zna ktoś może adres Johnnego i Venessy do domu we Francji?
jeżeli tak to bardzo proszę o podanie- z góry dziękuję :)
p.s. pozdrowienia dla Filmwebowiczów :)
wiem,ze adres do usa gdzies krazyl,ale do sant-tropez nie widzialam.moze ktos zna.ale do domu to chyba nie ma mozliwosci,zawsze to na ogol do agencji,itd...
dzięki :), niestety nie pocieszyłaś mnie tą informacją :(, a z ta agencją to może wiesz jak jest? to moża tam wysłać a oni i tak twój list wyrzucą czy to od szczęścia zależy? czy jeszcz jakoś inaczej? wiesz może?
Miło mi=)
Adresu musiałabym poszukać [no cóż na pamięć nie znam].
Jest to tzw. Skrytka pocztowa, gdzie odbierana jest poczta i najczęściej na adres „adresata” [cóż za masło-maślane] odsyłają autograf, lub podobną rzecz [mini plakacik itp.] Niestety nikt nie zajmuje się czytaniem tych listów, ale podobno ciekawe rzeczy dostarczają Johnny’emu [na początku kariery otrzymywał damską bieliznę „z całego świata”;)].
Są dwa adresy- w Hollywood oraz w Paryżu [tu znaczek jest tańszy;)]
Jak znajdę adres dam znać, no chyba, że ktoś mnie uprzedzi [ mam nadzieje, że tak będzie, bo mam bardzo „napięty” plan dnia;)]
Pozdrawia
From Hell [www.depp4ever.za.pl]
Mama jeden adres:
JOHNY DEPP
c/o ICM
8942 Wilshire Blvd.
Beverly Hills
CA 90211
USA
jak fajnie byloby cosik napisac wiedzac,ze johnny to przeczyta!ale szanse na to sa znikome.szkoda.moglyby przynajmniej przegladac,moze akurat jakis list by go zainteresowal.wierze,ze pisza tez listy nie tylko typu"kocham cie"albo "chcialabym sie spotkac z toba" takich listow to nawet ne dostarczaja mu.wiedzac jak johnny ceni sobie swoich fanow,podejrzewam,ze interesuja go ich opinie na swoj temat.
trzeba wziąść się za pisanie:), fajnie jakby Johnny przeczytał taki list... ale tak jak powiedziałaś szanse są niestety znikome:( a już na pewno jak taki list z takiej Polski tam dojdzie
Pozdrowienia
Johnny Depp nie mieszka w Saint Tropez tylko w Plan de la Tour . To miasteczko niedaleko St. Tropez
ja bym napisala juz dawno,ale...nie znam angielskiego.niechze ktoras sprobuje!odwagi dziewczyny.kiedys gdzies czytalam,ze jakiejs dziewczynie odpisal wraz ze zdjeciami z autografem johnnego.ale czy to prawada.50% na 50%prawda.
ja pisze!! :) dlatego pytam o adres :) mam nadzieję że dostane fotkę z autografem :) a jeśli nie znasz anielsiego to podaje linka do tłumacza wpisujesz tekst po polsku i Ci wyswietla po angielsku tylko pare rzeczy zawsze trzeba wykasować http://www.poltran.com/ :) jak mi coś odeślą to napisze :)
wysmienicie!dzieki agusia! a co ciekawego piszesz?jak mozna wiedziec,bo w sumie to tyle jest do napisania,ale od czego zaczac...poczto polska miej sie na bacznosci!
właśnie nad tym też się zastanawiam :) czy zacząć od tego że jest siewtnym aktorem i jestem jego fanką (co wydaje mi sie zbyt banalne) czy może że bardzo bym chiała jego autograf czy może od czegoś całlkkocie innego jest tyle rzeczy które bym chciała umieścić w tym liście że nie wiem na ile stron by to wyszło i jak bym to miała zebrać w sensowna całość :)
powodzenia w pisaniu :)
znalazłam jeszcze 2 adresy tylko nie wiem na który wysłać...
oto one:
Johnny Depp
c/o UTA
9560 Wilshire Blvd. #516
Beverly Hills, CA 90212
USA
Johnny Depp
9100 Wilshire Blvd, Ste 725E
Beverly Hills CA 90212-3441
USA
Ja chyba napisze coś o mnie,coś o jego kreACJACH W FILmach,że jest dobrym aktorem,i ze chciałabym jego zdjęcie z autografem no i na wszelki wypadek wyśle mój numer telefonu....:)))
życze wszystkim szczęścia w tym też sobie :) no jak tak dalej pójdzie to może podzielimy się relacjiami jakie zdjęcia dostaliśmy :) mam nadzieję żę to się zdaży jak najszybciej :) tylko wie ktoś może ile kosztuje znaczek do USA?
Pozdrowienia
from hell co z tym adresem do Paryaz ?
ja mam takie :
Johnny Depp
C/O UTA
9100 Wilshire Blvd.
Ste 725 E
Beverly Hills, CA 90212
USA
C/O International Creative Management,
8942 Wilshire Blvd.,
Beverly Hills, CA 90211, USA.
Johnny Depp
c/o Tracey Jacobs
United Talent Agency
9560 Wilshire Blvd. # 516
Beverly Hills, CA 90212
USA
9100 Wilshire Blvd, Ste 725E
Beverly Hills CA 90212-3441
USA
Dziewczyny! A jaki dac nagłówek:( ?? Co? Pasuje "Dear Johnny Depp" / Drogi Johnny Depp??? Napiszcie!
Do Agusia91 i do wszystkich co chcą dostac autograf Johnnego :
Moim zdaniem najlepiej napisac że jest sie z Polski i że dużo napracowaliście się przy tym liście itp. no i wtedy może szanse że Johnny to przeczyta się zwiększą ;] Aha no i ja napewno napisze ;] Pozdrowienie dla fanów Deppa ;]
PS: Zapraszam na mój profilek na bloga tam mam temat poświęcony autografom i jest tam również podana strona gdzie tylko emailem podajecie adres i niektóre gwazdy przesyłają wam zdięcie z autografem ja naprzykład mam autograf Hallie Berry ;]
cześć, byłaś na stronie http://www.thejohnnydeppcollective.com/ContactJohnny.php [www.thejohnnydeppcollec...]
tam jest kilka adresów
ten temat jest z lutego, wiec chyba jeśli ktoś w końcu zdecydował się napsiać, to chyba już dopstał odpowiedz?:) błagam napiszcie treść waszych listów, choć ogólnie po polsku, co tam mu napisałyscie i czy ocś przyszł oz powrotem. Ja chyba się skupię bardziej na czyms ciekawym, co przekazali by Johnny'emu. No wiecie, on zbiera różne rzeczy itd. BO w końcu listmów to dostaje tyle, że chyba po tylu latach już mu isę znudizło je przeglądać.:D A jeślki chodzi o zdjęcie z autografem, to niby fajnie, ale właściwie to po co mi to:PP no la ei tak, chyba coś do niego wyślę, żeby p
ten temat jest z lutego, wiec chyba jeśli ktoś w końcu zdecydował się napsiać, to chyba już dopstał odpowiedz?:) błagam napiszcie treść waszych listów, choć ogólnie po polsku, co tam mu napisałyscie i czy ocś przyszł oz powrotem. Ja chyba się skupię bardziej na czyms ciekawym, co przekazali by Johnny'emu. No wiecie, on zbiera różne rzeczy itd. BO w końcu listmów to dostaje tyle, że chyba po tylu latach już mu isę znudizło je przeglądać.:D A jeślki chodzi o zdjęcie z autografem, to niby fajnie, ale właściwie to po co mi to:PP no la ei tak, chyba coś do niego wyślę, żeby p
Cześć dziewczyny, ja wysłałam list do Johnnego i dzisiaj dostałam odpowiedź. czekałam tylko 1,5 miesiąca. Listu co prawda nie napisał, ale mam autograf z życzeniami. w razie pytań, piszcie :)
Słuchajcie dziewczyny po przeczytaniu waszych wszystkich komentarzy to się zastanawiam czy nie widziałyście tutaj takiego tematu jak "Chcecie mieć autograf Johhny'ego?" Tam właśnie jest adres do Johnnego i jak należy wysłać list. By on odpisał:) Ja wysłałam jednak to jest właśnie taka agencja, gdzie dostają list, wiedzą, że to prośba o autograf i odsyłają fotke z autografem Johnnego. Ja już mam jego autograf. Bo wysłałam do niego list. Doszedł do mnie po 2 miesiącach bo zrobiłam mały błąd, ale jak bym tego błędu nie zrobiła to by dotarł do mnie wcześniej:)
A co należy napisać w liście to napisać troche o sobie kim jestem ile mam lat skąd pisze. I przede wszystkim wychwalać Johnnego!! Jaki on jest zajebisty w filmach itp... Jaki film z nim lubie najbardziej i coś wspomnieć należy o autografie. Że marze by mieć jego autograf i go bardzo o to prosisz:) No to jak by coś to piszcie dziewczyny moge wam pomóc. Eh... Tyle już się tego napisałam bo na blogu u mnie założyłam właśnie notke(niepotrzebnie), że dostałam od niego autograf... ludzie mnie prosili o adres i wytłumaczenie jak to zrobiłam:|
tylko że prawie wszystkie posty sa sprzed roku i wtedy tematu "chcecie mieć autograf johnny'ego?" jeszcze chyba nie było
Zmienilam zdanie, ktore wyrazilam na blogu u Anusidymek. Po tym jak przeczytalam Wasze komentarze, tez postanowilam, ze do niego napisze. Sa 2 male problemy. Po pierwsze cienko u mnie z angielskim :( po drugie nie wiem jaki jest adres tej agencji, do ktorej trzeba napisac :( Wiem, ze jestem zalogowana na filmwebie od nie dawna i nie znam Was tak jak Wy sie znacie miedzy soba ( tak jak juz se tu na luziku gadacie ;P)ale mimo wszystko prosze o pomoc. Gdyby ktos pomogl mi napisac ten list np przetlumaczyc albo tylko poprawic to bardzo prosze! Bylabym wdzieczna :) Napiszcie do mnie na gadu 5353990
no kurczę, to ja chyba też napiszę :P powiedzcie mi tylko moje Drogie, co ze znaczkami?dałyście te kupony międzynarodwe czy coś? :> bo mnie to intryguje strasznie :P
http://www.filmweb.pl/topic/542138/Chcecie+mie%C4%87+autograf+Johnny%27ego+.html ?page=1
to jest adres do odpowiedniego tematu tam na pierwszych 2 stronach jest wyjasnione wszystko dokladnie. Wyszlam na hipokrytke, nie poszukalam najpierw sama zanim zaczelam dreczyc innych ;D a zazwyczaj sama krytykuje takich ludzi :) Ja jednak zrezygnowalam, jakos nie specjalnie mi ta fotka przypadla do gustu. Bo z tym, ze podpis nie musi byc napisany wlasnorecznie przez Johnnego liczylam sie od poczatku, ale i tak bede miala pamiatke po moim szalenstwie i napaleniu sie na ten autograf... w moim pamietniku :) Pozdrawiam :)
Szara ja do Ciebie napisałam meila:| Jeśli chcesz wszystko wiedzieć to masz w meilu wszystko doskonale wyjaśnione!!:)