Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Podobaja mi sie role które gra i w jego wykonaniu.Znakomicie wcielił się w handlarza narkotyków w Bloow czy w sprtynegp detektywa : Jeżdziec bez głowy,from Hell czy Dziewiąte Wrota .Zazwyczaj ga on osoby Zagadkowe. najmej podobal mi się w roli pirata w Riraci z Karaibów byla to zpełnie odbiegajca ola od dotychczasowych lecz nie widzialem jeszcze Once pone A time in Mexiko ...

użytkownik usunięty
naskaxp_2

Johnny Depp
Ja uwazam ze w Piratach zagral perfekcyjnie i to byla najlepsza jego rola!!! Ogladalam z nim wiele filmow i najbardziej podobala mi sie ta. A ogladalas Juan de Marco? Ja nie i wlasnie w ta sobote o 20:00 na tvn7 bedzie! Mam jego ok. 400 fotek z internetu swiatowego i nagranych kilka filmow. Ale to jest oczywiscie tylko moje zdanie... Szkoda tylko ze ma 40 lat i mieszka tak daleko... Poznalam juz wiele dziewczyn z ktorymi koresponduje na temat jego i jego filmow. Moze wstapisz do klubu milosniczek Deppa??? Kama

Popieram.

użytkownik usunięty
Anaissa

Nie ma to jak tematy sprzed 8 lat

na stos

lotr12345

no nie fanatyzm?

naskaxp_2

Tez uwazam ze w piratach byl fenomenalny a zreszta w zawodzie aktora chodzi o to zeby sie wcielac w rozne role a nie tylko grac w jednym gatunku. dlatego za to JD ma jeszcze jednego plusa ode mnie ze potrafi grac roznorodne postaci !

użytkownik usunięty
naskaxp_2

Johnny po prostu jest genialny... " Jezdziec bez głowy " , " Blow " , czy " Dziewiąte Wrota " i wiele wiele innych filmów po prostu potwierdzają jego doskonały warsztat pracy aktorskiej. Oczywiście że zawsze znajdą się ludzie, którzy go skrytykują i zwyzywają od najgorszych, bo takich nie brak, ale on w swoim dorobku filmowym udowodnił już " tak wiele " - Johnny jesteś świetny ! Bardzo chciałabym zobaczyć go w jakiejś nowej produkcji.

w kolejnych piratach muehehe

użytkownik usunięty
DonVitoCorleone

Miałam na myśli film o zupełnie nowej tematyce.... A nie kontynuacje " Piartów... " ;)

aha. wiem, ale wsumie to jednak bez znaczenia bo wszedzie ma gra tak samo-bez ywrazu-jak gilbert grape, czy sztuczny pajac.

użytkownik usunięty
DonVitoCorleone

Skoro tak uważasz to ok... Każdy ma swoje zdanie... ale nie każdy musi mieć takie samo :) jednym się jego gra podoba innym nie... :)

no jezeli uznac to za gre. ale rzeczywiscie jednym podoba sie ojciec chrzestny innym transformersy.

DonVitoCorleone

nie ma to jak porownanie dwoch odmiennyc od siebie gatunkow.buhauhauha

sanczopansa

Kolejna kula w płot w jego wykonaniu. He,he. Coś bez formy.

neo_angin

brak formy klania sie juz od dluzszego czasu.

neo_angin

kolejna? niestety na trans sie sam zawiodlem, bo myslalem ze to bedzie chociaz rozrywka. niewymagajaca-owszem, ale jednak rozrywka. a tu nuuudy. wiec 4/10. a gatunku nikt nie skrasla, bo nie o tym tutaj mowa i nie ma to nic do rzeczy. chodzi o film, nie gatunek wlasnie.

użytkownik usunięty
naskaxp_2

przekonałeś mnie, chyba mu podwyższę ocenę

naskaxp_2

Sleepy Hollow <3