Na jakim miejscu wedlug Was powinien byc Johnny Depp,oczywiście bądzmy racjonalni i załóżmy ze nie będzie go w top 10.
Moim zdaniem w 100 powinien się znaleźć ,chociażby ze względu na produkcje z jego udziałem.Kilka jego filmów jest naprawdę wartych uwagi.Oczywiście ma na swoim koncie perełki: Blow,Na żywo,Desperdao 2,Żona astronauty...
Blow to ścierwo, moim skromnym zdaniem. Filmy ogólnie w porządku, ale poza komediami i takimi tam tytułami rozrywkowymi aktorstwem nie szpanuje.
Perełki oznaczały marne produkcje bądź marną gre Deppa.
Jakimi tytułami rozrywkowymi?Masz na mysli POTC?
Hehe faktycznie aktorstwem nie szpanuje.
No, chociażby, niestety przy czymkolwiek z cieniem dramatu robi z siebie pośmiewisko, zero emocji
Niestety tak i dziwi mnie podejście niektórych ludzi którzy tak sie nim jaraja i uważają za najlepszego aktora.Hehe
Musze przyznać że ostatnio bardzo pozytywnie zaskoczył mnie Bale w filmie pt Ciężkie czasy,Film beznadziejny ale Bale świetny.
Jeżeli chodzi o to co telewizja puszcza to rzeczywiście momentami wygląda to tragicznie.
Mogłabys mi coś polecić?
Arizonę masz na youtube z lektorem,ale jakość nie jest zachwycajaca,lecz obejrzeć sie da jako tako:)
Kolacja rozwala na amen.Babki sie popisały,nia ma co?Za kazdym razem wyję z tego niemiłosiernie:)ię o jakości video,a nie o filmie
P.S.Mowię o jakości video,a nie o filmie
wybacz ..nie zrozumiałam ;) haha tak kolacja jest świetna .. scena próby samobójstwa Grace również ;p
To bije tylko scena w łazience w "Las Vegas Parano",choć może obie sceny na tym samym poziomie.Wystarczy,że pisze o tym do ciebie,juz morda zadowolona....hahahahahaha
To napewno,inna liga ale zastanwiam się czy Lewis sprawdziłby sie w niektórych rolach Deppa.Odwrotnie to raczej byłoby niemożliwe.
seymour stosunkowo niedawno sie rozkrecil. jego talent nie jest tak rozpowszechniony jak daniela. choc juz jest aktualnie najwybitniejszym aktorem amerykanskim, co z nim widziales?
Mission Impossible,Zapach kobiety,Nadchodzi Polly,Big Lebowsky,25 h,Czerwonego smoka,Wzgorze nadziei,Capote,Rodzina Svage.Poleć mi jeszcze coś wartego uwagi.
Dzięki,napewno coś z tego obejrze.
Twój typ na drugie miejsce już znam,a kogo widzialbyś na pierwszym?
Szkoda ze żaden z nich nie pokrywa się z rzeczywistym rankingiem FW.
A jak jest z aktorkami?Szczerze mowiąc zawsze bardziej skupiam sie na grze mężczyzn,oczywiscie w wypadku kiedy kobieta gra pierwszoplanową role to co innego.
O też bardzo lubię Meryl. O co chodzi z tym Sanczopansą i twoimi "kumplami" z forum Inne?Co chwilę dochodzi między wami do spin.
rozumiem ze jestes nowy na fw? forum inne to filmwebowy rynsztok. calymi dniami i nocami przesiaduja tam osobnicy ktorych zyciowym celem jest wymyslenie najbardziej 'oryginalnego' 'alternatywnego' 'wyjatkowego' tematu czy tekstu po to aby zyskac 'szacunek' pozostalych mieszkancow forum inne. stad termin hipster. lazurwise nalezy do czolowki.
W zasadzie to wcześniej odwiedzałem ten portal głownie szukając informacji na temat danego filmu,ale dopiero teraz założyłem sobie konto.Co do forum Inne to masz rację,chociaż czasami można się pośmiać.
forum deppa to takie troche drugie forum inne tylko zdecydowanie na wyzszym poziomie. proponuje przycumowac tutaj. jest powaznie i jest zabawnie.
Chyba tu spędze troche czasu.Szkoda ze tak mało się dzieje na forach filmów bądź ludzi ,hmm powiedzmy sobie szczerze bardziej utalentowanych.Nie żebym mial coś do Deppa bo widze ze podobnie jak Neo_Angin masz go w ulubionych i z dziesiątką.
moze nie jest tak wybitny jak pierwsza trojka ktora wymienilem ale rowniez znakomity.
tutaj rozprawia sie rowniez o innych aktorach i filmach oraz o wszelkich przeroznych tematach wiec nie ma sie o co martwic.
widze ze jestes ogarnietym czlowiekiem wiec stanowczo odradzam forum inne.
Hehe od czasu do czasu też tam zajrzę ,ale faktycznie tam spedzają czas ludzie bez życia osobistego w realnym życiu.
Jak będzie jakiś ciekawy wątek bądź temat gdziekolwiek na portalu to daj mi znać.I nie mam tu na mysli tylko drak.
Tak ogólnie o co w nim chodzi?Wyslij mi wiadomość jak już bedzie gotowy.
Na marginesie dodam ,że masz świetny gust muzyczny,
popis inteligencji uzytkownika sanczopansa.
dzieki.
ja na marginesie dodam ze 2 z 3 twoich filmwebowych znajomych to najwieksi znawcy kina na tym portalu.