Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

nie wiem jak wy ale ja takiego aktora nie moge porównywać do jakiś bloomów

Madame

No to mnie zraniłaś....zraniłaś do głębi.

Madame

Jep smarkuli prawdę prosto w twarz :)

eminem72

W takim razie masz 50 lat skoro możesz być moim ojcem i pojebało Ci się w główce na stare lata!! To, że ładnie rysuje cały czas powtarzasz tylko Ty a skoro to strona FilmWeb to w jakim celu mam umieszczać inne moje prace niezwiązane z tematyką tej strony??!!
Żadna z sympatycznych pań które się tu wypowiedziały nigdy nie założyły tych chorych tematów o których w kółko piszesz!
I czym Ty uzasadniasz swoje zdanie? Ja tu widzę z Twojej strony ciągłe wyzwiska i hasełka na poziomie podstawówki... oraz Twoje niespełnione fantazje seksualne.
Nie wiem czego się czepiasz mojego nicku, tego że rysuje, Deppa, równouprawnienia?
To co pisaliśmy wyżej nazywasz ciężką artylerią?? Buhahaha to było tylko przerzucanie sie wyzwiskami heh lubię się czasem na kimś odchamić a Ty byłeś pod ręką:)

Madame

Lady Rosely, dodając do ulubionych tego kretyna zmieszalas sie z psimi kupami na chodniku. już nie mowie o jego teorii, każdy może mieć swoją, i widoczne taka ci się podoba. nic mi do tego. ale nie zauważylas słownictwa jakiego on używa? rozumiem że ci to imponuje.no tak, najprawdopodobniej jesteć cooool laską, która w zimie lłazi półnaga, zeby wszyscy ją podziwiali. no i oczywiście z obowiązkowym papierosem i zajebistą muzą w komie: DESTYNEJSZON!!! EEKSCYTEJSZON!

jesli taka nie jestes, to bardzo przepraszam, ale niestety takie sprawiasz wrażenie.odpowiada ci ono?

aha i oczywiście zapomniałam o twoich bardzo dobrze wykształconych biodrach.

kamilakamila

Alez ona nie jest sweet lalka, o nie! Ona jest inteligentna osoba, ktorej nie imponuje wyzywanie sie jak przedszkolaki, ani uzywanie przeklenstw, bo przeciez ona jest dorosla. Bardzo sie ciesze, ze moj post mogl byc chociaz na tej samej stronie co jej, coz za zaszczyt od razu czuje sie pare lat starsza, ale zeby sie jeszcze bardziej dowartosciowac ide kogos zmieszac z blotem, nawet go nie znajac.
Papa ;*

kamilakamila

Hehe, widzę, że fanki Diipa, to jakieś zatwardziałe polonistki, czy moherowe dewoty, skoro tak bulwersuje ich moje słownictwo. Powiedzmy sobie jasno: gadając z kompletnym popierdolcem nie mam zamiaru zwracać się do niego poprzez per Pan/Pani, bo to się zupełnie mija się z celem. To tak jakbym żula nazywał Jego Ekscelencją. Gdy wpadłem na stronę Diipa i zobaczyłem post: "To miszcz aktołstwa", nie mogłem poprostu siedzieć bezczynnie i patrzeć jakie młodzież narodu polskiego pierdoli farmazony. Lecz i tak większość z was jest nie do uratowania...

sqbany

Przez moherowy beret to Cię zrobili!! ale to taka mała dygresja:)
Wiesz sam zacząłeś pisać "Ciąg my drąg " co świadczyło o Twoim poziomie więc zniżyłam sie do niego by z Tobą pogadać:)
Tak sobie tłumacz swój brak wyszukanego słownictwa a kompletnym popierdolcem udowodniłeś, że już jesteś

Madame

Coola, Kocham Cię!;)

I więcej się tak nie zniżaj, bo głowa Cię rozboli od częstej zmiany ciśnienia.

sqbany

No to mnie zgasił hehe;)

Madame

Wygląda mi na to, że konflikt został zażegnany;-)

sqbany

Udało Ci sie wywinąć ale jeszcze się spotkamy na forum.......;)

Madame

Oj, jeżeli nie zmieni przekonań to napewno!

sqbany

Jakich przekonań? Chodzi Ci o tytuł tego forum? Bo wśród tych wyzwisk trudno się teraz połapać by zacząć normalnie rozmawiać.;)
Jeżeli chodzi Ci o tytuł to za mistrza go nie uważam, nigdzie tak nie napisałam... Nie zgadzam sie z tym co napisałeś, tyle