Już po 2 tygodniach od nadania przez polast"piratów..."widzimy,też inne filmy z johnnym w naszej tv.Kiedyś był owszem"sleepy hollow" na bogdajże tvn7,ale może teraz zobaczymy wiecej filmików z johnnym.
o qwa!! a skąd wy takie rzeczy wiecie :):):) myślałam że jakiegoś newsa walne:/ a tu lipa:( czy wy zawsze musicie wiedzieć wszystko co z Johnny`m związane??
^^
My wiemy wszystko xD xD :) Jakby co to w sprawach Johnny*ego nikt nie orientuje się lepiej od jego fanek. One wiedzą o nim więcej niż on sam :P.
tak kaileena!nikt z "wiedzy o johnnym" nas nie przebije! mógłby być taki przedmiot w szkole"wiedza o...",chyba polubiłabym szkolę,której kiedyś tak nielubiłam!
jA TEZ ZAUWARZYŁAM,ZE PO NADANIU FILMU"PIRACI Z kARAIBÓW" NA POLSACIE WZROSŁA ILOSC NADAWANYCH FILMÓW, WIDOCZNIE OGLADALNOSC BYLA BARDZO WYSOKA(CIEKAWE NA JAKA SKALE ) = )))
ALE TO DOBRA WIADOMOSC DLA FANOW =)))
POZDRAWIAM
Zauważyłam tezże po emisji "piratów..."jakiś wiekszy ruch tu sie zrobil.Nie zaglądałam tu dwa dni,dziś patrzę a tu tyle nowych postów.Miejmy,nadzieję,że to nie "fani na kilka dni"...