w sklepie kupowal papierosy ,stal przedemna,mialam ochote krzyknac johnny i rzucic mu sie w ramiona!!!!mowie wam jaki podobny!!!!moglby robic za jego sobowtora!!!a moze to byl johnny?po wyjsciu ze sklepu troche go sledzilam,wszedl do odjazdowego samochodu i odjechal:(i tyle go widzialam,teraz to zaluje,ze nie wzielam taxi i nie pojechalam za nim!!!
Ja to jeszcze nikogo identycznego jak Depp nie widzialem ale mój brat mówi że widzial takiego kogoś też jak se faje jarał. Jak dobrze wiemy Johnny jest nałogowym palaczem.
Następnym razem jak go zobaczysz to nie zastanawiaj się ani minuty i wsiadaj do taxi, a nam forumowiczkom powysyłasz wasze wspólne zdjęcia, bedziemy miały prywatną namiastkę Johnnego. Pozdrawiam
Yoł kobieto!!!!! Jakże wspaniałe doświadczenie... też bym chciała... ciekawe co Depp by robił w Polsce (jeśli istnieje procent prawdopodobieństwa że to on), może przyjechał po cichu odpocząć?? hehe... pozdrawiam fanki...
A co twoim zdaniem mamy zrobić? I w jakim celu? Jestem wielką fanką Deppa, to bez wątpienia mój ulubiony aktor, ale jak dla mnie nie musi być on na pierwszym miejscu. Zresztą - pisałam to już.
Jakby co robił? Powszechnie wiadomo, że "najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny" - to by robił :D:D:D
hehehe dobre dobre :) Raz miałam schize i cały czas gapiłam się na kierowcę busa bo też był podobny :] Ale to tylko złudzenia ;)
też miałam taką sytuacje... jedziemy sobie z rodziną autkiem a tu patrze i na przystanku autobusowym johnny(a przynajmiej chopaczek bardzo do niego podobny)... przylepiłam się do szyby i chyba komiczną (zszokowaną) minkę zrobiłam... troche wstyd... ale przynajmiej przezyłam spotkanie z prawie prawdziwym deppem :P
dorotka moglas wysiasc i go zlapac do samochodu!:) mialabys swojego wlasnego deepa.ja tego faceta widzialam w warszawie,caly czas chodze do tego sklepu i go wypatruje,ale nie ma go:(musze go jeszcze raz zobaczyc!mowie wam byl identyko!podobny był do deepa z tego zdjecia
http://www.specialtygiftsandmore.net/Johnny_Depp.jpg [www.specialtygiftsandmo...]