nie ma nowych tematow do rozmowy czy ludzie czasu nie maja?albo sie znudzilo to forum.szkoda,mam nadzieje,ze niedlugo sie to zmieni.
tak mysle kaileena,co by tu podyskutowac ,czego jeszcze tu nie bylo hhhhhhhhh...........limit tematow sie wyczerpal?o kazdej roli deppa juz pogadanki byly do bolu,o narkotykach tez,o familii rowniez, o planowanych filmach(?)od dwoch czy trzech dni wchodze z nadzieja ze powstal jakis ciekawy temacik, a tu nic..................moze ogladal ktos jakis filmik,bodajze "rozpustnik",widzialam galerie z tego filmiku,ciekawa.myslalam,ze po emisji na cinemaxie sekretnego okna cos sie ruszy.fani( i antyfani) deppa obudzcie sie!
Noo! Kilka razy dziennie wchodziłam na to forum w nadziei, że coś w końcu ruszy (przypuszczam, że nie tylko ja) ...no i jest :) Chwała Ci złośnico bo już miałam sobie dać spokój. Co do "Libertyna" to też jestem ciekawa czy ktoś oglądał. Jak wrażenia? Słyszałam, że to dość kontrowersyjny film.
Pozdr. :D
hehe tak samo jak wielu wchodziłam kilka razy dziennie na to forum z nadzieją, że jakiś ciekawy temat został podjęty no ale jak narazie nic...
jeden temat mam w zanadrzu ale dziś już na niego za późno...:)
ja wchodze na to forum codziennie ale z braku tematów z sensem nie odpisuje na zadne. moze z tym tematem cos sie zmieni. nie widziałam tego filmu, w publicznej tv nie ma filmow z Deppem, ja nie wiem czy go nie lubią. Chciałabym w koncu zobaczyc Edwarda Nożycorękiego albo znowu Sekretne okno ale nasza kochana TV woli mordobicia. Nie wiem czy bede miec satelite w koncu bo moj tata juz si do tego zabiera tak dlugo ze juz stracilam nadzieje. ja nie wiem czy to takie skomplikowane??;) Czekam az nasza tv da jakis film z Deppem. pozdrawiam
rozumiem cie alien,jesli nie masz satelity.filmy z johnnym lesa albo na cinemaxie albo na innym kanale niedostepnym dla wielu.jak kilka dni temu mialam cinemax,ale juz nie mam(tak robi dekoder polastu).oj nieladnie,nieladnie.raz jest cinemax,raz nie,jak im pasuje,akurat jak tydzien temu byla emitowane sekretne okno to mialam,ale teraz jakby cosik lecialo to bym sie bardzo .....!
Przepraszam, przepraszam! Ja też tu niby codziennie w nadziei zobaczenia was na forum wchodzę XD Ale tym razem przywędrowałam dopiero w tych późnych godzinach no... porannych :) Ja się dołączam - jakiś film z Johnnym mogli by w TV puścić :( ale oni jak to ktoś trafnie napisał wolą "mordobicia", anie dobre kino -_- a szkoda... chlip, chlip... W sumie wszystkie jego filmy widziałam, czy to w kinie czy to na DVD i po kątach u znajonych XD ale jednak w TV by też fajnie było obejrzeć... Deppa nigdy nie za dużo! ;) Pozdrawiam fanki :D
Jest na to rada!! Niech Depp zagra w szmirze w której nie powie słowa ale będzie się lał z setka ludzi i sam zbawi świat. Takie "kino" na 100% pojawi sie w naszej TV:) Ale nie będę się już ich czepiać bo nie będzie oscarów:) a tak mnie miło zaskoczyli ta wiadomościa ze Oscary puszczą. A co jak bedzie tam Depp? wycofają się?;)
no,no czekamy,jakby nie bylo to przeciez johnny ma czarny pas w karate,moze wiec pokaze nam jeszcze te umiejetnosc,bo jeszcze nie mielismy okazji jej zobaczyc.
ps.nie bedzie transmiji rozdania oskarow????moze na innch stacjach"nie polskich" da sie zobaczyc.
gdzies czytałam ze nie bedzie ale to na szczescie tylko plota. zrobili miła niespodzianke i bedą Oscarki na TVP2:)
Oscary w TV!!! Juuuupi!!!! :)
A Depp pokaże nam poziom swego wysportowania jako Książę w "Prince of Persia". HAHAHA :D XD :P ;) W takiej charyzmatycznej roli sprawdzi się nie tylko aktorsko, ale też pokaże wreszcie atuty swojej urody, bo Prince jest suuuuuuuuuuuuper XD hehehe ;)
oj,juz nie moge sie doczekc tego filmiku!kazda nowa kreacja johnnego jest dlugo i namietnie wyczekiwana przeze mnie.
+----------------------------- ------------------------------ ------------------------------ --------------------------++++ ++--
Nie szkodzi ;) A jakiego filmu, bo ja właśnie tylko na PoP z jego udziałem czekam :D (PoP=Prince of Persia, będę sobie tego skrótu namiętnie używała)?! Hehehe... Nie kumata jestem, ale zarwałam noc ;) Pozdro
Więc wszystko jasne :D A na Oscary to i ja czekam, myślałam, że znowu ich nie będzie, a tu taka niespodzianka!!! ;)
nareszcie tempo nabralo rozpedu,ciekawe jak dlugo wytrzyma?jk przez tdzien nic sie nie dzialo,tak dzis wchodze sobie a tu co za niesamowity ruch widze.zaledwie w ciagu kilku godzin!!!
Ja już teraz wchodze codziennie na FW i tym samym na stronę Deppa. Nareszcie nie ma tu ludzi którzy pisza że jest gejem, beznajdziejnym aktorem. za to fajnie że sa ludzie któzy potrafią się kulturalnie wypowiadac. a nie same k i h. ja juz czekam na ogloszenie nominacji do Oscarów bo wiem że Depp musi i tym razem być nominowany. Tyle ze tym razem powinien dostac tą nagrodę.