Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

życzę wszystkim forumowiczom, użytkownikom filmwebu oraz oczywiście Johnnemu i jego rodzinie (jeśli obchodzi, bo nie wiem; a propos Johnny jest katolikiem?) wielkiej kolorowej pisanki i mokrego poniedziałku:)

gosik_z

Dzięki za życzenia, nawzajem i również życzę wszystkim wspaniałych świąt w rodzinnej atmosferze.(nie dajcie się w śmingus dingus) Ja gdzieś słyszałam że Johnny jest ateistą.

Foxi_2

a ja nie składam życień bo nie lubie i nie umiem ;P
ale dziękuje za nie od was xD

aga_113

dziękuję i wzajemnie:) ( piękniusiej pisanki dla Johnny'ego i rodzinki oczywiście też)

gosik_z

Dzieki za życzenia i
nawzajem;)))))))))

gosik_z

dziękuje za życzenia:D ja tez jestem ateistką, ale obchodzę te wszystkie świeta jako takie domowe, rodzinne:) chodzę do kościoła święcic pisankę, bo jest to całkiem fajne, ale i tak wszyscy wiedza, że jestem niewierząca. w każdym bądź razie... zastanawiałam się własnie nad tym czy johnny jest wierzący:P
Macie czasami co takiego, że myslicie sobie, gdzie on teraz jest i co robi? ja tak czasami sobie myślę... najfajniej jak np. prze noca oscarową zastanawiałam sie, co on teraz czuje, że pewnie się przygotowuje razem z Vanessą itd. fajna zabawa takie wymyslanie:P

martini215

hmmmmm...no jakoś tak mi się to nie zdarzyło, ale często wyobrażałam sobie że mam okazje z nim pogadać ;)

aga_113

ja bardzo rzadko, raczej wyobrażam sobie, że jestem aktorką(to moje wielkie marzenie) i udzielam wywiadu, mówie miezy innymi, jak wielki wpływ wywarł na mnie Johnny, jak go podziwiam.
Zabawne jest to, ze dwa razy kiedy przysnił mi się johnny, on mnie nie lubił! ja chyba zbyt okazywałam, jak sie cieszę, że go widzę, i on wtedy tak się krzywił na twarzy .to nie jest miłe:P