to był Blow bo raz, że do połowy go widziałem, a dwa że film był w 2001 roku wydany, a w {olsce jakieś 3 lata temu w TV(TVN 7 albo wtedy jeszcze RTL 7) by nie dali :)