...Kochani - znający się na filmach i doceniający niewątpliwy talent J.Deppa... Spójrzcie na ranking. I co widzimy?? Johnny na 4# - zgoda, ale popatrzmy wyżej... I któż to?? Pytam się KTO??!! Kto to jest Tom Welling??! W czym tak genialnym zagrał, że znalazł się na 2 pozycji :/??!! Rozumiem - jak już zresztą wcześniej pisałam - że Deppa mogli przeskoczyć jacyś dobrzy aktorzy... Np. Pacino...ale jakiś TOM WELLING??!! To jest po prostu żałosne!!!!!!!!! Jeżeli go nie kojarzycie to odświeżę wam pamięć - grał np. w beznadziejnym serialu "Miasteczko Smallville" czy jakoś tak... Grał SUPERMANA... Chryste... A na jego stronie czytam takie oto opinie: "Tom jest słodki", "Tom jest śliczne", "Tom ma takie piękne ciałko i uśmiech; jest w moim typie...". Jak można oceniać po wyglądzie?? Ten dzieciak nie ma ani talentu, ani... Boże...
Przepraszam, ale muszę się cały czas uspokajać... Dziwi mnie ludzka głupota...! A dalej też nie jest najlepiej... Mamy Keanu Reevesa - aktora lepszego acz raczej przeze mnie nie lubianego... Jeszcze jego ścierpię, ale wyżej...? TOMASZ KOT. Nasz rodak i śmiem twierdzić - osoba, która znalazła się tam dziełem przypadku... Nie wmówicie mi ludzie, że Depp, Brando, Pacino, De Niro czy ktokolwiek z lepszych aktorów nie jest właściwszą osobą na pozycji nr 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem tak zirytowana, że nawet... nie mam siły tego pisać!!!!!!!! Twierdzę, że pan Kot znalazł się tam by pognębić fanów Reevesa i Deppa (bo oni byli na pozycji pierwszej i drugiej). Uczynili to antyfani. Teraz prośba do nich.
Szanuję was, ale przeginacie. Jeździcie po ludziach tak jakby oni tak na prawdę nie istnieli... Jak gdyby oglądalibyśmy ich tylko w filmach! Po prostu... żałosne!!!!!! Doceniam tylko tych z was, którzy swoje wypowiedzi popierają rozsądnymi argumentami - reszta to chłam, który w życiu nie powinien logować się na filmweba. I WRESZCIE TO NAPISAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :/ :/ :/
Mam dość ciągłego ignorowania was na blogu Deppa czy też jakiegokolwiek innego aktora... Jeśli się kogoś nie lubi to chcąc go skrytykować należy użyć czegoś ambitniejszego niż "Jest głupi i nie umie grać"!!!!!!!!!!!!!! Naprawdę...opamiętajmy się. Wiem, że większość użytkowników tego portalu to dzieci, ale to nie zmienia postaci rzeczy! Wierzę, że i wśród dzieciaków znajdują się ludzie rozsądni!!!!! :/
Dlatego apeluję do wszystkich fanów - jeśli macie pojęcie o filmie i jesteście ludźmi kulturalnymi i NORMALNYMI nie pozwólnie by ktoś obrażał waszych ulubieńców. Być może ich to nie obchodzi, ale nasze sumienia są czyste. Każdy ma prawo lubić kogoś bardziej lub mniej, ale trzeba się czasem opamiętać...!!!!!!!!!!! :/ Liczę, że ten koment dotrze do tych, którzy cenią sobie kulturę i mądre wypowiedzi!!! Nie pozwólmy jednak by przed takimi aktorami jak Pacino czy Depp był ktoś taki jak TOM WELLING... To jest przecież śmieszne!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam serdecznie - Kaileena
nic wiecej nie dodam. Nie widziałam tego Wellinga na 1 miejscu bo nie sprawdzalam dawno rankingów. To normalnie brzmi jak zart. Depp nie musi byc na pierwszym ale welling jakis ma byc przed nim) Lipa. A ja tam lubie sie pozmiac jak ktos pisze "O Boze taki on przystojny tak bardzo go kocham" albo " On puscil do mnie oczko w takim i takim filmie" albo "nie moge bez niego zyc" heh to smieszne jest, niektorzy to z siebie potarfia glupka zrobic. Ze wszystkim co napisałaś sie zgadzam.
Reevesa lubie;) Pozdrawiam:*
nic wiecej nie dodam. Nie widziałam tego Wellinga na 1 miejscu bo nie sprawdzalam dawno rankingów. To normalnie brzmi jak zart. Depp nie musi byc na pierwszym ale welling jakis ma byc przed nim) Lipa. A ja tam lubie sie pozmiac jak ktos pisze "O Boze taki on przystojny tak bardzo go kocham" albo " On puscil do mnie oczko w takim i takim filmie" albo "nie moge bez niego zyc" heh to smieszne jest, niektorzy to z siebie potarfia glupka zrobic. Ze wszystkim co napisałaś sie zgadzam.
Reevesa lubie;) Pozdrawiam:*
...Kochani - znający się na filmach i doceniający niewątpliwy talent J.Deppa... Spójrzcie na ranking. I co widzimy?? Johnny na 4# - zgoda, ale popatrzmy wyżej... I któż to?? Pytam się KTO??!! Kto to jest Tom Welling??! W czym tak genialnym zagrał, że znalazł się na 2 pozycji :/??!! Rozumiem - jak już zresztą wcześniej pisałam - że Deppa mogli przeskoczyć jacyś dobrzy aktorzy... Np. Pacino...ale jakiś TOM WELLING??!! To jest po prostu żałosne!!!!!!!!! Jeżeli go nie kojarzycie to odświeżę wam pamięć - grał np. w beznadziejnym serialu "Miasteczko Smallville" czy jakoś tak... Grał SUPERMANA... Chryste... A na jego stronie czytam takie oto opinie: "Tom jest słodki", "Tom jest śliczne", "Tom ma takie piękne ciałko i uśmiech; jest w moim typie...". Jak można oceniać po wyglądzie?? Ten dzieciak nie ma ani talentu, ani... Boże...
Przepraszam, ale muszę się cały czas uspokajać... Dziwi mnie ludzka głupota...! A dalej też nie jest najlepiej... Mamy Keanu Reevesa - aktora lepszego acz raczej przeze mnie nie lubianego... Jeszcze jego ścierpię, ale wyżej...? TOMASZ KOT. Nasz rodak i śmiem twierdzić - osoba, która znalazła się tam dziełem przypadku... Nie wmówicie mi ludzie, że Depp, Brando, Pacino, De Niro czy ktokolwiek z lepszych aktorów nie jest właściwszą osobą na pozycji nr 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem tak zirytowana, że nawet... nie mam siły tego pisać!!!!!!!! Twierdzę, że pan Kot znalazł się tam by pognębić fanów Reevesa i Deppa (bo oni byli na pozycji pierwszej i drugiej). Uczynili to antyfani. Teraz prośba do nich.
Szanuję was, ale przeginacie. Jeździcie po ludziach tak jakby oni tak na prawdę nie istnieli... Jak gdyby oglądalibyśmy ich tylko w filmach! Po prostu... żałosne!!!!!! Doceniam tylko tych z was, którzy swoje wypowiedzi popierają rozsądnymi argumentami - reszta to chłam, który w życiu nie powinien logować się na filmweba. I WRESZCIE TO NAPISAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :/ :/ :/
Mam dość ciągłego ignorowania was na blogu Deppa czy też jakiegokolwiek innego aktora... Jeśli się kogoś nie lubi to chcąc go skrytykować należy użyć czegoś ambitniejszego niż "Jest głupi i nie umie grać"!!!!!!!!!!!!!! Naprawdę...opamiętajmy się. Wiem, że większość użytkowników tego portalu to dzieci, ale to nie zmienia postaci rzeczy! Wierzę, że i wśród dzieciaków znajdują się ludzie rozsądni!!!!! :/
Dlatego apeluję do wszystkich fanów - jeśli macie pojęcie o filmie i jesteście ludźmi kulturalnymi i NORMALNYMI nie pozwólnie by ktoś obrażał waszych ulubieńców. Być może ich to nie obchodzi, ale nasze sumienia są czyste. Każdy ma prawo lubić kogoś bardziej lub mniej, ale trzeba się czasem opamiętać...!!!!!!!!!!! :/ Liczę, że ten koment dotrze do tych, którzy cenią sobie kulturę i mądre wypowiedzi!!! Nie pozwólmy jednak by przed takimi aktorami jak Pacino czy Depp był ktoś taki jak TOM WELLING... To jest przecież śmieszne!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam serdecznie - Kaileena
Cóż. Prawda jest taka, że prościej napisać niż wykonać. Zgadzam się z większością co tu napisałaś, ale przeczysz sama sobie moja droga. Johnny Depp to bez wątpienia aktor, który przejdzie do historii i tak łatwo nie zapomni się jego nazwisko. Odnośnie twojej opinii na temat Toma Willinga. Nie zgadzam się, że chłopak nie ma talentu. Jest młody, uczy się, w serialu „Tajemnice Smallville” zagrał bardzo dobrze. Zgadzam się, że 2 miejsce, bo na takim się znajdował mu się nie należy, podobnie jak Tomasz Kot który był na 1, na nie absolutnie nie zasługuje. Piszesz, że sporo ludzi ocenia po wyglądzie. Zgadza się. Mnie również to denerwuje, aczkolwiek Johnny Depp jest również przez wiele fanek postrzegany jako mężczyzna idealny, a nie jako genialny aktor. Dowodem, może być to, że Al.Pacino ma głosów 6000, a Depp 12000. Al, jest uważam lepszy, a jego ilość ocen jest bardzo mierna w porównani do Deppa. Na forum Pana Johnnego, też znajdziesz komentarze typu „Kocham go” „Piękny” itp, ale w tym przypadku to nie robi różnicy bo Depp zasługuje na 10, tak czy inaczej będzie sprawiedliwa, przynajmniej wg mnie. Następnie zauważ, że to forum i można pisać co się chce na temat aktora. To, że ktoś napisze, że aktor czy aktora jest piękny, czy piękna nie znaczy, że go po tym ocenia. Przykład ?? proszę: http://www.filmweb.pl/constantine,temat,Topic,id=354805 [www.filmweb.pl/constant ...] – zobacz czy dwie Panie, które napisały o nim miłe słowa oceniły go. Nie, nie oceniły go. Więc nie zawsze ocenia się po urodzie. Po prostu ktoś pisze, że aktor jest piękny itp. Ja np. postawiłem Kristin Kreuk ocenę 10\10. Zbzikowałem na jej punkcie, ale zmieniłem stopień na 7\10. Dlaczego ? Bo oceniłem po urodzie ale doszedłem do wniosku, że po urodzie nie należy oceniać. Pisałaś, na Forum Deppa, że fanki Reevesa piszą bzdury na jego forum i oceniają po urodzie, i dlatego na 1 miejscu. Piszesz, że mamy bronić swoich ulubieńców. To jest święta prawda. Dobrze wiesz, jak ja Reevesa bronię i będę bronić, a wcale nie patrzę na jego twarzyczkę. Uważam, że ma wielki talent. Ty za to poparłaś Mianowego, który napisał, że Keanu Reeves to: „czubek, partacz, ciota i tępak” uznał, że on powinien grać w reklamach bo jest takim beznadziejnym aktorem. Skoro znasz się trochę na aktorstwie wiesz że to głupota i nie powinnaś go popierać tym bardziej, że to nie była żadna argumentacja. A ty wymagasz sensownej i nie lubisz wyzwisk. No więc ?? …
Jest jeszcze taki jeden mankament. Twoje oceny. Mianowicie „1”. Te stopnie są postawione aktorom, którzy są w czołówce, którzy walczą o pierwsze miejsca. Nie wiem czy albo ty się nie znasz choć uważasz, że tak, albo czy za wszelką cenę chcesz aby Depp był na 1 pozycji. Pewnie to 2. Więc wg Ciebie ludzie oceniają po urodzie, a ty na jakiej podstawie oceniłaś Al Pacino, Toma Hanksa, Keanu Reevesa, Brada Pitta, Orlando Blooma, Edwarda Nortona, Tomka Kota i Willinga na ocenę 1. Uważam jak wcześniej pisałem za wszelką cene chcesz aby Depp był na 1 pozycji. Może się mylę, więc wyjaśnij mi to. Pozdrawiam szajba.
Szanuje cię, szajbo - bo widać, że z ciebie osoba inteligentna i wiedząca o czym pisze... Minowego poparłam, ale sama nie napisałam, że Reeves jest czubkiem czy partaczem. Poparłam go dlatego, że uważałam, iż nie zasługuje na 1#, a Minowy jako jeden z nielicznych pisał o tym na jego forum. Zdziwiło mnie jednak troche twoja wypowiedź o przyznaniu 1 punktu takm aktorom jak Al Pacino czy Edward Norton! Nie zrobiłam tego! Możesz mi wierzyć, albo nie... Pewnie to sprawdziłaś/łeś... Dałeś mi tym sporo do myślenia bo ja... OSOBIśCIE nigdy tego nie robiłam!!! Z mojego kompa korzystają jeszcze dwie osoby - moja siostra naprzykład... Być może to ona - korzystając z mojego konta... Pogadam z nią o tym. Orlando Blooma nie lubię więc to bardzo prawdopodobne, że dałam mu 1 - pomimo, że w WP i Królestwie Niebieskim nie był taki beznadziejny... To samo jest z resztą - no może wyłączywszy Toma Hanksa. Musze koniecznie pozmieniać te oceny, Chryste!!!!!!
Co do kolejnej twojej wypowiedzi: tak zeleży mi, żeby Depp był na wysokiej pozycji. Dlaczego? Wystarczy spojrzeć na parę jego filmów. Nie oceniam tego faceta po wyglądzie, ani po tym, że widziałam z nim jeden film... NIE. Widziałam ich dostatecznie dużo, jak nie większość by stwierdzić, że Depp zasługuje na miejsce w PIERWSZEJ TRóJCE! I takie jest moje zdanie.
Nie wiem czy mi wierzysz. Nie wiem czy wyśmiejesz tą wypowiedź czy nie... Nie wiem nic. Ja byłam szczera. Czekam na twoją odpowiedź, szajbo... Pozdrawiam - Kaileena
Przykro mi, ale ty, albo ktoś, kto pisał przez twoje konto nie sprawił mi przyjemnej dyskusji, ale próbował mnie pogrążyć. Musisz wybaczyć, że napisze, co napisze.
Nigdy niczego nie wykluczam. Może kłamiesz, żeby zatrzeć i zwalić wszystko, co głupie napisane przez Ciebie na tym forum poszło na niestworzoną istotę, albo mówisz prawdę, choć taka sytuacja wydaje mi się dziwna i mało prawdopodobna. Nie wiem. Przypuśćmy, że nie kłamiesz. Mam nadzieje, że z komputera korzystała ta inna osoba, która wypisywała głupoty na forum Reevesa, a nie ty, przynajmniej nie wszystkie głupoty. Bo czytając twoją wypowiedz, nie dajesz do poznaki, że mogłabyś napisać coś takiego(na forum Reevesa): „Eeee...tam nie znasz się. Ani on utalentowany, ani jakoś wybitnie pokrzywdzony przez los (ja też bym chciała być tak pokrzywdzona - przez te kilka okrągłych zer na kącie...!), ani przystojny. Reeves jest słaby i możesz sobie go bronić i wlezie - może kiedyś będziesz się na tyle na filmach znać i przejrzysz na oczy. Są lepsi aktorzy i aktorki! Pozdrawiam – Kaileena” Będę, będę go bronić ile wlezie. I ani ty, ani kto inny mi w tym nie przeszkodzi. Że nie widzisz ty Reevesie dobrego aktora to bardzo mi przykro, ale go po prostu nie lubisz i może nie chcesz tego dostrzec. Weź też powiedz, osobie, która to pisała, żeby się zastanowiła, co pisze, bo ja na aktorstwie i filmach się znam, bo poważnie interesować się o kinie zacząłem 3 lata temu, osoba pisząca, co się nie znam sama udowodniła nam, że nie ma o tym pojęcia wstawiając oceny „1” wspaniałym aktorom. Powiedz też, żeby dowiedziała się, co naprawdę spotkało Reevesa. Najbardziej w tym wszystkim męczy mnie zdanie, które mówi, że byś też chciała mieć takie nieszczęście w zamian za tyle kasy… O mało, co zawału nie dostałem. To chyba największa kretyńska wypowiedz, jaką słyszałem. Nieszczęście w zamian za kasę… Widać inteligencje i młody wiek, który nie jest w stanie pojąć, co to jest nieszczęście.
Następnie napisałaś ty, albo ktoś przez twoje konto, że nie twierdzi, że Reeves jest beznadziejny(skoro to ty, to, czemu ma nadal ocenę „1”, miałaś zmienić. Co jest, czyżby ktoś z mianowym się zgadzał bardziej niż w sprawie jego obecnej lub byłej pierwszej pozycji w rankingu na filmwebie?? Może Keanu na 1 miejsce nie zasługuje, właściwie sam tak uważam, ale też ocena 1 mu się nie należy, właściwie mało, kto takową powinien dostać.) „Nie twierdzę, że jest beznadziejny, ale wg mnie nie zasługuje nawet na miejsce w pierwszej dziesiątce. Czy to głosowanie już tak zeszło na psy by wybierano miarą... urody aktora? Nie przesadzajmy! Za nim są o wiele lepsi aktorzy! Marlon Brando, Johnny Depp, Al Pacino... Ale nie Reeves numer jeden! Nie zgadzam się! Kaileena”
Nie lubisz Keanu Reevesa. Spoko doceniam to, ale czemu uważasz, że wylądował na 1 miejscu przez ludzi, co oceniają go po urodzie?? Jak pisałem nie wszyscy, co piszą o nim miłe słowa go oceniają i podałem przykład. Nie lubisz Reevesa, a że okazał się bardziej lubiany niż Depp to, głosowanie schodzi na psy????:|:|:|:|. Jak pisałem Depp też wielu fankom zawdzięcza wysoką pozycje, ale tobie w tym momencie to nie przeszkadza. Ale że Reeves ma fanki to tak, to już piszesz, że to żałosne „Minowy! Jestem z tobą! To co oni (ONE) piszą jest po prostu żałosne! Pozdrawiam cię serdecznie!!! Kaileena” Nawet na forum Deppa znalazłem coś podobnego „Johnny na trzecim miejscu - w porządku. Tu oceniają zwykli ludzie, a nie zawowodi krytycy. Spadek Deppa przetrzymałabym jeszcze gdyby przeskoczył go jakiś dobry aktor typu Pacino. Ale... Keanu Reeves?! To jest po prostu żałosne. Pozdrawiam – Kaileena” co więcej „Właśnie Keanu nie więcej niż pierwsza 50 ze względu na popularność! Czytaliście co wypisują jego fanki na forum! To po prostu żałosne! Kaileena” Ta ostatnia wypowiedz jest śmieszna. Zagorzała fanka broni Deppa obrażając fanów aktora, który w chwili obecnej był notowany wyżej niż jej Idol. A przecież mamy bronić swoich fanów. Prawda??(słowa MJ – zmienił Nick na ya-ya, potem napisane przez Ciebie)
Najpierw nie twierdzisz, że jest beznadziejny, a później, mianowego co uważa go za dno dna. Ty go chyba polubiłaś i razem z nim atakowaliście mnie. Podejrzewam, że sama uważasz Deppa jako wspaniałego faceta. Powodem moich podejrzeń jest to, że tylko i wyłącznie go bronisz w sprawie rankingu. A że Al. Pacino spadł na miejsce 30, to nie wspomnisz nic na jego forum. Następnie chcę powiedzieć, że talent się ma albo nie ma nie można napisać, że nie ma wielkiego talentu. „Oglądałam sporo filmów z jego udziałem - nie ma wielkiego talentu. Za każdym razem oglądam tego samego Keanu - identyczne miny, gesty...zero emocji. Niestety. Pozdrawiam – Kaileena” albo mianowy napisał „Talentu coraz mniej” HAHA. Jak z tym talentem mi nie wierzycie to poczytajcie książkę o Januszu Gajosie, który opisuje swoje przeżycia i pisze na temat aktorstwa, talentu itp. Jak wyżej pisałem, ty może nie chcesz ich po prostu dostrzec bo aktora nie lubisz. I łatwo wtedy go poniżyć niż docenić. Kaliena, jeżeli to nie ty pisałaś to zwracam honor. Ale prawdę znasz tylko ty. Ja tylko pokazuje jak bardzo zmienia się twoja sytuacja, gdy masz do czynienia z Deppem a jak bardzo, gdy z Reevesem. Moją opinie znacie, na temat Deppa i na temat Reevesa, a że się z nią nie zgadzacie to trudno. Pozdro 4 all.
TO NAPRAWDE NIE JA!!! Chciałabym byś mi uwierzyła bo to ja czuje się głupio... Zmieniłam ocenę Reevesa - możesz to sprawdzić. Wystawiłam mu 5, gdyż uważam, że tylko na tyle zasługuje. Nie muszę pisać na forum Ala Pacino jak bardzo mi przykro, że widniała na jego kącie ocena jeden podpisana moim nickiem... Po prostu nawet głupio się do tego przyznać, bo każdy rozsądny i znający się na rzeczy kinomaniak mnie wyśmieje i nie uwierzy... Dziękie, że chociaż przypuściłaś, że nie kłamię - zapewniam się, że tak nie jest i pisałam szczerą prawdę! Deppa bardzo cenię - tak po prostu i uważam, że nie trzeba tej odpowiedzi argumentować. Moja siostra dostała wyraźny zakaz dotykania się do mojego kompa - przynajmniej dopóki nie zmądrzeje bo to jeszcze straszny dzieciak... Zgadzam się z tobą, że J.D zawdzięcza swoją pozycję - w większości - rozwrzeszczanym fanką, którę czczą go jak jakiegoś bożka, ale nie wszyscy tacy są... Spójrz na przykład na FROM HELL. Ona broni go i uważa za najlepszego aktora ze względu na JEGO FILMY!!! Możesz nie dać mi wiary, ale ja także.
Wyrosłam już z tego by przyznawać ocenę 10 tym, którzy są przystojni. To by było niestosowne do tego co sama o sobie mówię! Interesuje się przecież filmami od tak wielu lat, że powinnam przestać oceniać po wyglądzie. I tak też się stało.
Na sprawę komentarzy na forum Reevesa zapatruj się jak chcesz bo przecież, droga szajbo, masz swój rozum. Minowego poparłam - owszem. Ale z drugiej strony sama nie napisałam, że Reeves jest denny. Oczywiście - cytujesz wiele moich komentów - "...to jest żałosne!". Zamierzam więc sprostować, gdyż uważam, że wszyscy fani Keanu na to zasługują. A więc - PISAŁAM O POZYCJI REEVESA NA LIśCIE, a nie oni samym!!! W sumie pewnie zinterpretowano to inaczej, ale...
A czy nie zauważyłaś, że moje inne wypowiedzi były pisane... nieco innym językiem? Nie wiem czy rozumiesz... Ja piszę inaczej, hmm, bardziej dojrzale. Teraz mam nauczkę by nie dopuszczać nikogo do swojego komputera, a już tym bardziej nie do Internetu. Mam nadzieje, że mnie nie wyśmiejesz i przyjmiesz tą odpowiedź spokojnie.
Wyobrażam sobie po prostu Keanu gdzieś w pierwszej... dwudziestce. Nie wyżej, na razie nie. Być może masz rację - nie lubię go. Ale i w życiu raz jest tak, że darzymy kogoś sympatią, a raz nie... Chyba to... dostateczne usprawiedliwienie.
Ta cała sytuacja nauczyła mnie jednego: Nie obrażaj nikogo za to co lubi i co jest jego pasją. Dzięki, że uświadomiłaś mi to, szajbo, nie przekleństwami, ani wyzwiskami, ale przemawiając mi do rozumu. Bardzo dziękuje. I pozdrawiam - Kaileena
No i wszystko jest wyjaśnione. Poza jedną sprawą. Jestem chłopakiem ("Chciałabym byś mi uwierzyła") ^^ :P. Pozdro
Może się bardziej rozpisze. Jak już pisałem rozmawiasz z chłopakiem(zapraszam na mój profil). Więc mogę być przykładem osoby, która nie widzi w Reevesie pięknego faceta, lecz wspaniałego aktora. Zadałaś mi pytanie „A czy nie zauważyłaś, że moje inne wypowiedzi były pisane... nieco innym językiem? Nie wiem czy rozumiesz... Ja piszę inaczej, hmm, bardziej dojrzale.”
No właśnie zauważyłem i stąd moje zdanie „Mam nadzieje, że z komputera korzystała ta inna osoba, która wypisywała głupoty na forum Reevesa, a nie ty, przynajmniej nie wszystkie głupoty. Bo czytając twoją wypowiedz, nie dajesz do poznaki, że mogłabyś napisać coś takiego(…)” Ja Deppa również bardzo cenię i również uważam, że jest wspaniałym aktorem. Wg mnie jego najlepszy film to „Edward Nożycoręki” pięknie tam zagrał. Co do FROM HELL widać, że go ceni za aktorstwo, ale nie jestem pewien, czy naprawdę uważa za słuszne oceny „1”, które postawiła, Boomowi i Kristin Kreuk:(. Tak czy inaczej doszliśmy chyba do porozumienia. Pozdrawia Maciej, czyli szajba.