Najlepsza Rola: Oczywiście jako Jack Sparrow
Najgorsza Rola: W filmie "Charlie i fabryka czekolada", nie wiem z jakiego powodu on sie zgodzil grac w tym durnym filmie ;]
Mało oryginalan i wtórna ta ankieta ale co tam.
Dwie popisowe role Deppa to "Rozpustnik" i "Las Vegas parano".
Najmniej udana a własciwie najabrdziej nijaka to ta w "Czekoladzie".
Roli w "Piratach..." nie zauważam-jest wypadkową postaci granych już wcześniej w "Ed Wood", "Las Vegas parano", "Jeżdziec bez głowy"-więc mało oryginalna.
Najlepsza rola- Sekretne okno, Marzyciel, Piraci
Najgorsza rola- Charlie i fabryka czekolady- jakoś tak...plastikowo i sztucznie
Pozdr
najlepsza rola: Jack Sparrow w piratach z karaibow
najgorsza rola: hmmm... nie wiem. nie ogladalam z nim wszystkich filmow w jakich gral
zapraszam do siebie : )
najleprza rola to : Hrabia Rochester z Rozpustnika, Jack Sparrow z Piratów, Sam z Benny i Joon, Mort Rainey z Sekretnego okna i Edward Nożycoręki... Troche tego dużo
najgorsza to : Roux z Czekolady
Nie będę oryginalny.
Najlepsza rola - Jack Sparrow... oczywiście kapitan Jack Sparrow
Najgorsza rola - w Jeźdźcu bez głowy.
Savvy?
A jak dla mnie Johnny we wszystkich filmach był świetny xDxD
Ale nie podobał mi się w fabryce czekolady...
najlepsza rola: John Wilmot drugi hrabia Rochester z "Rozpustnika"
najgorsza rola: Jack z filmu "Private Resort"
Najlepsze rola: Edzio, hrabia Rochester ,pisarz z Marzyciela, Mort z Sekretnego okna, Jack Sparrow i Roux z Czekolady<--ambitna ta rola nie jest ale uwielbiam go w tamtym filmie;)
Najgorsza rola: Indianin w Odważnym
Najlepsza- Jack Sparrow, John Wilmot (Rochester)
Najgorsza- Koszmar z ulicy wiązów, Charlie- fabryka czekoledy
Najlepsza: Jack Sparrow, Roux i wiele innych
Nagorsza: Nie podoba mi się blow, ale nie mogę powiedzieć że źle grał
PS: Charlie jest świetny! Nie zgadzam się że był "plastikowy"!
Najlepsza rola- Sekretne okno, Piraci
Najgorsza rola- Charlie i fabryka czekolady. Wkurza mnie tam i ogółem film coś mnie nie tknął. ;D
Pf, zapomniałam o Edwardzie, kwintesencji!
To oczywiście do najlepszych. ;D
Johnny ogółem wciela się dobrze w swoje role. To po prostu świetny aktor. ;d
najlepsza-piraci z karaibow trylogia,NA PIERWSZYM MIEJSCU edward nozycoreki , edwood , don juan de marco , rozpustnik , arizona dream , charli i fabryka czekolady , las wegas parano , wakacje w kurorcie , sekretne okno , dziewiate wrota , blow , na zywo , zona astronauty , marzyciel , jezdziec bez glowy , odważny itd.
pewnie jeszcze fajny bedzie sweeney todd
najgorsze-desperado 2
pozdro
Najlepsza: "Las Vegas parano", "Człowiek, który płakał"
Najgorsza: Na razie nie mam ale najmniej mi się podobał jako Agent Sands w "Pewnego razu w Meksyku - Desperado II"
Pozdrawiam :)
Najlkepsza: Jack Sparrow i Axel w "Arizona dream"
Najgorsza: Sekretne okno, w ogóle ten film to tragedia przez duże T
Nie bądźcie tacy surowi z tym Hotelem w kurorcie i Koszmar z ulicy Wiązów. On był wtedy gówniarzem i dopiero rozpoczynał karierę.
Chyba moja wypowiedz wyraznie wskazuje, ze jest kierowana do osob, ktore MAJA COS <albo kogos> do tego filmu.
Najwyraźniej jest za mało wyraźna. Swóją drogą nie uważam,aby nazywanie ludzi, którzy mają odmienne zdanie od Ciebie ignorantami było słuszne. Każdy ma inny gust, po to są fora internetowe, aby wyrazić swój. Oczywiście również uważam,że Charlie i fabryka czekolady to świetny film z świetnym J.Deppem, ale nie każdy musi mieć takie zdanie.
Są ignorantami bo na to wskazują ich wypowiedzi i określenia na temat tego filmu. Odczep się i nie wtrącaj jak nie masz pojęcia o czym piszę.
Kazdy ocenia wg wlasnego uznania.Po prostu nie podobal mi sie w Marzycielu.
Moze jeszcze dobry byl w filmie muzycznym "Beksa"
Ja z kolei, nie przepadam za jego rolami u Burtona (może poza Edwardem). Oczywiście rola w Marzycielu, nie wymagała wielkiego warsztatu aktorskiego, ale film był wg mnie dużo lepszy.
Beksę też oceniłam niezbyt wysoko.
Najlepsza - w Alicji w Krainie Czarów, Marzycielu i może Piratach
Najgorsza - zdecydowanie w Turyście- kiepski, plastikowy film, nastawiony na szybką kase przez przyciągnięcie widza do kina znanymi nazwiskami.
Chyba dlatego,że Turysta średnio mi się podobał zgadzam się. Ale dla pewności w wolniej chwili obejrzę jeszcze raz i z miłą chęcią przyjrzę się i ocenię Deppa a nie film :)
A najlepsza to chyba Edward i Sweeney Todd :)
najlepsza: Piraci z Karaibów
najgorsza: jak dla mnie Co gryzie Gilberta Grape'a, ewentualnie Dziewiąte Wrota.
najlepsza: Fear&Loathing in Vegas, Don Juan, Potc
najgorsza: Czekolada- nie wierze ze w tym chciał grać