Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jonny nie gardzi pzesadnom urodom, w drugiej części Piratów powinien zagrać Davy Jones`:-)

Zaratho666

kilka spraw:
po pierwsze to nie jonny tylko johnny
po drugie: pisz normalnie bo az oczy bola
po trzecie: twoj post jest troche sprzeczny. Dopiero w drugiej czesci piratow pojawia sie davy jones to jak moglby zabrac jacka sparrowa? Zreszta jak to jest kontynuacja to powinien grac ten sam aktor co w pierwszej no nie? Ale w pierwszej ci to nie przeskadzalo (choc sadze ze nawet jej nie widziales)

kiciak100

widzial obie czesci. on tak pisze z czystej zlosliwosci. specjalnie tez zaniza srednia ocene Deppa. ja mu dalam 10, a ten (........)- 1!!! :-(

Zaratho666

I co ty masz do urody Johnnego? Uczepiłeś sie go jak pies swiezego miesa. Wez ty sie lepiej przyczep Keanu Reevesa.
Chyba jesteś dyslektykiem.... taaa to by wiele wyjaśniało. Gratulacje za poprawnie napisane nazwisko DEPP :D

Elizabeth666

Ten temat jest napisany w troche niezrozumiałym języky. A do tej pory wydawało mi się, że wszyscy na Filmwebie posługują sie tym samym. A co do wyglady Johnnego i postaci odgrywanej przez niego w "Piratach" to uważam, że prezentował się świetnie.
PS. Co siętak czepiacie do Reevesa?
Pozdrawiam

HekateV

Dobra sorry za Reevesa, chcialam tylko dać jakis przykład, i właśnie on mi przyszedł na myśl. Nie bede sie tu wypowiadala na jego temat, bo przeciez to nie jest jego forum. Pzdr ;)

Elizabeth666

heheheh właśnie DEPP!!! jak mnie irytuje jak ktoś pisze DEEP albo co gorsza wymawia jego nazwisko DIP!!!! mam ochotę wtedy strzelać;))

party_girl

Johnny to najlepszy aktor... Że też nie dostał Złotego Globu...:/ A Piraci z Karaibów są The Best :):)

ninaaa16

Zgadzam się w pełni, a gdyny tak jak Silver Surfer mówił, Depp w 2 zagrał Davy'ego Jonesa to by była głupota bo po pierwsze nikt inny niemógł zagrać Sparrowa lepiej a po drugie to Bill Nighy mimo charakteryzacji i zmiany wyglądu i tak zagrał Jonesa bardzo fajnie, ogólnie Bill jest naprawdę świetnym aktorem, amerykanie powinni częściej angażować tego anglika to swoich produkcji, wtedy filmy były by barwniejsze.

Mateo_SF

dam Wam dobra rade: nie odpisujcie na jego tematy. naprawde nie warto. po pierwsze ciezko odczytac dyslektyka, a po drugie zobaczcie jakie filmy go kreca. sami zobaczycie, ze odpisywanie mu jest bezsensu.pzdr dla fanow Deppa i jego talentu aktorskiego:-)

Zaratho666

No nie wiem Davy Jones już jest dobrze zagrany.Depp chyba dobrze,albo lepiej zagrał by Jonesa.Jego uroda pozwoliła mu zagrać pirata kpt.Jack Sparrowa,to nie wystarczy.

Zaratho666

Zalosne, to sie nazywa zwracanie uwagi na swoja osobe:|
Albo po prostu kompleksy, ale nimi polowa facetow na filmwebie sie kieruje dajac oceny :|