ty masz <za krótki> mózg skoro do dziś nie wiesz że jak <za krotki> to sie daje spacje przed tekstem..............tępaki:/
ja najbardziej lubię Marzyciela :)
a Tobie Słońce znowu coś nie pasuje... czy napisałeś na FW chociaż jeden post, w którym nie wyrażałbyś swojego niezadowolenia z jakiejś sytuacji?
Trzeba dodać KILKA spacji, na przykład do końca pola, na którym się pisze.
"Sweeney Todd", "Blow", "Rozpustnik".
Uwielbiam filmy z Deppem i trudno wybrać jeden... ale chyba postawię na "Edward Nożycoręki", chociaż jest dużo innych, które też zasługują na pełne uznanie np. "Marzyciel" czy "Jeździec bez głowy" :)
MARZYCIEL rewelacyjny film, PIRACI...tez bardzo mi się podobali, no i oczywiście JEŹDZIEC BEZ GŁOWY:)
"Najlepszy" to dosyć obszerne pojęcie... w jakiej kategorii najlepszy? Pod względem gry Depp'a, jego kreacji, sukcesu samej produkcji?
Skonkretyzuj...
Jeśli ktoś by mnie zapytał, jaki jest mój ulubiony film z Depp'em to powiedziałabym, że to ten sam co w poprzednich dwustu tematach o tym samym tytule... (i zapewne tak samo odpowiedzą osoby, które już parokrotnie na to pytanie odpowiadały)
Hehehe ale to jest genialne wyjście dla osób,którym podoba się dużo filmów z Deppem-w każdym poście mogą wpisac co innego,także te powtarzane w kółko te same tematy nie powstają przypadkowo,one mają drugie dno!!!!!! ;D
Tak a propo moje ulubione to Marzyciel,POTC,Jeździec bez głowy,Benny&Joon,Charlie i fabryka czekolady,Czekolada,Z piekła rodem...i hm hm to chyba wszystkie ;P
Drugie dno powiadasz? Kolejna teoria spiskowa mająca w zamyśle obalić wrogą konspirację, celem osiągnięcia pokoju na świecie? ;P
A myślałam, że w "Filmie" przesadzają, jak napisali, że wszędzie można się dopatrzyć teorii spiskowej...
Yyyy, no miałam nie odpowiadać na ten temat, ale tak jakoś miło się zrobiło, więc napisałam. Ale ogólnie mam duużo ulubionych filmów z Johnnym.
Mój ulubiony to zdecydowanie marzyciel.Wspaniale odegrana rola Deppa.Moim zdaniem najlepsza ze wszystkich w jego karierze
'Jeździec bez głowy'
i 'Charlie i fabryka czekolady'
Wogóle to strasznie lubie Deppa xD
(za błedy przepraszam pisze z pamieci)
a czepianie sie '<za krotki>' i to z taka jadowitością strasznie mnie rozsmiesza.. Małostkowość-typowa cecha mentalności Polaka w oczach innych narodów, teraz juz wiem, ze po czesci uzasadniona i wiem takze, ze powinnam sie cieszyć, ze przyczyną ówczesnej nie wiedzy było poprostu to, ze takich osób osobiscie nie znam i dziekuje za to!
Zdecydowanie piraci, czyli postać Jacka Sparrowa - świetnie ją zagrał, ale też marzyciel i sweeney todd.