Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jestem tu od niedawna i mniej więcej chciałabym wiedzieć kto jest fanem Johnny'ego Deppa. ;-)

A więc kto lubi Johnny'ego? ;-)

Aha, antyfani mogą sobie darować złośliwe komentarze, albo podobne teksty w stylu "Taki temat już był." "A co Cię to obchodzi?"... Nie podoba Ci się - to nie wchodź, proste.

happysad_owa

y a ja lubie kisiel a nie Johnnego Deppa i reszta osob na tym forum rowniec.
Tak wiec taki temat juz byl.
Nie mam pojecia, czemu szukasz fanow Deppa na jego forum.

sperma

yyy... właśnie- czemu szukasz fanów Johnny'ego na jego forum?:>
( nie jestem złośliwa,bo Cie lubie,tylko mówie ze szczerego serca,ze ten temat to jakis absurd.Anty-fani Deppa tu sie nie pojawiają,a jesli cos to rzadko:] )

ps.jestem z Krakowa jak coś...

happysad_owa

Eee ja nie wiem, strasznie Ci ludzie są złośliwi. Patusia jeśli chcesz wiedzieć to ja kocham Johnnego Deppa!! Ot i odpowiedz prosta bez, żadnych komentarzy o lol!!

happysad_owa

Też jestem od niedawna ;-). A Johnny'ego uwielbiam ;-).

Nemezis93

O boże... Ale Wy złośliwi jesteście... :/ A tak na fazę se szukam... boże... i trudno był taki post... ale ja tu jestem nowa... Jesus... anusia i delia (czy jakoś tak, przepraszam nie pamiętam) - to już jest nas 3 :)

happysad_owa

patusia kocham cie!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6789

sosna bardzo śmieszne wiesz... proszę nabijaj się ze mnie.. razem ze wszystkimi... mam to gdzieś...

happysad_owa

Hmm z forum o wiele więcej lubi, tylko po co się etny raz wpisywać w takie tematy;)

CzarnaKrwinka

KOOCHAM GO!! JESTEM JEGO WIELKĄ FANKĄ!! MAM PAPIER TOALETOWY Z JEGO TWARZĄ!!

A tak to w ogóle po co ty poszukujesz tu jego fanów;>....potrzebujesz ich do zaspokojenia swoich fanatazji seksualnych z udziałem jego palaktu??;> Nie ładnie;(

happysad_owa

Ja mysle ze sa tu sami fani Meg Ryan i Iglo z kwiatkow.
Tak wiec nie masz tu czego szukac.

happysad_owa

Ja się zgłaszam kocham go.słotkiiiiiiiiiii

Cornelia265

jestem tu od dwoch lat,wraz z innymi formuowiczkami.niestety duzo "fanow"deppa przybylo po obejrzeniu "piratow z karaibow" i nawet nie znaja jego filmografii,ktora jest taka bogata w piekne kreacje,ze piraci raczej sa kiepska rola jak na johnnego.

nosferatu

Tylko dwa lata? Ja myślałam, że co najmniej piętnaście... Dwa lata temu też większość fanów była po "Piratach..."

karaiby

Zgadzam się z moniczką;)...myślałam, że Johnny jest dobrym aktorem, ale ostatnio obejrzałam ,,Benny & Joon" i teraz uważam, że Johnny jest rewelacyjny!! Jest jednym z lepszych aktorów w historii kina!! Czy widzieliscie jego mimikę w tym filmie, albo w Edwardzie Nożycorękim?? Niewielu jest aktorów którzy potrafią jedynie ruchem ciała lub mimiką twrzy przekazac wszystkie ważne emocje...Johnny moze równac się z Brando i Deanem. Tym którzy wątpia w jego zdolności aktorkie polecam te dwa filmy.

Pozdrawiam, domarka:*