Och.. ludzie są dziwni.. przychodzą tutaj, aby powiedzieć jak bardzo nie cierpią DEPP'a.... jak naprawde go nie lubia niech zachowaja to dla siebie i uszanuja zdanie innych. NAjbardziej denerwujące jest to brak uzasadnienia, dlaczego sie go tak nie cierpi. Depp jest bardzo dobrym aktorem, gra w dziwnych , dobrych filmach,:D Uwazam, ze zanim zacznie krytykowac sie jakiegos aktora, nalezy duzo o nim wiedziec, a takze znac jego prawie cala filmografie!!
ach... och... ech.... uch.... ludzie som dziwni..... ach, ech... przychodzom tutaj i mufiom jak bardzo go kochajom.... ach uch chyba zemdlejem z podniecenia.... uch.... ach.....
hmm..ale czy ja mowie, ze go kocham...i niby dostaje drgawek na jego widok...nie!! lubie go jako aktora, gdyz ma swietne filmy i ciekawy wyglad zewnetrzy, fakt jest on moim typem i ulubioencem wsrod aktorow, ale uwielbiam takze Brando, Forda i Redforda, a w tamtych typach nikt nie podwaza mojego zdania i to mnie denerwuje, bo jedynym powodem sprzeczki u Depp'a moze byc jego wyglad (nie kazdemu musi sie podobac) bo uwazam, ze talen aktorki, nie podlega negocjacji...
Pozdrawiam
From hell nie wiem dlaczego wdajesz sie w nim w dyskusje , przeciez on i tak wszystko wie ..:/ niecch sobie mowi co chce i tak nikogo to nie obchodzi co on mysli,
żalosny jestes rockwell
no coz wdaje sie w ta dyskusje, bo ludzie sa na roznych poziomach i czasami zmieniaja zdanie widzac dobre argumenty, jednak osoba, ktora z bledem pisze slowo historia, z pewnoscia po przeczytaniu tego co napisalam niema nic nowego do powiedzenia... smutne...
smutne...smutne...smutne...smu tne...smutne...smutne...smutne ... no i super er er er e r e re r er er er er e re r e re r er e r er er e r err.....
kocham być załosny.... nawet nie wiesh jak bardzo gallu anonimie........
dzlaczego from hell wdaje sie w dyskusje?
czasem miło pogadać z kims na swoim poziomie :]
???????Nie no naprawdę fajny temat .....pełen odgłosów...hehee no ale From Hell ma rację i nic tego nie zmieni nawet kolejny dziwak nazywający Deppa ,,Beztalenciem" nie będzie nikt kto ogląda misia uszatka mówił takich rzeczy :)
nazwałem Deppa beztalenciem?? O_o
iaa... no nie pamietam!!
A tak wogóle to masz cos do Misia Uszatka?!
jA NIE NAPISAŁAM TEGO DO CIEBIE A POZATYM TAK MAM COŚ DO MISIA USZATKA - JEST MISIEM COŚ JESZCZE ?? JAK TAK TO PROSZĘ WSZELKIE WĄTPLIWOŚCI I ZAŻALENIA PRZEKAZAĆ POCZTĄ. :):)
czy jakies aluzje tu sa do MNIE? no ja mysle ze nie...bo po prostu wyrazilam swoje zdanie tak jak jest forum i sa ci ktorzy lubia to "BEZTALENCIE" i ci ktorzy go nie lubia i kazdy moze tu mowic co mu sie podoba... aa tekst:" gdyz ma swietne filmy i ciekawy wyglad zewnetrzy" pozostawia naprawde wiele do zyczenia. Po pierwsze wcale nie ma swietnych filmow, wrecz przeciwnie sa zalosne... a po drugie nie chce mi sie juz nawet pisac o jego wygladzie ktory zamiast zachecic widza do ogladania filmu odstrasza go.. I nie mowie tu tylko o jego wygladzie bo fakt zdarzaja sie brzydcy aktorzy i sa naprawde bardzo dobrzey, a po prostu mi sie jego gra nie podoba i w ogole to on jest beznadziejny. I nie mowcie mi ze nie uzasadniam tego.
Pozatym poziom Misia Uszatka jest o wiele wyzszy niz poziom jakiejs taniej, podniecajacej sie i piszczacej jak zobaczy deppa fanki.. cos mi sie tak wydaje...
mam pomysł, może założymy jakieś oddzielne forum pt:"TU MOZNA SIĘ KŁOCIC DO WOLI" :D:D
o mam nadzieje, ze tekst "abcd.." nie byl skierowany w wiekszym stopniu do mnie, bo widzisz no coz piszczec nie umiem...:D:D ale nie mow, ze DEPP jest az taki zły:D:D mozna nie lubic aktora... ale az tak?? co on Ci zrobil:P wystarczy omijac jego filmy z daleka:D:D no i przeciez on nie jest taki szkaradny jak napisalas... wiadomo, zalezy co kto lubi:D:D ale czy on w swoich filmach jest az taki zły z wyglądu??? (pomińmy występy publiczne, mowie o filmach!!!) a Don Juan De Marco... nie mogę tego sobie przyswoic, jak mozna powiedziec, ze np w tym filmie jest szkaradny... rozmumiem, ze jak gral tranzwescyte ( nie wiem czy dobrze napisalam to slowo) to nie wygladal zbyt pociagajaco... no ale nadla stram sie Ciebie przekonać, ze talentu aktorskiego mu nie brak, przeciez nie jest amatorem... no i z jakiegos powodu biora go do filmow:D:D.. PS (mam nadzieje, ze nikt zle nie odbierze mojej wypowiedzi, bo dzisiaj mam swietny humor i nie zamierzam sie z nikim klocic:D:D)
Pozdrawiam
ROTFL!!
O wygląd to ja siem kłócić nie bendem bom sie na facetach nie znam :P raczej mnie kobiety pociagają :P mnie tylko denerwują faneczki rozkrezyczane i rezedrgane z podniecenia :S nic wiecej...
nie mowie ze Ty do nich droga From Hell nalezysz... ;) ale filmweb i to forum peka we szwach od takich panienek :S pozdrawiam ;)
ROTFL!!
O wygląd to ja siem kłócić nie bendem bom sie na facetach nie znam :P raczej mnie kobiety pociagają :P mnie tylko denerwują faneczki rozkrezyczane i rezedrgane z podniecenia :S nic wiecej...
nie mowie ze Ty do nich droga From Hell nalezysz... ;) ale filmweb i to forum peka we szwach od takich panienek :S pozdrawiam ;)
oj.. spokojnie.. kazdy ma prawo do swojego zdanania..a to ze niektorym sie to nie podoba, to nie znaczy, ze ten kto mysli inaczej jest jakis lewy...
trzeba byc tolerancyjnym...:/
hehe mi tez czasmi wkleja sie wypowiedz po kilka razy...:D:D to juz chyba jakis blad strony..:D:D
oj spokojnie.. to ze ktos ma odmienne zdanie nie znaczy ze jest z nim cos nie tak.. a faktem jest, ze niektorym moze sie Johnny nie podobac i chca sie wypowiedziec.. lecz to nie znaczy, zeby sie od razu nabijac. bo to juz jawne chamstwo..
pozdro..
masz racje chamstwem jest nabijanie sie z czyjegos zdania.. ale dziala to w 2 strony... zarowno nie nalezy obrazac tych co lubia np. Depp a takze nie nalzey uzywaz wulgaryzmow w stostunku do tycj ktorzy za nim nie przepadaja..
szczęść boże według mnie Depp jest jednym z najlepszych aktorów jakich świat widział a jego filmy które wybiera bardzo starannie są doskonałe
Ja nie mam zamiaru więcej się kłócić tylko wiecie każdy ma swoich idoli my lubimy Johnnego Deppa a abcd wzdycha do misia uszatka , każdy ma swój gust czyż nie ??
a aj go baardzo lubie i uwazam ze jest nietylko swietnym aktorem ale i przystojnym facetem!! a ci co go obtrazaja mylą sie!!!!!
widzę, że atmosfera jest juz spokojniejsza, z czego bardzo się cieszę:D mam prosbe oceniajmy wypowiedzi innych a nie ludzi(komentujących)!!!
Pozdrowienia:D:D
ja uwielbiam Depp'a i niewiem jak mozna go nielubić, a juz zupelnia nie mam pojęcia jak mozna uwazac ze jest brzydki??!!przciesz to cudo natury,za ktore trzeba Bogu Dziękować!!!!
hahhahahah cudo natury, za ktore trzeba bogu dziekowac... chyba lepszego tekstu o tym beztalenciu nie slyszalam... aa no i moze atmosfera troche spokojniejsza ale przestanie byc spokojna jak ta cala allicja dalej bedzie rzucac takimi tanimi tekstami... no przepraszam bardzo, ale komentujac czyjes tak beznadziejne wpisy jak mozna nie zwracac uwagi na autora? i co wy sie tak uczepiliscie tego biednego Misia Uszatka? Ja tylko powiedzialam ze johnny depp jest glupi i brzydki a tu od razu tak mnie wszyscy zbesztali... no przepraszam bardzo, ale ja do was nic nie mam, choc z czasem sie zaczne zastanawiac czy te wszystkie napalone na deppa fanki sa normalne...
Johnny Depp jest świetnym utalentowanym aktorem, a wygląd zewnętrzny nie ma tu większego znaczenia. Zagrał w wielu swietnych filmachi co do tego nie ma żadnych wątpliwości
do abcd... : ale jestes głupia..nikt cie tu nieobraża a ja sie z ąlicją zgadzam.. ona wyraziła tylko swoją opinie... ty tez to zrobiłaś więc sie nie czepiaj: jak sie chcesz kłucić i ejstes niezaspokojona to sie wyzywaj gdzie indziej... i wierz mi;gdzies mam to co mi na moj koment odpowiesz,bo nieprzejmuje sie odpowiedziami...innych(nie chce cie obrazać)a Johnny i tak jest super..jak chcesz zobaczyć kogoś GLUPIEGO i brzydkiego to popatrz w lustro
nara,pozdro,lapsy,paps
Właśnie, dlatego chcemy sprostować sprawe, ze określiłaś Depp'a jako aktora "głupiego i brzydkiego"... Jak widzisz Ciebie również zdenerwowało obrażenie Misia Uszatka.. Jest to w pewnym sensie podobna sytuacja.. Wyobraź sobie, ze teraz wszyscy zaczynają mówić, ze mis uszatek jest głupi i brzydki, czy nie wydałoby ci sie to dziecinne i bezsensowne?? Uważam, ze jest to dziwne wchodzić na forum gdzie wszyscy wyrażają swoje pozytywne opinie na temat jakiegoś aktora i rozbijać panującą tu harmonie... Gdybym ja wchodziła na strony wszystkich aktorów, za którymi nie przepadam i wypisywała o tym na każdym z tym forum, to byłabym chyba nienormalna...(prosze tego nie brać do siebie, jak najbardziej nie mowie o nikim, ze jest normalny inaczej)
Pozdrawiam
ja tez baardzo lubie Depp'a i nierozumiem ludzi którzy Go obrazają:|po co?? no po co??bezsensu....przykre
wiec tak : chcialam powiedziec ze forum jest od wyglaszania swoich opini i jak wam sie cos nie podoba to tez mowcie swoje zdanie..bo ja nie zamierzam ukrywac swojego zdania i jesli jakis aktor wyraznie mnie denerwuje, bo nie umie grac a wszyscy go chwala to to mowie i nie ma w tym nic dziwnego, przykrego czy nie normalnego... do tego powiedzenie ze ja niby "rozbijam panującą tu harmonie" jest nieco idiotyczne, gdyz to nie jest harmonia tylko jakies wzdychania nastolatek uganiajych sie za aktorami, w ogole ich nie znajac... mozecie sobie kogos lubiec, cenic itp, ale bez przesady, kazdy ma swoje zdanie i nie mowcie mi ze nienormalne jest mowienie ze ktos jest beznadziejny jak jest... i na bank jest wiele wiele jeszcze osob ktore nie cierpia deppa tak jak ja ..
z pewnoscia jest ich wielu i prawdopodobnie przyznali by sie oni nam ile filmow z nim widzieli,ze potrafia ocenic, ze jest on "fatalnym aktorem"... rozumiem, ze ty jestes znacznie od nas starsza, prawda? bo to tylko my jestesmy tymi zwarjowanymi 5 latkami, ktore lubia Depp'a:P
Pozdrawiam
jej nierozumiem Cie...dlaczego Ty Go tak nielubisz?? nO co on ci zrobił??? Nie na ja naprawde nie rozumiem niektórych ludzi A JEGO FANÓW JEST NAPEWNO JESZCZE WIĘCEJ NIŻTAKICH STARYCH ZGRZYTNIAŁYCH ZMECZONYCH ZYCIEM BAB,KTÓRE Z MŁODOŚCI PAMIĘKTAJĄ TYLKO MISIA USZATKA!!!bez urazy...
naprawde nierozumeim czemu Go tak nelubisz...a poztym to nie obrażaj Go...jest taki piękny...
ale jestes głupia!!!a przy okazji ZAŁOSNA!!kretyna to se znajdz w rodzinie(napewno nie musisz dlaeko szukać-wystarczy spojrzeć w lustro (lol)) i nie bądz smieszna...taka biedna za wszelką cene chce pokazać ze ma razje...jakoś jej to jak widać NIE wychodzi(lol)!!!
slucham? Jestem niby "stara zgrzytniala i zmeczona zyciem baba"... wypraszam sobie ale nie mam nawet 18 lat i jakos nie zakochuje sie w aktorach, ani nie mowie ze sa piekni (tym bardziej jak nie sa).. no i jak juz mowilam to wypowiadam sie na temat jego gry a nie na temat jego wygladu, choc faktycznie jego wyglad jest trudny do zaakceptowania... COZ... i mowie : TEN AKTOR W OGOLE NIE UMIE GRAC, a jak juz gra to gra w najgorszych i najnudniejszych filmach...
pozatym ludzie...wykazcie sie troche powaga i kultura bo mnie rozmieszacie... co za czasy...
PS. co wy sie tak tego Misia Uszatka uczepiliscie? Ale ludzie potrafia byc zawistni i zlosliwi... Aaah ^^
krzyz na droge z taka inteligencja i podniecajcie sie dalej takimi zalosnymi aktorami jak ten kretyn..
pozdrawiam
Dziękujemy za krzyż na drogę - zawsze się przyda , a pozatym jak już sobie idziesz to idź z tąd i nie wracaj bo zaśmiecasz forum swoimi kompleksami i uprzedzeniami - tak więc powodzenia nie dziękuje bo nie muszę....
TO TRACI NAJMNIESZY SENS I POWAGE!!!!!!!!!!!! droga abcd.. wymagasz od nas abysmy byli bardziej tolerancyjni i mniej zawistni w stosunku do misia uszatka.. jednak ty nie poczyniasz zadnych krokow w tym kierunku aby to samo zrobic dla DEPPA jak wiadomo w dzisiejszym swiecie "oko za oko, zab za zab" nikt nie bedzie mily dla twojego "idola" (zart) jezeli ty nie przestaniez tak wyrazac sie o aktorze, ktorego my lubimy... uzycie słowa "kretyn.. " jest absolutnie nie na miejscu podobnie jest ze zdaniem "TEN AKTOR W OGOLE NIE UMIE GRAC, a jak juz gra to gra w najgorszych i najnudniejszych filmach... " mowiac cos takiego sprawiasz wrazenie 10 letniego dziecka (bez urazy) uwazam, ze takie okreslenie jest nie powazne, gdyz gdyby nie potrafil grac, a jego filmy byly by fatalne to prawdopodobnie, nie proponowano by mu udzialu w tylu wspanialych filmach... powiedz ile filmow z nim widzialas, ze zakladasz, ze wszystkie sa nudne i beznadziejne...
PROSZE NIE UZYWAC WULGARNYCH SLOW NA TYM TEMACIE!!! dziekuje za odczytanie i POZDRAWIAM
ale jestes głupia!!!a przy okazji ZAŁOSNA!!kretyna to se znajdz w rodzinie(napewno nie musisz dlaeko szukać-wystarczy spojrzeć w lustro (lol)) i nie bądz smieszna...taka biedna za wszelką cene chce pokazać ze ma razje...jakoś jej to jak widać NIE wychodzi(lol)!!!
boze ale zalosne jest to co piszecie... az mi sie mowic nie chce... wy chyba nie wiecie to czego sluzy forum... aaah szkoda gadac, przynudzacie juz piszac ciagle to samo... kazdy ma prawo powiedizec co mu sie podoba...bardzo chcialabym mowic tylko o aktorach, ale skoro to wy zaczynacie mnie besztac no to przepraszam... staram sie WAS nie oceniac tylko to co piszecie wiec z laski swojej robcie to samo... dobra, zreszta ten temat jest juz nudny:/ niektorzy lubia deppa niektorzy nie i ok... a ja bede mowic o tym otwarcie a nie chowac sie i nie wchodzic na jego strone... bede robic co mi sie podoba;/ a jesli chodzi o teksty 10 letniego dziecka to jedynie wy je piszecie.
widze ze tak dyskusja emocjonująca sie tu bezemnie toczyła :D
aż szkoda że jestem takim leniem i nie chce mi sie przeczytać wszystkiego :D
Kurwa, ale niektórzy ludzie są pojebani na maksa. Żałosna to ty jesteś anonimie. Patrzysz na aktorów tylko pod kategorią: boski i żałosny. Według mnie Tom Cruise jest żałosnym, ohydnym, szpetnym do granic możliwości, beznadziejnym beztalenciem. Ale nie mówię na ludzi którzy uważają inaczej, że są kretynami i żałosnymi ludźmi! Załosny człowiek to dla mnie ktoś taki jak ty, która dostaje orgazmu za każdym razem jak ogląda film z Johnnym Deppem.
I to sie nazywa największy fan? Fan tu ma tyle co gówno do wiatraka. Ja pierdolę, ale ja nienawidzę takich pustych nastolatek! Ile ty masz lat dziecinko? 10? 11?
Moja 5-letnia kuzynka jest mądrzejsza od Ciebie!
Arghh :/