Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 452 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Przesada

użytkownik usunięty

Depp jest bardzo dobrym aktorem ale nie jest lepszy od Nicholsona Hopkinsa De Niro Di
Caprio czy Hanksa.

sanczopansa

http://www.filmweb.pl/person/Johnny+Depp-29/discussion/Dosta%C5%82+ode+mnie+1-16 72748?page=3

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
sanczopansa

Szczerze w to wątpię...

Di Caprio jest niezłym aktorem... nic więcej ! Żadną rolą nie powalił mnie na kolana... Prawdziwymi bogami aktorstwa są Day-Lewis, Nicholson, Pacino, De Niro, Hanks, Bardem :) Oni prawdziwie powalają.

MF13

widocznie malo widziales

Zacznijmy od tego, że NIE WOLNO porównywać Deppa do aktorów pokroju De Niro, Pacino,Hopkinsa czy Nicholsona, ponieważ są to aktorzy dużo bardziej doświadczeni i starsi stażem, poza tym to niebo i ziemia (albo podziemia :P). Jak dla mnie Depp może nie jest aktorskim geniuszem, ale ma swoje bardzo dobre, a czasem nawet świetne role (np. "Las Vegas Parano").

LadyKrueger

Dokładnie :)
Poza tym, wracając do Depp vs Leonardo, myślę, że Di Caprio nie zagrałaby paru ról, w których Depp wypadł znakomicie. Wyobraża sobie ktokolwiek Di Caprio jako Jacka Sparrow'a? Bo ja nie, nawet w najgorszych koszmarach.
Z drugiej strony, nie widzę Deppa jako Jacka w Titanicu.
Każdy z tych aktorów ma na koncie naprawdę udane role.

Lunka777

ale akurat nie te co wymienilas

DonVitoCorleone

Nie mówię, że akurat te role należą do najbardziej udanych. Podałam tylko przykład, że każdy z tych aktorów gra w inny sposób. Choć nie wstydzę się przyznać, że Depp jako Jack to moja ulubiona postać.

DonVitoCorleone

Może faktycznie napisałam tak, jakbym tak uważała, ale... mój błąd.