Ciekawa jestem czy to Johnny gra na pianinie w tym utworze... Jeśli coś wiecie, to piszcie :)
A kto nie słyszał;]
Fakt U2 jest niezastąpione, jednak uwielbiam „dziecięcy” głos Vanessy, a głos Johnny'ego w tle [w refrenach] i jego gra na pianinie dodaje tego czegoś;]
PS., Jeśli ktoś nie słyszał tej piosenki, jest do pobrania na mojej stronie [www.jdepp.info] w dziale MEDIA =)
Pozdrawiam!
I to piękne "SISTERS" kaj sie Vania zapowietrza..... Najpiękniejsza rzecz jaką słyszałam i mam jak przyjdzie SmSIk:P:P:P
Wszyscy to u mnie znają:):):):)
Słyszałam, że gra na fortepianie.
To jedna z moich ulubionych piosenek, Vanessa to moja ulubiona piosenkarka, a Johnny - aktor :)
Jeśli ktoś nie słyszał "One", to chętnie prześlę na maila :))
doszlo doszlo dzieki wielkie:) w sumie fajne wykonanie ale jak dla mnie Vanessa ma zbyt delikatny glosik i dlatego wole wykonanie U2:)
Ja juz dawno miałam tę piosenkę ale byłam pewna ze ten głos w tle to Bono z U2 !!! A to Johnny ???Woooow !! Musze się wsłuchać :)
to nie jest głos Bona
ani Johnego.
to po prostu spiewa jakis facio. krotkie czanre włosy ma i uszy lekko odstjace..
widziałam wideo...
przykro mi tez ze to nie johnny ale c'est la vie... :(
Ja za to słyszałam starą wypowiedź Depp'a na temat tej piosenki [wykonywanej z Vanessą], nie mówiłby o sobie, jaką przyjemność mu to sprawiło? To troszkę nielogiczne…
moze sa 2 wersje. pierwsza z tym faciem od uszek :P i druga z Johnnym. nawet fajna ta pioseneczka ale najbardziej podoba mi sie w wykonaniu Mary J Blige i Bono (U2). taka najciekawsza.