Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

w sklepie kupowal papierosy ,stal przedemna,mialam ochote krzyknac johnny i rzucic mu sie w ramiona!!!!mowie wam jaki podobny!!!!moglby robic za jego sobowtora!!!a moze to byl johnny?po wyjsciu ze sklepu troche go sledzilam,wszedl do odjazdowego samochodu i odjechal:(i tyle go widzialam,teraz to zaluje,ze nie wzielam taxi i nie pojechalam za nim!!!

Marcysia

Hehehehehehehehehehehehehehehe hehehehehehehehehehehehehehehe hehehehehehe... fajne XD

Kaileena_Farah

Ja to jeszcze nikogo identycznego jak Depp nie widzialem ale mój brat mówi że widzial takiego kogoś też jak se faje jarał. Jak dobrze wiemy Johnny jest nałogowym palaczem.

_Donnie_

a w jakim miescie to było...moze i mnie kiedyś to się przydarzy

Marcysia

Następnym razem jak go zobaczysz to nie zastanawiaj się ani minuty i wsiadaj do taxi, a nam forumowiczkom powysyłasz wasze wspólne zdjęcia, bedziemy miały prywatną namiastkę Johnnego. Pozdrawiam

Marcysia

Yoł kobieto!!!!! Jakże wspaniałe doświadczenie... też bym chciała... ciekawe co Depp by robił w Polsce (jeśli istnieje procent prawdopodobieństwa że to on), może przyjechał po cichu odpocząć?? hehe... pozdrawiam fanki...

Angie_21

LUDZIE ON BYŁ NA 1-SZYM MIEJSCU A TERAZ 7-DMYM I DALEJ SPADA
LUDZIE RÓŻCIE SIĘ:!:!:!:!

HAL1996

A co twoim zdaniem mamy zrobić? I w jakim celu? Jestem wielką fanką Deppa, to bez wątpienia mój ulubiony aktor, ale jak dla mnie nie musi być on na pierwszym miejscu. Zresztą - pisałam to już.

Angie_21

Jakby co robił? Powszechnie wiadomo, że "najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny" - to by robił :D:D:D

Anga_Nozycoreka

hehehe dobre dobre :) Raz miałam schize i cały czas gapiłam się na kierowcę busa bo też był podobny :] Ale to tylko złudzenia ;)

Allicja

też miałam taką sytuacje... jedziemy sobie z rodziną autkiem a tu patrze i na przystanku autobusowym johnny(a przynajmiej chopaczek bardzo do niego podobny)... przylepiłam się do szyby i chyba komiczną (zszokowaną) minkę zrobiłam... troche wstyd... ale przynajmiej przezyłam spotkanie z prawie prawdziwym deppem :P

Dororta_

dorotka moglas wysiasc i go zlapac do samochodu!:) mialabys swojego wlasnego deepa.ja tego faceta widzialam w warszawie,caly czas chodze do tego sklepu i go wypatruje,ale nie ma go:(musze go jeszcze raz zobaczyc!mowie wam byl identyko!podobny był do deepa z tego zdjecia
http://www.specialtygiftsandmore.net/Johnny_Depp.jpg [www.specialtygiftsandmo...]

Marcysia

Jeśli w Warszawie to jaki to był sklep i gdzie? :D Też chętnie gościa poszukam ;) ...