Ahh, dawno nie widziałem żadnego nowego tematu spod Twojej klawiaturki.
A za co innego mam go cenić? Jest tak piękny, że jak obejrzę jakiś film z nim w roli głównej - to nie mogę spać przez 3 dni. Chociaż... w Edwardzie nie był taki ładny, dlatego też nie lubię tego filmu.
To nic, gdy na początku filmu lektor mówi "W roli głównej Johnny Depp" - to mdleję i budzę się w połowie seansu. Później muszę cofać do "w pozostałych rolach". Dlatego też (z wiadomego powodu) nie oglądam filmów z Deppem w TV czy kinie. Powinni to cenzurować jakoś. Ludzie mają uczucia. : )
To fakt, zwykle zazdrość ich zżera po prostu ;) Ja się cieszę, że mój małż toleruje moją do Deppa ogromną słabość i też lubi filmy z jego udziałem :)
uwielbia Deppa i jego fanów (czyli siebie też xD) bo w bardzo ciekawy sposób okazują mu uwielbienie, to co wy tu piszecie mnie rozwala w bardzo pozytywny sposób choć sama nie jestem lepsza muahaha ;)
to troll, wystarczy popatrzec co robi na innych forach m.in Mel Gibson, Di Caprio, Reeves itd itd
tak poza tym Cze ! Dangeris, widze ze miłość do Deppa wygrała i wróciłeś
No a co ma zrobić, spójrz na niego (Dangeris ma swoje zdjęcie na avatarze) a na Deppa. Bez porównania Johhny ładniejszy!
Jaką kurde urodę?!!!
Wytłumaczcie mi czemu wszyscy piszą, że nastolatki lecą na Deppa urodę albo w ogóle wszyscy? Bo dla mnie on jest brzydki, za to fajnie gra.
Dla urody to ja mogę Walkera oglądać a nie Deppa z grubym zarostem :///
Ja uwielbiam Deppa jednocześnie za urodę i grę aktorską:D i zgadzam się z Martitta_4 co do Walkera mmm...
ludzie !! hahaha czasami swoja reakcją mnie powalacie, ale też czasem zastanowiłabym sie nad tym co piszę ;) to taka rada na przyszłośc ;)
. .,.......................-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._..;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .q
. . . . . . . . . . . . .. . .. .\.................. . . .. . ./ ..
Odzywa się gość który dał Justinowi Bieberowi i Bartoszowi Żukowskiemu ( Walduś z Kiepskich jakby ktoś niewiedział) 10/10 Boże widzisz i niegrzmisz
Idź stąd w końcu,bo muchy lecą!
Współczuję nieswiadomości rodzicom,którzy zakładają neta takim oszołomom.
LUDZIE MAMY DUŻE POLE DO POPISU!!!!!!!!!!!! Trzeba na forum totalnie zjechać autora tego tematu a oto podaje powody:
1. Nie dość że dał 1/10 Al Pacino tylko dlatego, że go nie trawi.
2. Nie dość że dał 1/10 Adele bo jest gruba
3. To jeszcze do tego mówi że Johnny Deep jest słaby!!!
DO DZIEŁA!!!!!
on juz tak ma, nie dokuczaj mu xD w ciagu tygodnia jak narobi tyle takich tematow to dostaje salwe wiązek i epitetow.
Drogi/a Dangeris nikt nie ceni go tylko za urodę, przynajmniej ja nie. W każdym filmie wciela się w role które są strasznie trudne do zagrania. Umiałbyś/abyś zagrać szalonego, nieustrasznego pirata, albo różnych innych wariatów. ? :) A jeśli spojrzeć na to w ilu filmach grał nie można powiedzieć że dostał się tam przez przypadek. Musi być jakiś powód skoro graw tylu filmach a większość ludzi go uwielbia