Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Wszystkim fanom Deppa polecam gorąco ten film. Nie wiem dlaczego ale filma ten, nakręcony w 2004 roku trafil do kin dopiero w ubiegłym miesiącu. Nie rozumiem również dlaczego ta rola nie została doceniona nominacją do oscara, w tym samym roku bowiem Johnnego nominowano za Marzyciela w którym to filmie nie pokazał nawet 10% takiego kunsztu aktorskiego. The Libertine to moim skromnym zdaniem perła w jego filmowej kolekcji...

rhiannon11

Oglądałam i się zgadzam. Jako Rochester był naprawdę świetny, a i film bardzo dobry, nawet nie patrząc na genialnego Johnny'ego.

kajka_3

Oczywiście muszę sie z wami zgodzic. Johnny jest świetny w tym filmie. Oglądałam go i naprawde mi się podobał. Szkoda tylko że taki tragiczny koniec ;( No ale wkońcu to dramat ;]

sweetka

Ale gdyby skończyło sie dobrze, to by nie było to samo... Nie życzyłam źle Rochesterowi, ale film by stracił. Wiecie, o co mi chodzi ;]

rhiannon11

Zgadzam się. Film zrobił na mnie ogromne wrażenie. Zrobiłby jeszcze większe, gdybym miała możliwość obejrzenia go w kinie. Jednak w moim mieście Piraci i Rozpustnik byli puszczani w tym samym tygodniu i po prostu zabrakło kasy na oba seanse. Wspaniała rola i bardzo dobry film. Nic tylko podziwiać :)

vanessa_4

Też chciałam go obejrzec w kinie, ale 6 lipca wróciłam z kolonii i już go nie grali. Zastanawiam się, czy on był w ogóle grany w tej dziurze (Lublin) :/