Jestem tu od niedawna i mniej więcej chciałabym wiedzieć kto jest fanem Johnny'ego Deppa. ;-)
A więc kto lubi Johnny'ego? ;-)
Aha, antyfani mogą sobie darować złośliwe komentarze, albo podobne teksty w stylu "Taki temat już był." "A co Cię to obchodzi?"... Nie podoba Ci się - to nie wchodź, proste.
y a ja lubie kisiel a nie Johnnego Deppa i reszta osob na tym forum rowniec.
Tak wiec taki temat juz byl.
Nie mam pojecia, czemu szukasz fanow Deppa na jego forum.
yyy... właśnie- czemu szukasz fanów Johnny'ego na jego forum?:>
( nie jestem złośliwa,bo Cie lubie,tylko mówie ze szczerego serca,ze ten temat to jakis absurd.Anty-fani Deppa tu sie nie pojawiają,a jesli cos to rzadko:] )
ps.jestem z Krakowa jak coś...
Eee ja nie wiem, strasznie Ci ludzie są złośliwi. Patusia jeśli chcesz wiedzieć to ja kocham Johnnego Deppa!! Ot i odpowiedz prosta bez, żadnych komentarzy o lol!!
O boże... Ale Wy złośliwi jesteście... :/ A tak na fazę se szukam... boże... i trudno był taki post... ale ja tu jestem nowa... Jesus... anusia i delia (czy jakoś tak, przepraszam nie pamiętam) - to już jest nas 3 :)
KOOCHAM GO!! JESTEM JEGO WIELKĄ FANKĄ!! MAM PAPIER TOALETOWY Z JEGO TWARZĄ!!
A tak to w ogóle po co ty poszukujesz tu jego fanów;>....potrzebujesz ich do zaspokojenia swoich fanatazji seksualnych z udziałem jego palaktu??;> Nie ładnie;(
jestem tu od dwoch lat,wraz z innymi formuowiczkami.niestety duzo "fanow"deppa przybylo po obejrzeniu "piratow z karaibow" i nawet nie znaja jego filmografii,ktora jest taka bogata w piekne kreacje,ze piraci raczej sa kiepska rola jak na johnnego.
Tylko dwa lata? Ja myślałam, że co najmniej piętnaście... Dwa lata temu też większość fanów była po "Piratach..."
Zgadzam się z moniczką;)...myślałam, że Johnny jest dobrym aktorem, ale ostatnio obejrzałam ,,Benny & Joon" i teraz uważam, że Johnny jest rewelacyjny!! Jest jednym z lepszych aktorów w historii kina!! Czy widzieliscie jego mimikę w tym filmie, albo w Edwardzie Nożycorękim?? Niewielu jest aktorów którzy potrafią jedynie ruchem ciała lub mimiką twrzy przekazac wszystkie ważne emocje...Johnny moze równac się z Brando i Deanem. Tym którzy wątpia w jego zdolności aktorkie polecam te dwa filmy.
Pozdrawiam, domarka:*