Depp jest bardzo dobrym aktorem ale nie jest lepszy od Nicholsona Hopkinsa De Niro Di
Caprio czy Hanksa.
to obejzyj sobie :incepcje,gangi nowego jorku,zlap mnie jesli potrafisz,co gryzie g.g., a przede wszystkim przetrwac w nowym jorku. wtedy bedziesz mial prawo glosu,
wedlug mnie o niebo wyzej niz depp.
przybyl nasz polonista, byles u tego lekarza?
a tak w ogole to taki "znawca" j. polskiego jak SANCZOPASNA powinnien wiedziec, ze popelnil blad w swojej powyzszej wypowiedzi;)
poprawilem sie ale ty buraku cukrowy nie zauwazyles tego,pewnie nie przeczytales wpisu 30x jak mas zwyczaju to robic.
poza tym juz ci cos wczensiej mowilem:
na poczatku byles zabawny na swoj debilny sposob WESZLES,LUBIALEM...ale teraz mnie nudzisz .dlatego nie bede odp na twoje posty.
najwidoczniej szukasz kumpli na tym portalu.odkad life sie nie udziela wypisujesz same bzdury na tym forum,w gowniarski sposob zaczepiasz uzytkownikow liczac na to ze ktos zwroci na ciebie uwage.zalosne
skoro zwrocenie tobie uwagi ze jestes osoba niechciana w tej rozmowie jest dla ciebie czyms milym to niech tak bedzie,
To naprawdę nic nie da, wierz mi. Zbyt dużo negatywnych emocji.
Poza tym jestem w tej rozmowie ,,niechciana'', więc to moja ostatnia wypowiedź.
poprawilem sie ale ty buraku cukrowy nie zauwazyles tego.
i tym sprostowaniem koncze nasz 'owocna dyskuje'.
nara buraku cukrowy aka frajerze:)
Sorry... ale jakoś przynajmniej większość z tych ról mnie nie przekonuje.. Di Caprio jest kiepskim aktorem.,.. a już na pewno nie jest lepszy od Deppa. I to znacznie.
Można powiedzieć z czystym sumieniem, że nie masz żadnej wiedzy na temat aktorstwa skoro piszesz coś takiego.
Nawet obecni tu fani johnnego mogą to potwierdzić.
jezeli miales mnie na mysli to sie grubo pomyliles
nie bylem nie jestem i raczej nie bede fanem deppa.
Nie, jeżeli chodzi o część o fanie deppa ale na pewno jeśli chodzi o to, który z ich jest lepszym aktorem.
To, że moje zdanie różni się od twojego musi od razu oznaczać, że "nie mam żadnej wiedzy o aktorstwie"? Bo na pewno ty masz ogromną, wielki znawco. Nic dziwnego jak połowę swojego życia spędzasz na filmwebie. Mógłbyś nie oceniać ludzi po przeczytaniu jednego zdania z ich wypowiedzi, bo aż taki boski nie jesteś aby na tej podstawie stawiać takie stwierdzenia.
'xD nie znęcaj się już nad nim:P' buahahahahah.
te bezguscie nie poradzi sobie z tak trudnym wyborem.
po pierwsze, to juz napisalem na ten temat wyzej, po drugie czy nie miales zakonczyc tej dyskusji?
a tak, przeciez ty masz rozdwojenie jazni
juz sie odnioslem, kilka komentarzy wyzej
jesli chodzi o SANCZOPASNA, to on pierwszy zaczal mnie obrazac, wyzywac od wiesniakow, bo napisalem "lubialem", a sam nie potrafi poprawnie pisac, ile to juz bledow zrobil, nawet wlasnego nicka nie potrafi napisac, chcial, zebym sie do niego zwracal "SANCZOPASNA", napisal dlugi post na ten temat, w ktorym nie zabraklo obrazy dla mojej osoby.
to tyle na ten temat
hahahaha nie poplacz sie synek!
nic nie wskorasz gadaniem o tym ze cie obrazam skoro ty mozesz to robic wobec life,dziadka czy heviego to dlaczego inni uzytkownicy nie moga tego robic wobec ciebie.
dziecinna proba zwrocenia uwagi chociazby gdomki1986 haslami typu : SZACUNEK do innej os i tym podobne,tymczasem sam nie odnosisz sie do tego w ogole.
na marginesie robie bledy w pisowni natomiast ty robisz karygodne bledy kaleczac jezyk polski:LUBIALEM,WESZLES etc.
po pierwsze to popelnilem tylko 2 bledy, a ty o wiele wiecej.
po drugie, to life dziad czy hejwi zaczeli mnie obrazac pierwsi.
po trzecie szacunek i kultura to podstawa, ale ty tego nie rozumiesz.
po czwarte, to ja mam jakies poparcie, a ty zadnego i jeszcze takie teksty typu "twoje zdanie sie nie liczy"
po raz kolejny przypominam, ze chciales zakonczyc rozmowe ze mna, ale widze, ze jednak zmieniles zdanie
i widzisz ten osiol nawet nie widzi do kogo pisze.
komentarz byl skierowany do ciebie a ten burak mysli ze to bylo do niego.
w kocnu to burak ze wsi ,czego sie wiecej spodziewac,