CO ZA BAMBER TO ON BEZ MATURY I SPI NA PIENIADZACH A PORZADNI OBYWATELE TO CO?! UCZYMY SIE KSZTALCIMY I NIC MI TO NIE DA! CO ZA GNOJ Z TEGO DEEPA!
KROWY DOIC Z TAKIM WYKSZTALCENIEM A NIE!!!
BAMBER!
Heh... wiecie co... nie znoszę ludzi z ADHD (czy jak to tam ;P) Widzę, że na forum przedostał się przypadek takiego zachorowania... ale cóż... takim ludziom to należy współczuć... eh...
Ok spoko nie ma matury, ale ma wielki talent wystarczy zobaczyć w ilu już filmach (świtnych filmach) zagrał. Gdyby był takim wieśniakiem za jakiego go niektórzy uważają byłby nikim. Jest świtnym ojcem, aktorem itd. Wystarczy przeczytać o nim troszkę więcej i od razu widać, że jest mądry kolesiem, który dużo w życiu osiągnął. A jeśli ktoś mu tego zazdrości to trudno. Przecież pieniądze to nie wszystko, gdybyście wy mieli tyle kasy to co byście z nią zrobili? Rozdali i sami zostali bez grosza? Pomyślcie tak szczerze...(hm... dom, rzeczy itp aby rodzinie było lepiej? bo on na pewno tak myśli i nie szczyci się tym)
NAJGŁUPSZA PROWOKACJA JAKĄ W ŻYCIU CZYTAŁAM!!!!!!!!!
ZAZDROŚCISZ MU KASY?
MYŚLISZ, ZE BYCIE TAKIM AKTOREM JAK ON, TO PROSTA SPRAWA?! CO TO SĄ WG CIEBIE PRAWDZIWI LUDZIE PRACY?! MYŚLISZ, ŻE JEGO PRACA NIE JEST CIĘŻKA?! A ZAPEWNIAM CIĘ, ŻE DEPP (TAK SIĘ TO PISZE) NIE JEST JAKIMŚ TAM BEZMÓZGIM KRETYNEM. MA TALENT. MA WIEDZĘ. MA INTELIGENCJĘ. MA SZCZĘŚLIWĄ RODZINĘ. KOCHAJĄCĄ ŻONĘ I DZIECI. ROBI TO, CO LUBI. I PO CO MU TA MATURA?
JAK BĘDZIESZ SIĘ DOBRZE UCZYĆ (HEHE...) TO MOŻE TEŻ BĘDZIESZ SPAĆ NA PIENIĄDZACH, WIĘC NAM TU NIE MARUDŹ!!! ZAMIAST PISAĆ GŁUPIE TEMATY LEPIEJ POCZYTAJ SOBIE ENCYKLOPEDIĘ ;P
PZDR.
I ty sie uważasz za człowieka wykształconego?! Gdybyś rzeczywiście miała wykształcenie, to nie używałabys takich okresleń.
Niektórzy ludzie skończyli studia, a zachowują się jak 10-letnie dzieci, a niektórzy skończyli podstawówke i sa znacznie bardziej dojrzalsi, mądrzejsi itp.
I nie obrażaj Deppa, bo to tez człowiek i też należy mu się szacunek.
P.S. Radze zastanowic się nad słownictwem
Jacy Wy jesteście wszyscy NAIWNI. ;*
Dajcie sobie już siana z tymi idiotycznymi postami w stylu "papierek to nie wszystko" "Depp to wspaniały aktor nawet bez wykształcenia" etc., bo to każdy wie, a ona od 2 godzin się z was zlewa...
Świetnie jej wyszła ta prowokacja bo wy wszyscy genialnie (jak zawsze) się na nią nabraliście i z wielkim oburzeniem naskok na dziewczynę, post co 5-10 min. Wami można tak manipulować, że to poezja ;)
Pożałować :P
p.s. Joasiu czemu oburzyła Cię 16-letnia dziewica? Co jest nieprawdą, to, że masz 16 lat ( fakt, bo masz 17:) czy to, że jesteś dziewicą? Oburzająca obraza, faktycznie ;x
;)
Kurcze 2 raz tłumacze,że moje zdanie "nie daruję" było ironiczne;) I wcale sie nie oburzyłam bo wypowiedzi takich osób jak załozycielka mnie nie ruszają.Mam nadzieję,że wszystko jasne;)
No własnie: uważasz się za nadczłowieka, a Johnny'ego za podczłowieka?
Jeżeli tak, to albo ty jesteś nazi albo poprostu masz coś nie tak z głową
ale ty masz nasrane;P a pokaż mi aktora z maturą? na zachodzie mało ktory ma jakies wykształcenie teatralne lub filmowe, większosc z nich jest aktorami z przypadku. moze tez ci się poszczęści i przestaniesz pieprzyć takie farmazony;P
ZAZDROŚNICA!!!ZAZDROŚNICA!!! WIESZ O CZYM ŚWIADCZY TWÓJ POST? o TWOIM POZIOMIE, KTÓRY RÓWNA SIĘ ZERO! MASZ JAKIEŚ KOMPLEKSY. HA HA HA.
Ktoś tu wspomniał ze ma tyle kasy i sie w niej kompie
No przepraszam ale ostatnio czytałam o tym że Johnny przekazał sporą sumę dla szpitala czy tak zachowuje sie zarozumiały człowiek?
W takim zawodzie jak aktorstwo liczy się głównie talent i zdolności
Chciałabym zapytać, czy jako człowiek wykształcony zdajesz sobie sprawę, że w USA nie ma czegoś takiego jak matura?
Oraz czy wiesz, ile zarabia spawacz-bo nie 800 zł, tylko co najmniej 5 razy tyle.
No i wykształcona pani: "CZY GDZIES TU PISZE ZE DLA FANOW?!"
JEST NAPISANE!
Może zacznijmy zmieniać świat od siebie?
Johnny właśnie przekazał 1 mln funtów na szpital, w którym była leczona jego córka. Za jego namową Disney przekazał na ten sam szpital kolejne 10 mln funtów. Dodatkowo Depp przebrał się za Jacka Sparrowa i spędził w tym szpitalu kilka godzin na oddziale dziecięcym czytając dzieciom bajki.
I nie czepiaj sie HOLLYWOOD - on mieszka we Francji, a Hollywood jest w LA, w Stanach Zjednoczonych. :)
Dobrze powiedziane, ale szczerze wątpię, by autorka tematu cokolwiek z twojej wypowiedzi zrozumiała, bo o ile sie zorientowałam jedyne słowa jakimi włada to cytuję: ,,GNÓJ", ,,CIEĆ" i ,,BAMBER".
Chciałabym tylko wspomnieć, że to, że ktoś nie ma matury nie uwłacza jego inteligencji. Droga autorko,rozumiem,chciałaś nas sprowokować, pośmiać sie troche, ale mogłaś to zrobić na forum jakiegoś plasticzka jak Paris Hilton, bo Johnny..Johhny to nie tylko dobry aktor, ale i obecnie - wspaniały człowiek. Poczytaj to,co o nim piszą. To jak siedział przy swoim dziecku w szpitalu dzień i noc, czy to, że gdy jego dziecko wyzdrowiało podarował szpitalowi sporą sumkę. Co do ciężkiej pracy - tobie się wydaje, że to jest takie lekkie, bo nie masz pojęcia jaka to harówka. Szczerze? Ja też nie mam o tym wielkiego pojecia, tylko takie..malutkie. Jak np. codzienne wstawanie rano (około 5), nieustanne dbanie o dobry wygląd (to troche denerwujace,ze musisz wychodzac z domu za kazdym razem wygladac idealnie, jesli nie chcesz by zaczeto cie nazywac oszustem itp), kilkugodzinnne nieraz siedzenie w charakteryzatorni (makijaż filmowy wbrew pozorom nieco zajmuje), nieraz praca do późnych godzin..Dużo by wymieniać. W tym fachu nie liczy się czy masz mature (patrz wszystkie dziecięce gwiazdy.Też im zarzucisz, ze zaczynając kariere nie mają nawet matury?), ale czy masz talent. A ten pan bezsprzecznie go ma.
Pozdrawiam
Kath
Lekko przesadzone...
Po co mu wykrztałcenie jeśli pracuje ciężko nad coraz to nowymi projektami.
A talent ma niezaprzeczalnie.
Z resztą sam twierdzi, że nie lubi sławy
JESTESCIE ZALOSNYMI DEBILKAMI. MALYMI DZIECMI. NIE ROZUMIECIE ZYCIA. HAHAHAHA MACIE MOKRO NA WSPOMNIENIE O JAKIMS IMBECYLU! ZAL MI WAS!!!
DOJCIE KROWY.
SPRZATAJCIE OBORE.DEEP BAMBEROMIERZ
Oj Hania Hania... Szczerze współczuje intelektu...
PS. Jeśli chcesz, żeby ktoś traktował Cię poważnie to wyłącz Caps Lock'a
Powtarzasz się Haniu-sraniu, a twoje wypowiedzi są na bardzo niskim poziomie i ograniczają się do kilku żenujących słów.To nam jest ciebie ogromnie żal!!!
A na dodatek nawet nie potrafisz poprawnie napisać jego nazwiska, bo pisze sie Depp, a nie Deep!!!Kapujesz pannico!!!!!!!
CHOCIAZ SPERMA MA MOZG! NA TAKIE TEMATY TRZEBA ROZMAWIAC, ZASTANAWIAC SIE NAD LOCEM ZWYKLYCH OBYWATELI. JEDNOSTKI SIE WYBIJAJA MAJA TYLE KASY ZE PRZEZ 100 ZYC BY ICH NIE WYDALI!
A INNI NIE MAJA NA CHLEB.
FAKTYCZNIE TEN DEEP NAPEWNO SOBIE ZA TO ZASLUZYL.
TO JEST ZALOSNE! DEEP DO DOMU NA KASZKE Z BETONU!
ty masz jakis kompleks mniejszości chyba. Aż tak Ci zalezy zeby przyznac Ci racje???
to masz: oj biedni zwykli obywatele... muszą spawać i nie maja na chleb.
Eh... co za ignorantka.. Po 1 już kilka osób zwracało Ci uwagę ze w/w aktor
to Depp a nie "Deep" Po 2 również kilka osób,(w tym ja) prosiło abyś nie pisała z włączonym Caps Lock'iem. Wymagasz od nas kulturalnej rozmowy a sama "rzucasz mięsem" i ignorujesz innych. A tak w ogóle przemawia przez Ciebie typowa polska "żółć". Jesteś "psem ogrodnika", on ma talent aktorski, Ty zamiłowanie do nauki, on jest aktorem i bogaczem, Ty będziesz
absolwentką wyższej uczelni, która będzie pracowała za niezbyt godziwe pieniądze(mówię o polskich realiach). Zawsze możesz probować szans w aktorstwie. A jeśli tak dbasz o biednych to oddawaj im swoje wszystkie pieniądze i sama głoduj... Ja oczywiście jestem za tym, żeby pomagać biednym ludziom, ale nie popadajmy w paranoje i nie obwiniajmy za to każdego człowieka który ma więcej niż my!
Ale Haniu szczerze Ci gratuluje za taka prowokacje, bo mimo iż każdy wie ze piszesz bzdury to ludzie i tak odpowiadają, właściwie sam nie wiem czemu.
Ależ jesteście naiwni... Aż ręce opadają. Nabieracie się na najprostszą z możliwych prowokacji. Mimo wszystko udana, bo sporo osób się nabrało.
haha w sumie to się zgadzam z komentarzem nade mną, ale aż mnie skręca żeby na atak odpowiedzieć atakiem :)
Szczerze mówiąc, nie wiem kto jest bardziej naiwny: odpowiadający na takie tematy, czy ci, którzy uważają że ludzi takiego pokroju nie ma naprawdę, a wszystko zawsze jest prowokacją.
Osobiście mam ogromną nadzieję, że to prowokacja. A nawet jeśli - widać że sporo osób ma coś do powiedzenia na temat różnic w społeczeństwie, więc w sumie na złe to nie wychodzi.
Jeśli jednak te poglądy są prawdziwe... no cóż, pozostaje mieć nadzieję, że uda się co nieco wytłumaczyć.
Boże, już sama nie wiem czy się śmiać z Twojego braku inteligencji Haniu, czy też płakać...
Stajesz się coraz żałośniejsza i dowodzisz na swoją głupotę.
Chciałam Ci też oświadczyć, że ilość ukończonych szkół nie świadczy o inteligencji człowieka-to tylko formalność. Głupie papierki.
Nie jest to zbyt istotne-podobnie jak oceny w szkole: nie jest ważne jakie są oceny, tylko to, ile się umie i ile się ze szkoły wynosi.
Być może w Twoim wypadku była to tylko kreda.
Takie wnioski wysnuwam na podstawie wszystkich Twoich postów w tym temacie.
Tu mamy przykład zwyczajnego przejawu zakompleksienia :)
Mój tata tez nie ma matury jedak nie twierdze zeby był ciielakiem i zeby jego przeznaczeniem było dojenie krów. wypraszam sobie w imieniu innych. Ponadto jest mnostwo wielkich gwiazd chociazby rockowi gitarzysci/wokalisci itd ktorzy tez nie maja matury a zrobili kariere i maja siano a dlaczego przyczepiłaś sie akurat do johnnego?? podać ci wiecej przykładów sławnych bez matury żebyś mogla sie odkąpleksić ? a moze jakaś terapia poprostu ??
Wiecie co? To wszystko robi sie juz takie (sorry) posrane!! Jeszcze niedawno moglam tu popisac z ludzmi o naprawde wysokiej inteligencji i kulturze. A teraz? Jakas inwazja glupiutkich małolat, ktore nawet poprawnie pisac nie potrafia, a uwazaja sie za jakichs znawców kina i ogolnie problemu ludzkosci.
Smutne...
Do autora tematu:
A Ty jakie masz wykształcenie?
Ciekawe kto z Ciebie wyrośnie.. czy masz talent by stać się kimś znanym chociażby tak skromnie w Polsce...
Skończcie z tym! Zostawcie ten temat!!! Please!!! Tak bardzo wam zależy...? Niech sobie myśli, co chce, niektórym już nic nie pomoże :|
a przepraszam bardzo ilu polityków jest bez matury i rządzą naszym krajem?
a ty doczepiłaś sie do genialnego aktora, który genialnie wykonuje swoją prace.
Wydaje mi sie że założyciel tematu założył go specjalnie dla sprowokowania kłótni.
Wydaje mi sie też że jest mniej wykształcony niż sam Johnny.
to jest szczyt chamstwa. Widocznie naprawde mu zazdrościsz. Ale to nie znaczy że masz go obrażać.
eh. żal mi takich ludzi.
Typowy Polak. Zazdrosny bo ninni zarabiają wiecej, chociaż są 'gorsi' od niego. żałosne.
skoro go nienawidzisz, to po co sie tutaj wypowiadasz. zachowaj to dla siebie. przecież nikt cie nie zmusza do ogladania filmów z jego udziałem tudzież do wypowiadania sie na tym forum.
Ja podziwiam Johnny'ego, uważam że to fantastyczny aktor, i ciesze sie że niczego mu nie brakuje, ciesze sie gdy moge oglądać film z jego udziałem bo to naprawde uczta dla oka, ciesze sie gdy zdobywa nagrody, bo to zwieńczenie jego pracy.
i zapewniam cie że Johnny nie podaża za mamoną, jak inni aktorzy którzy zapewne nie mają matury. Dziękuje.
No właśnie no i co ,że nie ma matury...Ale ma talent...a w aktorstwie ten talent jest potrzebny. Uważam iż Johnny jest bardzo inteligętną osobą. A Ty mu poprostu zazdrościsz. Proste. Jeśli chcesz zarabiać i spać na pieniądzach jak napisałaś w temacie :P to idź na aktorstwo tylko początki w są trudne...Myślisz ,że Depp był odrazu sławny zaczynał od 0 napewno :) dziękuję
Jeszcze tylko ja...:)
Niektórzy ludzie mają talent i nie potrzebne im jest zdanie matury...Wybacz ale Twoja wypowiedź jest bezsensowna...
Wiesz istnieją też ludzie którzy są na tyle madrzy ze od razu moga wskoczyc na kolejny poziom i zyskac na tym duuuzo (ryzykanci) i sa tez ludzie ktorzy jada po kolei a nie umieja znalezc pracy...:):):)
Ale ostatecznie jest jeszcze jedno rozwiazanie:
Zawsze mozna zarabniac na zycie spiewajac z playbecku jak mandaryna...(JOKE!)
ps.jesli moja wypowiedz jest dla Was niezrozumiała to ją po prostu zignorujcie,bo czasami sama przerazam sie czytajac swoje posty;pppp
Może to trochę późno i nikt tego nie przeczyta, ale aż się we mnie zagotowalo...
ty myślisz że zawód aktora to taki banał że się nic nie robi tylko wyleguje w domu? Dobry aktor musi mieć 1)dobrą dykcję 2)świetną pamięć 3)anielską cierpliwość (w końcu ile razy można powtarzać jedną scenę!) 4)powinien być wysportowany-nigdy nie wiadomo czy nie przyjdzie mu grać jakiegoś spidermana albo nie wiem kogo
i powiedz mi droga Haniu kto tu się będzie przejmował czy się ma maturę czy nie?
Zawód aktora to na pewno nie banał, ale nie zgodzę się z tym co napisałaś. Bo taki Marlon Brando to raczej nie miał zbyt dobrej dykcji, tekstów się nie uczył (czytał z porozstawianych wszędzie kartek), cierpliwości raczej też z byt dużej nie miał (właściwie to inni musieli mieć anielską cierpliwość, jeśli udało im się z nim wytrzymać), a wysportowany to już na pewno nie był :) Tak więc można i bez tego być dobrym (mało powiedziane dobrym) aktorem. Chociaż nie wiem czy w dzisiejszych czasach to by przeszło :)