Zostawcie to forum w spokoju. Miast siedzieć przed komputerem i pieklić się na obecne
miejsce Deppa w tym rankingu, moglibyście czasem wyjść na świeże powietrze mózg dotlenić. I
ochłonąć. Z hejterstwa i głupoty.
Pięknie powiedziane. Ja przestaje pisać na tym forum dopóki taki syf tu będzie. Radzę to wszystkim bo hejterom się znudzi jak nie będą się mieli z kim kłócić.
a tak serio, to bardzo dobrze, skonczy sie lizanie po pupach pseudointelektualnych amatorow slabizny filmowej i sztuki i poprownych politycznie ignorantow
Jeśli sądzicie że wygraliście to pisze dalej na tym forum żebyś nie miał za wysokiego mniemania o sobie i podobnych hejterkach.
Wygraliście ? Niby co?! Depp trzepie za każdy jeden film więcej kasiory, niż wy wszyscy razem wzięci zarobicie do końca życia. Psioczycie na niego i jego grę na jakimś tam forum filmowym i takie są wasze jedyne osiągnięcia. Ale co tam - wygraliście przecież...
Daruj sobie ten sarkazm.
Gdybyś miał choć trochę oleju pod kopułą, to byś się tak nie ośmieszał. A ośmieszasz się tym, że razem ze swoją świtą nastoletnich antyfanów okupujesz forum Deppa i bredzisz coś o tym, że gość jest aktorskim beztalenciem. Rankingi na tym portalu niczego poza popularnością nie dowodzą. Zrozumiecie to w końcu czy może nie dojrzeliście umysłowo do odkrycia tego na pozór oczywistego faktu ?
Wysokie miejsce w top =\= ogromny talent
Wysokie miejsce w top == POPULARNOŚĆ (radzę przeczytać to parę razy; może za którymś razem dotrze).
no to wiadomo, to psychofani depa uwazaja inaczej. poza tym gdzie napisalem ze jest aktorskim beztalenciem?
ale z ciebie palant,wszedzie gdzie sie da wypisujesz jaki to z niego aktorzyna a teraz bezczelnie zadajesz glupkowate pytanie.creo90 ma absolutna racje co do 'was'. myslalem ze po unicestwieniu life_killsa cos do was dotrze ale najwidoczniej nie.
ty masz jakis wlasny swiat???
a wlasnie, co tam u woytka, mam nadzieje, ze nie przeginacie zbyt czesto;)
jeszcze niedawno pisales ze nie bedziesz bral udzialu w dyskusji w aktualnej sytuacji forum deppa. kobieta jest w mniejszym stopniu zmienna.
mozesz sobie odpuscic przytaczanie wiejskich powiedzien. tylko czlowiek swiadomy swojej racji nie zmienia zdania w pewnych oczywistych kwestiach.
gdybym zmienil zdanie w kwestii deppa nie dosc ze wyszedlbym na hipokryte to w dodatku na kompletnego idiote.
Przeczysz sobie cały czas. Jak sobie tam chcesz. Nie będę z tobą polemizował na ten temat bo z hejterami nie pogadasz. Dalej żyj w przekonaniu o swojej nieomylności to daleko zajdziesz.
ani razu sobie nie zaprzeczylem. ty zreszta rowniez ale miedzy nami jest ta drobna roznica ze ty fatalnie sie mylisz.
Jasne że to ty jesteś nieomylny. Krytycy się mylą i powinni ci ołtarzyk zbudować przy którym będą modły 3 razy dziennie odprawiać.
a kto ci powiedzial ze to sa moje autorytety? poza tym szkoda mi czasu na rozmowe z toba.nawet taki jelop jak dziadek czy donsrito ktorzy sa marionetkami w rekach life aka kinomana0 maja wiecej rozumu niz ty.
narazinek matole:*
sanczo musze przyznac ze robisz postepy. bylem pewien ze bedziesz ostatnia osoba ktora zorientuje sie w mojej mnogiej personifikacji ale jednak ostatni byl neo angin.
ostatni bedzie pavel13 aka burak cukrowy poniewaz nawet po przeczytaniu tego wpisu nie wpadnie na to ze to jestes ty.
ps mam to potraktowac jako komplement?