Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 825 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Zauważyliście, że wszystkie jego lepsze filmy dzieją się w przeszłości? Piraci, Marzyciel, Las Vegas Parano, Jeździec bez głowy oraz nadchodzący The Rum Diary(lata50-te)

movie_maniak

święta racja i Bogu dzięki szczerze mówiąc.

'dominujące' podobno współcześnie, amerykańskie, dynamiczne Kino akcji, jest postrzegane jako etykietka produkcji USA. etykietkę tą trzyma szczelnie poza swoimi dziećmi coraz więcej matek.

czasy wczesnych lat 90-tych to dla mnie osobiście wizytówka świata, grać role tamtych czasów to duże wyzwanie jeżeli chodzi o poważne postaci. okazuje się że nie tylko.. zakochany w kreacjach dziwaków depp jest na najlepszej drodze do naprawy odwróconych o 180 stopni umysów młodego pokolenia; przez swoje 'ja', zachwycając, magicznie zachęca do naśladowania, niejako zainteresowania się autorytetami przeszłości.

oby jak najdłużej.

panowie- kapelusze w dłoń. a kurtki ferrari zamieńcie na prochowce.

movie_maniak

A rzeczywiscie, gdyby się tak zastanwoic masz racje....

zDEPPrawowana

tak, Johnny Depp bardzo starannie wybiera role. Jedyny normalny film akcji w jakim zagrał to "Na żywo" tylko po to by go nie "zaszuflatkować". Lubie jego postacie. Dla mnie Depp chyba potrafi zagrać każdą rolę. Jeszcze przed obejrzenie np. "Odważny" sądziłam że nie potrafiłby zagrać roli w której by nie mógł ciągle wywijać mimiką twarzy (wiecie o co chodzi xP) a tu jednak się okazało żę potrafi ;D.
Gra często "dziwaków" po to by ci "normalni" mogli zobaczyć, że tak naprawde nie wiele się różnią od siebie.
pozdrawiam ;D

aga_113

movie.maniak gratuluje założenia ciekawego tematu =D...uff nareszcie