Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Nie kwestionuje Deppa bo jest świetnym aktorem ale sądzę że drugie miejsce to gruba
przesada. Sławę bądź co bądź ale głównie zyskał dzięki " piratom" a specjalnie
poruszającym lub inteligentnym filmem oni nie byli. Osobiście uważam że jest świetny ale
czy lepszy od De Niro, Freemana, Hanksa?- Wątpie

MannyPacquiao

Chyba nikt takich rankingow nie traktuje do konca powaznie, przeciez nikt (no dobra, moze kilkadziesiat osob?) z tysiecy uzytkownikow tego serwisu zawodowo nie zajmuje sie kinem, wiec dlaczego mielibysmy traktowac go jako miarodajne zrodlo? Ktos jest piekny i popularny (niepotrzebna skreslic), to zazwyczaj jest wysoko. W pierwszej setce nie ma ani Katherine "4 oscary" Hepburn, ani niejakiego Bogarta i zastepow wielu wybitnych aktorow, o ktorych nikt z mlodszych nie slyszal. 2 miejsca Deppa jest przesada, ale pierwsza 40-ka najlepszych aktorow w historii kina, juz tak:)
P.S. Przyznam, ze kilka lat temu sam ocenialem tworcow zbyt wysoko, wiec istotnie przyczynilem sie do "popsucia" topowej setki:D

użytkownik usunięty
MannyPacquiao

na pewno nie jest lepszy i jest wiele aktorów, którzy powinni być przednim, choć Depp też sam w sobie nie jest złym aktorem, bo na swoim koncie ma wiele dobrych ról i podoba mi się jego sposób grania, ale nie potrzebnie aż tak bardzo przejmujesz się tym rankingiem. :p jak napisał już Qjaf, w pierwszej setce nie ma takiej Katherine Hepburn, co nie zmienia faktu, że to jedna z najlepszych aktorek kina.

użytkownik usunięty
MannyPacquiao

http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201011/1290345265_by_Ayamecha_500.jpg

Za tę rolę większość (10-20 lat) dają mu 10/10 + serce...

ja nie daje 10/10 + serduszko tylko za te role.

użytkownik usunięty
kinoman0

czytaj ze zrozumieniem, proszę.

No i co z tego że większość za tą rolę mu tyle daje. Wiele osób daje Harrisonowi Fordowi 10/10 za Hana Solo lub Indiego. Taka sama zasada. Wielu aktorów jest utożsamianych z daną rolą. Ja zaznaczam po raz kolejny że oglądałem wszystkie filmy z Deppem żeby ktoś się znowu nie przyczepił do mojej oceny.

użytkownik usunięty

jestem w przedziale 10-20 i wcale nie dałam mu 10/10 + serce, a 8/10 i jeśli chodzi o Piratów z Karaibów to widziałam tylko i wyłącznie ostatnią część, która mi się spodobała, nie powiem, że nie, ale ocenę wystawiłam mu za m.in Edwarda Nożycorękiego, za Sekretne Okno i Charliego i Fabrykę Czekolady.

Kurde brakuje mi 6 miesięcy do wyjścia z tego przedziału xD

użytkownik usunięty
neo_angin

a mi ok. 57 miesięcy -,- :D

użytkownik usunięty

A mi się nie chce liczyć.

użytkownik usunięty

teraz to mi już też . ;p

neo_angin

myślałem żeś starszy ale ciesz się żeś młody ;)

lotr12345

Mam 20. Pisałem że rocznik 1991.

użytkownik usunięty
neo_angin

no to jesteś rówieśnikiem lotr12345

neo_angin

oraz jego ziomkiem. powinniscie sie umowic na wspolny maraton z deppem i day-lewisem.