co za debile bawią się we wstawianie mu 1/10 żeby obniżyła mu się ocena? przecież jest dobrym aktorem, a tacy jego "antyfani" bez sensu wstawiają mu niesprawiedliwe 1! ?!?!
dla mnie to głupie....
Może mansonowaa potrafi przedstawić jakieś argumenty, które do mnie przemówią. Ja wolę innych aktorów, ale jeśli ona mnie przekona, to może zmienię zdanie.
ja uwazam ze depp jest dobrym aktorem. nieraz dziwie sie sama sobie ze chce mi sie jeszcze gadac z tymi jego antyfanami.
nie wiem. spytaj marcina. ale dyskusja byla dluga. za to jak zwylke bezowocna. usuneli ja.
wiem ze usuneli bo to byl temat kastratka a ja i life chyba za bardzo sie pod nim rozgadalismy.
Po co ci te poprawki? Nie można postarać się w terminie? Lepiej przecież mieć spokojne wakacje. Pewnie ten filmweb tak Cię wciągnął, że olałeś egzamy...
Ja zaliczam wiekszość w terminie zerowym.
Nie, po prostu jestem pesymistą.
Nie olewam nigdy egzaminów tym bardziej z powodu forum aktorzyny deppa hah:D
A studiujesz jakiś ciężki kierunek?
Humanistyczny. Chyba nie jest zbyt ciężki, bo mam niezłą średnią.
Nie bądź pesymistą. Na pewno zdasz.
nie pytaj, tutaj jest grupka ludzi, którzy nie mają co zrobić z czasem i prowadzą tę dziecinną 'akcje', żadne argumenty do nich nie trafią...
do pokrecona16: dziewczyno, miej wreszcie swoje własne zdanie i nie bądź podatna na sugestie innych, bo to, że ktoś ci powiedział, że będziesz 'znawcą kina' jeżeli dasz komuś 1/10 jest po prostu śmieszne. nikt z nas nie jest znawca i nigdy nie będzie, a tym bardziej to pokazujecie wypisując takie głupoty na tym forum.
Mam swoje zdanie. Napisałam przecież, że podobało mi się niewiele filmów, z tych które oglądałam z Deppem.
podobało ci się niewiele filmów i już najniższa ocena? czyli jest wg. ciebie marnym aktorzyną? dlaczego? bo zakładając temat: 'Dlaczego niektórzy nienawidzą Deppa?' chyba miałaś o nim lepsze zdanie, a potem nagle zmiana zdania tylko po to by przypodobać się paru osobom.
tak jeden argument napisany przeze mnie powyżej, a drugi, że nie będzie 'małą dziewczynka'. pozazdrościć doboru takich argumentów.
Nie wiem, czy jest marnym aktorzyną. Ale wiem, ze jest bardzo wielu lepszych od niego. Temat założyłam po to, żeby zapoznać się z opiniami różnych osób na temat Deppa i jego fanów oraz antyfanów, jak to się tutaj ładnie nazywa. Komu wg Ciebie chciałam się przypodobać?
owszem jest wielu lepszych od niego i co? powtarzam po raz kolejny: ranking na fw jest rankingiem popularności. komu chciałaś się przypodobać? sama dobrze wiesz life'owi, Marcinkowi i innym z tej grupy.
Chyba trochę przesadzasz. Nie zamierzam Ci się tłumaczyć. Jesteś jak dla mnie zbyt agresywna. Z nimi przynajmniej miło się rozmawia. Poza tym nie wiem, o jakiej grupie mówisz.
nie przejmuj sie takimi gadkami. ja lubie deppa i czesto bronie jego fanow ale to jest jak walka z wiatrakami. tak samo jak walka antyfanow o spadek pozycji johnny'ego ponizej pierwszej dziesiatki.
Dzięki. Chyba nie do końca pojmuje o co chodzi w tej batalii. Tymczasem muszę kończyć. Pozdrawiam.
wybacz nie chciałam cię urazić, każdy ma prawo do własnego zdania i życzę ci abyś i ty miała swoje własne.
Nie zwracaj uwagi, zawsze ten sam bełkot że to jest ranking popularności;]
Gdyby to był całkowicie ranking popularności to by wyglądał całkowicie inaczej.
A tak się składa że są tu jeszcze ludzie, którzy oceniają wedle umiejętności, Depp jest cudownym wyjątkiem tak zresztą jak np Somerhalder.
marcinku znow pierniczysz. wiesz ze depp powinien dostac minimum 7 od kazdego kto obejrzal choc kilka filmow z jego udzialem. nie mysle tu o produkcjach burtona ale o innych.
slonce ode mnie nie dostal zadnej 10 co najwyzej 9 i to tylko w trzech filmach. w pozostalych mniej. na 10 to zasluguje de niro.
To jest ranking popularności, nie umiejętności aktorskich.
PROPONUJĘ ZATEM DAWAĆ DYSZKĘ MEGAN FOX :)
Nie do końca, zależy na jakie kategorie by patrzeć ; ) Tarantino jest strasznie popularny i nie jest wcale wysoko w rankingu reżyserów, tak samo jak Aronofsky. A na czele mistrz Kieślowski, który nie jest tak popularny jak Pan Polański czy Wajda..
To samo z kompozytorem Zimmerem. Dla wielu TOP1, a tutaj jest dość nisko, ze względu na jego popularność i chęć obniżenia jego pozycji przez opozycje - to samo jest z Deppem.
Każdy ma swój indywidualny gust, także skoro Depp jest na 3 miejscu, to znaczy, że jest naprawdę wysoko ceniony wśród użytkowników tego portalu. A te śmieszne teksty z małymi dziewczynkami, są krótko mówiąc nie na miejscu. Inaczej wygląda rozmowa przez kabel, inaczej w oczy. Oczywiście sam bym wolał, aby Depp był niżej, gdyż są lepsi aktorzy za nim w rankingu, ale czy to jest najważniejsze ? Każdy miał prawo głosu, jak widać niektórzy mają ich po kilkanaście zakładając multikonta, aby dawać 1/10, a efekty są krótko mówiąc mierne i nic nie wznoszące. Moje zdanie jest takie, że szacunek należy się każdej osobie. Pan life_kills niestety sądzi inaczej