Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 370 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Na jakim miejscu wedlug Was powinien byc Johnny Depp,oczywiście bądzmy racjonalni i załóżmy ze nie będzie go w top 10.

użytkownik usunięty
Krumpet

Poza setką

Moim zdaniem w 100 powinien się znaleźć ,chociażby ze względu na produkcje z jego udziałem.Kilka jego filmów jest naprawdę wartych uwagi.Oczywiście ma na swoim koncie perełki: Blow,Na żywo,Desperdao 2,Żona astronauty...

użytkownik usunięty
Krumpet

Blow to ścierwo, moim skromnym zdaniem. Filmy ogólnie w porządku, ale poza komediami i takimi tam tytułami rozrywkowymi aktorstwem nie szpanuje.

Perełki oznaczały marne produkcje bądź marną gre Deppa.
Jakimi tytułami rozrywkowymi?Masz na mysli POTC?
Hehe faktycznie aktorstwem nie szpanuje.

użytkownik usunięty
Krumpet

No, chociażby, niestety przy czymkolwiek z cieniem dramatu robi z siebie pośmiewisko, zero emocji

Niestety tak i dziwi mnie podejście niektórych ludzi którzy tak sie nim jaraja i uważają za najlepszego aktora.Hehe
Musze przyznać że ostatnio bardzo pozytywnie zaskoczył mnie Bale w filmie pt Ciężkie czasy,Film beznadziejny ale Bale świetny.

Krumpet

Bale też mnie zaskakuje a kiedyś miałem go za słabego aktora
Depp słabizna

Krumpet

Najlepsze filmy z nim są te najmniej znane,i szkoda,ze telewizja jest niekreatywna i daje d.py

Deppomaniaczka

Jeżeli chodzi o to co telewizja puszcza to rzeczywiście momentami wygląda to tragicznie.
Mogłabys mi coś polecić?

Krumpet

Podobał mi się "Truposz","Odważny"(wzruszający film),"Arizona Dream" wymiata.

Deppomaniaczka

Hmm nie widziałem tych filmów,ale chętnie nadrobie.

Krumpet

Arizonę masz na youtube z lektorem,ale jakość nie jest zachwycajaca,lecz obejrzeć sie da jako tako:)

Deppomaniaczka

ależ Arizona jest bardzo zachwycająca .. jeden z lepszych filmów (wg mnie) z jego udziałem.

tournesol

Kolacja rozwala na amen.Babki sie popisały,nia ma co?Za kazdym razem wyję z tego niemiłosiernie:)ię o jakości video,a nie o filmie
P.S.Mowię o jakości video,a nie o filmie

Deppomaniaczka

wybacz ..nie zrozumiałam ;) haha tak kolacja jest świetna .. scena próby samobójstwa Grace również ;p

tournesol

To bije tylko scena w łazience w "Las Vegas Parano",choć może obie sceny na tym samym poziomie.Wystarczy,że pisze o tym do ciebie,juz morda zadowolona....hahahahahaha

Deppomaniaczka

mam podobnie ;)

Krumpet

Poza setką

lotr12345

Kto według Ciebie powiennien zając obecne miejsce Deppa?

Krumpet

hmmmmm
może Daniel Day Lewis

użytkownik usunięty
lotr12345

MILKSHAKE!

http://www.youtube.com/watch?v=Nbc1Fs3Om-0

lotr12345

Faktycznie wybitny aktor.Bardzo lubie filmy z nim.

Krumpet

w każdym aspekcie gry aktorskiej lepszy od treppa

lotr12345

To napewno,inna liga ale zastanwiam się czy Lewis sprawdziłby sie w niektórych rolach Deppa.Odwrotnie to raczej byłoby niemożliwe.

lotr12345

xDDD

Krumpet

philip seymour hoffman.

kinoman0

Też go lubię ,ale szczerze mowiąc wole propozycje lotra12345.

Krumpet

seymour stosunkowo niedawno sie rozkrecil. jego talent nie jest tak rozpowszechniony jak daniela. choc juz jest aktualnie najwybitniejszym aktorem amerykanskim, co z nim widziales?

kinoman0

Mission Impossible,Zapach kobiety,Nadchodzi Polly,Big Lebowsky,25 h,Czerwonego smoka,Wzgorze nadziei,Capote,Rodzina Svage.Poleć mi jeszcze coś wartego uwagi.

Krumpet

bez skazy hazardzista wojna charliego wilsona watpliwosc synekdocha nowy jork.

kinoman0

Dzięki,napewno coś z tego obejrze.
Twój typ na drugie miejsce już znam,a kogo widzialbyś na pierwszym?

Krumpet

#1 bob
#2 seymour
#3 daniel

kinoman0

Szkoda ze żaden z nich nie pokrywa się z rzeczywistym rankingiem FW.
A jak jest z aktorkami?Szczerze mowiąc zawsze bardziej skupiam sie na grze mężczyzn,oczywiscie w wypadku kiedy kobieta gra pierwszoplanową role to co innego.

Krumpet

#1 katharine hepbrun
#2 meryl streep
#3 emma thompson

kinoman0

O też bardzo lubię Meryl. O co chodzi z tym Sanczopansą i twoimi "kumplami" z forum Inne?Co chwilę dochodzi między wami do spin.

Krumpet

rozumiem ze jestes nowy na fw? forum inne to filmwebowy rynsztok. calymi dniami i nocami przesiaduja tam osobnicy ktorych zyciowym celem jest wymyslenie najbardziej 'oryginalnego' 'alternatywnego' 'wyjatkowego' tematu czy tekstu po to aby zyskac 'szacunek' pozostalych mieszkancow forum inne. stad termin hipster. lazurwise nalezy do czolowki.

kinoman0

W zasadzie to wcześniej odwiedzałem ten portal głownie szukając informacji na temat danego filmu,ale dopiero teraz założyłem sobie konto.Co do forum Inne to masz rację,chociaż czasami można się pośmiać.

Krumpet

forum deppa to takie troche drugie forum inne tylko zdecydowanie na wyzszym poziomie. proponuje przycumowac tutaj. jest powaznie i jest zabawnie.

kinoman0

Chyba tu spędze troche czasu.Szkoda ze tak mało się dzieje na forach filmów bądź ludzi ,hmm powiedzmy sobie szczerze bardziej utalentowanych.Nie żebym mial coś do Deppa bo widze ze podobnie jak Neo_Angin masz go w ulubionych i z dziesiątką.

Krumpet

moze nie jest tak wybitny jak pierwsza trojka ktora wymienilem ale rowniez znakomity.
tutaj rozprawia sie rowniez o innych aktorach i filmach oraz o wszelkich przeroznych tematach wiec nie ma sie o co martwic.
widze ze jestes ogarnietym czlowiekiem wiec stanowczo odradzam forum inne.

kinoman0

Hehe od czasu do czasu też tam zajrzę ,ale faktycznie tam spedzają czas ludzie bez życia osobistego w realnym życiu.
Jak będzie jakiś ciekawy wątek bądź temat gdziekolwiek na portalu to daj mi znać.I nie mam tu na mysli tylko drak.

Krumpet

ok.

kinoman0

A o co chodzi z tym blogiem,jeżeli mogę spytać?

Krumpet

niedlugo bedzie premiera. powinien ci sie spodobac.

kinoman0

Tak ogólnie o co w nim chodzi?Wyslij mi wiadomość jak już bedzie gotowy.
Na marginesie dodam ,że masz świetny gust muzyczny,

Krumpet

popis inteligencji uzytkownika sanczopansa.
dzieki.
ja na marginesie dodam ze 2 z 3 twoich filmwebowych znajomych to najwieksi znawcy kina na tym portalu.

kinoman0

Nie wiedziałem z tego Sanczopansy taki łoś.
Hehe kogo masz na mysli lotra12345 czy Neo_Angin'a?

Krumpet

slusznie zalozyles ze na pewno jednym z nich jestem ja.
lotr.

kinoman0

Hehe.Z tego co czytałem to Neo_Angin tez zna się na rzeczy i zawsze służy pomocą.Za to lotr12345 jest hmm..jakby to powiedzieć dosyć bezpośredni.Na początku myślalem ,że to jakiś gość z Inne sie tu przybłąkał.