Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
249 402 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Brakuje mi słów. Johnny ma ogromny talent, jest po prostu niesamowitym aktorem! Gdzies kiedys czytalam,ze chciałby zeby wszystkie postacie przez niego grane spotkały sie w jednym pokoju. Heh, byłby to chyba zjazd dość nietypowych osób ;) Potrafi sie zmieniać jak kameleon, a te jego miny! Trudno uwierzyć,ze np. postacie Jack'a Sparrow'a, a Edwarda Nożycorękiego są grane przez ta samą osobe! Cos niesanowitego! Jestem pod duzym wrażeniem jego talentu. Nie wiem jak moze jeszcze opisać to, co czuje =) Kazdy film z jego udzialem oglada sie tak samo dobrze. Kazdy oczywiscie ma swoj gust,ale nie moge zorzumieć jak mozna go nie lubieć czy nie doceniać. No,ale jakoś mozna =) Widocznie kazdy inaczej odbiera jego osobę.
pozro

Mantra_2

Popieram! Popieram i jeszcze raz popieram! Depp jest po prostu niesamowity! Dobrze, że wspomniałaś o jego niezwykłej mimice! Szkoda, że spadł na trzecią pozycję - trzeba go uratować :D Pozdrawiam - Kaileena

Kaileena_Farah

Heh ciesze sie,ze ktoś sie ze mną zgadza =] dla mnie jest nieważne, na którym jest miejscu,ważne jakim jest aktorem =]
pozdro

Mantra_2

Racja, każdy ma swój ranking, nie trzeba się tym tak bardzo przejmować, pozdrawiam :)

Tender_L

Tak dokładnie! kazdy ma swoje wzloty i upadki no i to zalezy od osoby, ktora ocenia =]

Mantra_2

Macie racuje, ale Reeves to porażka! Pozdrófffka - Kaileena

Kaileena_Farah

O nie, nie zgodze się! =] wg mnie Keanu to swietny aktor! Możec daleko mu do Johnny'ego,ale trzyma poziom! No ,ale to tylko moje skromne zdanie ;)
pozdro

Mantra_2

Oczywiście - *racje* :D heh, taka drobna pomyłka :) Kaileena