Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
249 402 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Depp spadł na II miejsce, bo przed nim jest jakiś w ogóle nie znany Gael jakiśtam!!!! Co to q**** jest??? Kto mi powie, że ludzie nie patrzą na wygląd? Jakieś zakochane w tym aktorzynie dziewczyny głosuja tak, że wyprzedza takich aktorów. Ja rozumiem alPacino....Boże, żal dupę ściska!!!!!

Mery_4

Mery.. wyloozuj.. to jest chwilowe.. już nie raz były takie przypadki i po chwili te osoby spadały;p ( nie wiem o co w tym wogóle chodzi ;] )

tyler_4

uwielbiam Johnnego, lecz uważam że Gael Garcia Bernal też jest świetny... lecz cóż taka prawda , gra aktorska Johnnego i Gaela nie jest do porównania... nie bulwersujcie się ... ranking nie jest obiektywny , lecz subiektywny...wiec nie ma co sie przejmować.

Mery_4

mery..wyluzuj..przeciez wszyscy wiemy że depp wymiata..nie przejmuj sie.zawsze sie znajda jakieś świrniete fanki;)pozdro for all;)

Mery_4

Macie rację, ale naprawdę denerwują mnie tacy ludzie. Najchetniej zroiłambym tak jak Tyler w jedym z jego tematów na blogu:)

Mery_4

heh:) a ja znam bernala:) to naprawde dobry aktor:)
no nie tak ja johnny oczywiście;)
pozdrawiam
p.s. obejzyj złe wychowanie:)

Majka_12

youppi jejeje!!!!!!! Johnny znowu jest 1!!!!!!!!! ale jak wczoraj looknelam na ranking tez sie troche podlamalam ale to i tak nie bylo za bardzo fair bo Depp ma ponad 10 tys glosow (a wsrod takiej masy glosujacych ludzi poza fanami musieli byc tez antyfani) a ten Gael mial cos kolo 500 chyba jest roznica co nie???

BEZnickowaGIRL

Właśnie, jest spora różnica. Boże, na tym forum zaczyna ie robić tak jak niegdyś na forum Blooma- walka fanów i antyfanów:(

Mery_4

tez mnie to własnie martwi...mniejmy nadzieje ze sytuacja ulegnmie zmianie...

Mery_4

Co jak co, ale Bernel jest dobrym aktorem. A wiele dziewczyn głosuje na Johnny'ego też ze względu na urodę...:/

adam_

Heh, własnie. Nic dodac nic ująć. Eh, życie, życie...:(